Widok

palenie plastikow na wybickiego 18

czy mozna bezkarnie palic plastiki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
można palić i to od lat.... jak źle zawieje, to mocno daje w nozdrza ! zgłaszałem już kiedyś i bez efektu, ale można kolejny raz zgłosić do gminy i do straży, niech się tym zajmą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam, prostuję, miałem na myśli okolice ul. Wybickiego 60 i MAXIMUS Solaria, gdzie często pala plastiki i inne stolca zatruwając okolicę.
Ale widzę stało się to bardziej powszechne na wiosce....niestety
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W najbliższym czasie będą kontrole w zakresie spalania w piecach CO. Mają być pobierane próbki z niektórych posesji ul. Wybickiego. Z jakich nie ma co pisać wystarczy przejść się wieczorem po tej ulicy w okolicy firmy MAXIMUS.ŻYCZĘ DUŻEGO I GŁĘBOKIEGO PORTFELA ŚMIECIARZOM.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
na wybickiego 18 nie pala w piecu rpbia sobie ognisko z folii i odpadow budowlanych
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za palenie śmieci grozi mandat do 500 złotych. Jeżeli wezwano policję i trafiłaby jeszcze na ognisko, to mogli by coś zdzialać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję też pobrać próbki z Brzozowej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
I na srebrzysku tez
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie z Brzozowej tylko z Jarzębinowej, jedna dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

do góry