Widok

mop parowy - czy warto??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy macie i używacie takiego mopa, zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem czy warto, nie lubię zwykłych mopów, jakoś mam wrażenie, że nie dokładnie jest wymyta podłoga po takim mopowaniu
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam kiedyś takiego mopa ale podłoga po nim zostawała mokra, więc nic szczególnego... jednak wolę płaskie mopy.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]
Moja siostra miała i też mówiła, że podłoga zostawała mokra i bała się o panele. Może na kafle lepiej się sprawdza...
no właśnie bardziej myślałam o myciu paneli bo mam ich dużo
u mnie się nie sprawdziło, szczęście że go dostałam a nie kupiłam bo szybko się go pozbyłam. Po pierwsze w moim było tak że gorzej domywał niż zwykły (np w kątach) , po drugie ta szmatka zakładana na głowice szybko była brudna i i tak musiałam chodzić i ją myć aby czystym dalej sprzątać. Mopa przynajmniej płucze i wyrzynam w wiadrze
u nas też się nie sprawdził, kupa kasy wydana - nie warto, teraz mam mop obrotowy i jestem zadowolona
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepiej wody do miski z detergentem,ściereczka i myc na kolanach,lepiej nie umyjesz podłogi;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no to sprawa jasna, nie będę wywalać kasy w błoto, tym bardziej że tanie nie są, dzięki za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a u mnie się sprawdza, zwłaszcza do podłóg, a mam panele i kafle. W zależności od tego co myję, ustawiam moc i nie mam jakoś mega mokrych podłóg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam i nie polecam. Myje fajnie, ale ciężki jest i się poprostu nie chce go targać po całym domu... Podobno (jeszcze nie wypróbowałam) najlepsze są mopy obrotowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry