Widok

mop parowy - kto ma?

Witam, planuje zakupić takie cudo, ale są różne opinie i już sama nie wiem... Oczywiście ten z TV Marketu odpada bo cena jest kosmiczna. Może ktoś ma takiego mopa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja mama ma takiego mopa i bardzo go sobie chwali.
gabcia25 a jakiej firmy ma Twoja mama?
Ogólnie jest wygodny ale do "cuda" trochę mu brakuje. Zostawia zbyt mokre ślady, jak wyschną to się robią smugi, przynajmniej na ciemnej podlodze, lepszy do kafelków, ale na takich na wysoki połysk też pewnie będą smugi.
Czy to jest mop za 300-400 zł, reklamowany w telewizji czy super urzadzenie niemieckie za prawie 8 tys (byłam na pokazie takiego cuda)?
Ja właśnie się zastanawiam, czy kupić coś z allegro za ok. 100zł. czy może lepiej Karchera. Co sądzicie?
http://www.multikarcher.pl/product/id/521,parownica-sc-1020
kurcze nie wiem jkaiej firma ale przywiozła go z Niemiec (ale na pewno nie kosztował 8 tys). nie zostawia smug ani na panelach ani na kafelkach.
Mój jest H2O steam cleaner ten reklamy tv, więc chyba lepiej kupić inny, chociaż moja koleżanka kupiła jakiś inny -czarny, ci niby miał większą moc, to go oddała, bo zostawiał kałuże.

Inne tematy z forum Kobieta

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

do góry