Widok

pan fotograf w oliwie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
slyszalam ze kiepsko robia zdjecia na wajdeloty wiec wybralam sie do oliwy ale ceny zdjec sa powalajace nieuwazacie ? za 10 ujec 1650 zl to chyba pszesada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kajo = Tomku, zajrzyj czasami do slownika ortograficznego ;-)))
debili niebrakuje
zapraszam do studia na Przymorzu na ulicy Jagiellońskiej 8
Nie moge znalesc Studia na Jagielonskiej , prosze napisac , gdzie dokladnie to jest?
ulica Jgiellonska dawna Lumumby. Studio miesci się w pawilonie na samym początku falowca ( początek od strony morza ) na piętrze. Telefon 0502064949 najłatwiej będzie wytłumaczyć.
pawilon znajduje się przed początkiem falowca
Pan fotograf do najtańszych nie należy... zdjęcia legitymacyje za 35 zł mówią same za siebie... znam miejsce gdzie można to samo wykonać za 18 i jeszcze dostanę dyskietkę z plikiem. Słyszałam, że na końcu Długiego Targu (za Empkiem) w Zakładzie Agfa robią przyjemne zdjęcia.
zjeździlismy wielu fotografów i musze przyznać że zdięcia w Oliwie są najlepsze. Cena faktycznie jest powalająca. Długo musiałam chłopaka przekonywać, ale na zdięciach nie warto oszczędzać. Przecież to pamiatka na całe życie. I po co tyle ujęć , można wybrać 7-8 za 499 + zdięcia.
Pewnie i tak zrobią więcej :-))
W połowie kwietnia w Oliwie (w pobliżu głównego wejścia do Parku Oliwskiego) zostanie otwarte nowe studio fotograficzne (ul. Opata Jacka Rybińskiego 10). Jeśli możesz poczekać do poł. kwietnia br. zapraszam.
Do STUDIA , prosze mi powiedziec jakie uslugi wykonujecie ?
Witam,
wykonujemy zdjęcia studyjne, plener w wybranym przez Młodych miejscu, reportaż z kościoła, wesela, oczepin.
W zadnym renomowanym salonie Slubnym was nie znaja i w zwiazku z tym nie moga polecic , czy jestescie calkiem nowa firma , a moze macie swoja strone internetowa ? Jezeli chodzi o mnie to interesowalo by mnie rozpoczecie sesji zdjeciowej juz przed slubem podczas wybierania sukni slubnej , w zwiazku z tym mam pytanko , czy wspolpracujecie z jakims salonem sukien slubnych , najlepiej w Gdyni gdzie moglibysmy sie umowic i ewentualnie zaczac nasza sesje ?
prosze o telefon 0502064949, strona www.findesiecle.republika.pl, działamy na rynku od paru lat, ale samodzielnie.
Cena wysoka, ale właśnie dziś słyszałam od znajomych że warto... Podobno pary młode decyduja się na sesję kilka dni po slubie. To chyba o czymś świadczy.
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL............
A jaka to cena - moze wiesz?
Chyba kotś się z koniem na łby pozamieniał. Za 1650 to chyba 10 zdjęć i 10 albumów inaczej niech spadają na drzewo. Nie dziwię się że branża upada - przy takich cenach to cąłkiem normalne.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry