Widok
bosh my od tygonie mamy krosty na tylku i nogach
brak innych objawów
i za cholera nie wiem o co chodzi
bylam u lekarza - lekarka powiedziala ze to moze byc bakteryjne
dostała maść na antybiotyku
codzień i tak nowe krosty
ich charakterystyka:
czerwona zaogniona, w środku ropka
na samym poczatku naokoło ma taki krąg czerwonego - potem jest zwykła - srednica ok 1 cm
laski wrzućcie foty krost - może ktoś zdobędzie trafną diagnoze
ja zrobie rano i wrzuce
brak innych objawów
i za cholera nie wiem o co chodzi
bylam u lekarza - lekarka powiedziala ze to moze byc bakteryjne
dostała maść na antybiotyku
codzień i tak nowe krosty
ich charakterystyka:
czerwona zaogniona, w środku ropka
na samym poczatku naokoło ma taki krąg czerwonego - potem jest zwykła - srednica ok 1 cm
laski wrzućcie foty krost - może ktoś zdobędzie trafną diagnoze
ja zrobie rano i wrzuce
oo tu jest ten watek : http://forum.trojmiasto.pl/czy-teraz-panuje-jakis-wirus-z-wyspka-pdobna-do-ugryzieia-komara-t275508,1,160.html
generalnie duzo dzieci to teraz przechodzi ;/ u pauliny sie skonczyl angina ;/ i na to juz dostala antybiotyk ;/ i 3 tygodnie siedzenia w domu...
generalnie duzo dzieci to teraz przechodzi ;/ u pauliny sie skonczyl angina ;/ i na to juz dostala antybiotyk ;/ i 3 tygodnie siedzenia w domu...
paulina miala 5 tygodni kaszel ;/ pila wszelkie syropki... jak zobaczyla inhalator to jeszcze szybciej sie go pozbylam tak wyla;/ dostala zinnat i kaszel jej minal!! w koncu... ale idzie w poniedzialek po 3 tygodniach do przedszkola pewnie dwa dni i kaszel wroci ;] teraz mowia ze jak osluchowo dziecko czyste to kaszel poinfekcyjny moze trwac do 6 tygodni! :O
Inka w kazdym badz razie ja po tym jak myslalam ze paule pogryzl komar a ona nie jadla nic ponad tydzieni okazalo sie ze ma te wrzody w przelyku teraz to bede latac na wszelki wypadek do lekarza :((
Inka w kazdym badz razie ja po tym jak myslalam ze paule pogryzl komar a ona nie jadla nic ponad tydzieni okazalo sie ze ma te wrzody w przelyku teraz to bede latac na wszelki wypadek do lekarza :((