Widok

opalanie natryskowe

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co sądzicie o opalaniu natryskowym przed ślubem? brudzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem lepiej pochodzić se na solarium parę razy...moja koleżanka była kiedyś po takim zabiegu moim zdaniem nie ładnie wygląda nie naturalnie jakoś pomarańczowa była i ponoć brudziło tak mówiła... ja nigdy z czegoś takiego nie korzystałam wolę solarium... nie wiem ile jeszcze do Twojego wesela zostało ale jak masz jeszcze trochę czasu to proponuje żebyś stopniowo zaczęła odwiedzać solarium i uzyskać ładną (oczywiście nie za mocną) opaleniznę...
image
image
To prawda.. Ale co jeżeli ktoś nie może korzystać z solarium?

Moja skóra jest biała jak kartka papieru, do tego nie jest w jednolistym kolorze, sa odbarwienia, cala masa piegów i pieprzyków. Caly efekt nie jest ladny.
Mimo to, chociaz raz w zyciu, na moim ślubie (za 3 miesiace) chcialabym sie nie spinać moja skóra, ktora zwraca na siebie uwage.
Co mi pozostaje?

Mama Filipa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
napewno nie natryskowe... jesli skóra ma plamki same z siebie to tak samo zlapie pigment z natrysku ktory jest co jak co wielka iloscia samoopalacza... brudzi... zacieki w pachwinach pod i miedzy biustem pod pachami... nierównomiernie schodzi... wyglada sie jakby sie przesadzilo z piciem soków marchewkowych i samoopalaczem....
Witam Panie , jeżeli używa się dobrych produktów do opalania natryskowego to skóra nie jest żółta to tak samo jak się pojdzie na solarium na stare lampy to tez bedzie Pani nie zadowolona tak jak trafic na dobre lampy tak samo trzeba trafic na dobry sprzet do op natrys wiem bo wykonuję tą usługę od paru miesięcy i sama na sobie tez ja stosuję ,Zeby zabieg był dobrze wykonany należy tez odpowiednio przygotowac skore tzn peeling najpóżniej dzień przed zabiegiem i przyjść na zabieg po kąpieli z suchą skórą tzn nie nabalsamowaną po zabiegu 8 godz skora brudzi po 8 godz kąpiel i obfita warstwa balsamu ,i przy stosowaniu się do ntych zalecen opalenizna jest ładna i utrzymuje sie około 10 dni i co ważniejsze NIE NISZCZY SKORY TAK JAK SOLARIUM
Witam ! Musiała Pani trafić na bardzo kiepska obsługę i sprzęt i pewnie kolor farby nie był odpowiednio dobrany do Pani karnacji ,co do smug do osoba wykonujaca usługe musiała Pani w niektorych częściach ciała za dużo preparatu nałożyc ,stad tez miejsca ciemniej opalone a te z mniejsza ilościa preparatu szybciej schodziły i wyglądało to jak smugi ,przykro mi że ktoś tak Panią zniechęcił ale to jest tak ze wszystkim niestety u fryzjera też jeden jest dobry drugi nie ,mam tylko nadzieje ze zareklamowała Pani usługę .Ja wykonuje usługe opalania natryskowego o dobieram odcień do karnacji klienta i intensywnośc barwnika żeby uniknąć nie porozumien Moja praca jest moją wizytówką w związku z czym klient odemnie wychodzi ładnie opalony i tak tez wygłąda podczas blaknięcia opalenizny.Pozdrawiam
i jeszcze jedno plamki przebarwienia się nie opalaja w natryskowym tylko w solarium ciemnieją ,a przy bladej skorze robi się mgiełke opalenizny a nie kolor spalonej frytki
prosze nie wymyslać....jak ja nienawidze takich reklam na sile... mam 4 koleżanki w tym wsumie 1 znajoma z pracy i byly w róznych punktach na natryskowym i to wcale nie jest nic fajnego NIEPOLECAM NIKOMU!!! ...chyba ze ktos chce miec później na slubie ufarbowana sukienke bo wystarczy odrobina potu i barwnik wylazi bleeeeeeeeeee
'Stan jakim jest ciąża mnie fizjologicznie obrzydza...'
Absolutnie nie brudzi i polecam, z calego serca. Ja na solarium nigdy w zyciu nie bylam i nie zamierzam, bo uwazam to za mega nie zdrowe, za to spray tan na wieksze okazje jak najbardziej. Wyglada super naturalnie i nie szkodzi skorze.
POLECAM!
a ja na ślub kompletnie bym tego nie poleciła !!!
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Odgrzebuje watki..

Kreska - napisz cos wiecej!
nt opalania natryskowego?

brudzi.
nadgarstki, łokcie, pachy- wszedzie tam , gdzie coś się zgina, ociera -->>po kliku godzinach brak barwnika.

złazi nierownomiernie (mimo ze na 48h przed robisz peeling)- ja wygladałam jak mały kocmołuszek :)

przy białej sukni- wg mnie nie warto.do czarnej- na inne okazję ok, ale na ślub niee.

ja na slubie byłam blada :)
Myślę, że dobrze byłoby się przejść do dobrego solarium, w którym doradzą co, jak, ile, jak często itd. Sama mam ten problem, że jestem blada, ale... no właśnie, ostatnio piję soki marchewkowe (te jednodniowe) i już skóra nie jest tak blada.
ja osobiście nie mam dobrych doświadczeń z opalaniem natryskowym. Nierówno się zmywało i wyglądałam jak w "rękawiczkach"... osobiście preferuję solarium :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki, dziewczyny, za opinie. Chyba bede sobie musiala poszukac samoopalacza.
Może ktoś zna osobę, która się zajmuje opalaniem natryskowym??

Taką co doradzi, dobierze odpowiedni kolor co bym nie wyglądała jak murzynka lub pomarańcza ;) i żeby było nałożone równomiernie!

A jakby ktoś chciał dać ofertę to podaję @
mbalejko@gmail.com
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
kurcze ja nie mogę się opalać ani na solarium ani na słońcu ani nigdzie, bo mam fotouczulenie a do tego nadwrażliwość przez Izotek który łykam i zakaz od dermatologa na opalanie, a jestem biała jak mąka:) myślałam o tym opalaniu natryskowym ale z tego co tu piszecie to nie jest za fajne, chyba pozostaje mi balsam brązujący:) ale fakt że jak patrzę na moją porcelanową skórę i skórę moich koleżanek chodzących na solarium, to moja jest naprawdę w świetnym stanie, jędrna i bardzo gładka, takżę może nie ma co ryzykować tylko pchwalić się tym co się ma:)
he, mary ja tez jestem fotosensybilna :) nigdzie się nie ruszam bez kremu z filtrem.
na slubie byłam nieprzysmażona- nie chodziłam na solarium. i tez było dobrze.
Ja też nie moge się opalać, ale takie natryskowe opalanie to przecież zwykły samoopalacz.. a jednak chciałabym z tego skorzystac żeby nie zlewać się z moja białą suknią;))
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
a ja korzystałam z opalania natryskowego i bylam super zadowolona. Zandych plam i brudzenia. Trzeba zrobic sobie porzadny piling całego ciała przed i juz. Ja polecam:)
do góry