Widok

pan tadeusz i zascianek w chwaszczynie - opinie

hej
mozecie mi powiedziec cos wiecej na temat pana tadeusza i zascianka w chwaszczynie.polecilo mi te miejsce kilka osob a ze nie mieszkam w Polsce to ciezko mi cokolwiek wiedziec wiecej .

pozdro
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja jestem zadowolona z uslug zascianka...obsluga bardzo mila,jedzonko pyszne i jest go bardzo duzo

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ile wczesniej musialas rezerwowac ta sale???duzo sobie licza za wynajem i czy jest mozliwosc tam noclegu czy nie bardzo????
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt nie miaal wesela lub nic nie szlyszal w panu tadeuszu lub zascianku upsss
pomozcie
image
Hej
Ja miałam wesele w Zaścianku. Pisałam już na ten temat na forum.
Byliśmy bardzo, bardzo zadowoleni z tego miejca. Obsługa sympatyczna, jedzenie pyszneeeee i bardzo dużo- w szczególności dzik i wiele innych potraw wychwalanych przez właścicelkę. ( Pozdrowienia dla Pani Danusi ;))
Wystrój i klimat tego miejsca super!! Co byś chciała więcej wiedzieć?

image
Co do noclegu- można wynając pokoje. Jeżeli chodzi o wynajem sali- to płaci się za osobę- w to jest wliczone jedzenie oraz sala.
Dodam że my mieliśmy wesele w dużej sali- myśliwskiej- z kominkiem pośrodku.

Strona www Zaścianka : http://www.zascianek.com.pl/

Pozdrawiam

image
Dzieki serdeczne .Powiedz z jakim wyprezedzeniem rezerwowaliscie sale i ile wtedy kosztowalo za osobe???My bedziemy miec wesele na 70-80 osob.
pozdrawiam
image
Dwie pary moich znajomych miały tam wesele i bardzo sobie chwalili. Ja byłam jako gość w Zaścianku i osobiście uważam, że sala jest mała, klaustrofobiczna (niska), zdjęcia wychodzą kiepsko, bo ściany są w kolorze ostrego pomarańczu i wg mnie obsługa pozostawia trochę do życzenia. Panie były niezorganizowane przy wydawaniu obiadu, połowie stołu zabrały talerze od zupy a o drugiej połowie zapomniały, drugie danie stygło a my czekaliśmy aby ktoś zabrał te talerze, jak się o coś poprosiło to zapomniały przynieść (np. kawę), trzeba było się ponownie upomnieć. Za to absolutnie pochwalić mogę jedzenie.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
My rezerwowaliśmy salę na rok przed ślubem. Co do kosztów to było 120 zł za osobę, ale z tego co pamiętam zmienaliśmy trochę menu i za osobę było około 140-150 zł- nie pamiętam dokładnie.
U nas obsługa była super.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak bylo z dekoracja sali ??sami organizowalisciue czy bylo to w cenie i zrobili to za was???
pozdrawiam
image
W cenie było udekorowanie sali.Właścicielka pytała nas się co chcemy- chcieliśmy tylko bukiety kwiatów w kolorze bordo na stole. Nic więcej nie pasuje do tej dużej sali. Sama w sobie jest już udekorowana. Mieliśmy jeszcze osobny stół do ciast- który był udekorowany płatkami kwiatów oraz małymi świeczkami. Kominek również był udekorowany małymi świeczkami. Z tego co pamiętam właścicielki córka zajmuje się dekoracjami, więc ewentualnie można z nią porozmawiać i wszystko ustalić.

Podaj e-maila to ci poprzesyłam zdjęcia z wystroju sali.

image
super chetnie zobacze.ale to juz bylo w cenie rozumiem ,To duze ulatwienie bo nie trzeba sie juz o to matriwc.Bede w listopadzie w Polsce to zajade pogadac.nie wiesz moze jak ksztaltuja sie ceny pokoji?
pozdrawiam i czekam na emaila z fotkami

moj email to : ad_80@interia.pl
image
Tak to było juz w cenie. A co do pokoi to nie wiem :/
Przykładowy jadłopis menu weselnego znajduje się na stronie zaścianka.

image
czekam na zdjecia z sali na emaila :ad_80@interia.pl
image
dziekuje za zdjecia.a powiedz jak z sala do tanczenia .jest jakas oddzielna czy polaczona razem??/Sorry ze tak wypytuje ale jestes najlepiej zoreintowana chyba w tych sprawach .Jak z obsluga tzn czy sprawowali sie dobrze ,czy tak jak jedna z kolezanek wspominala ze zapomninali o kawie i nie zbierali talerzy??Wiem ze sa tam dwie sale ,ktora wydaje ci sie najlepsza???czemu akurat ta mysliwska???

pozdrawiam
image
Czemu sala myśliwska? Moim zdaniem najładniejsza w Zaścianku, duża z dużym kominkiem :) To co mi się podoba- i ten wystrój myśliwski. Druga sala jest mała, na małe przyjęcie, koloru pomarańczowego.....ale to według gustu. Nam się odrazu spodobała sala myśliwska. Co do tańczenia- to tańce są na tej samej sali- za kominkiem- to znaczy ten kominek stoi pośrodku sali. Stoły są tak ustawione, że z każdej strony widać orkiestrę i gości bawiących się. Co do obsługi ja nie mam żadnych "ale" goście też się nie skarżyli.

image
Polecam Zaścianek. Mieliśmy tam wesele na Wielkanoc, na sali pomarańczowej, która jest bardzo przytulna. A zdjęcia i film na tej sali wyszły super - śliczny kolorek. Obsługa ok i same plusy.

image
mozesz mi przyslac jakies zdjecia z wystroju tej sali ??jestem ciekawa jak byla udekorowana .a jak obsluga u ciebie byla???
ad_80@interia.pl
pozdrawiam
image
Szczerze Ci powiem, że mam już dosyć wysyłania zdjęć z Zaścianka, bo od kwietnia wysłałam ich mnóstwo, ale jak znajdę chwilkę to wyślę. Obsługa się spisała, szybko się uwijali. Byliśmy zadowoleni, a przyznam się, że jestem bardzo wymagająca.

image
ok bede wdzieczna :)bardzo mi na tym zalezy bo nie mieszkam w Pl i ciezko mi jest tam podjechac i zobaczyc wsztytkio wiec zdjecia duzo mi pomoga

poizdrwaiam
image
wysłałam zdjęcia

image
dziekuje jestem bardzo wdzieczna

pozdrawiam
image
Tunia a czy mogłabym również poprosić Ciebie o fotki?Chodzi o dekorację sali.Mamy tam wesele we wrześniu i przyznam szczerze,że jak zobaczyłam salę myśliwską udekorowaną białymi i różowymi balonikami,to mało nie padłam...jakoś ta kolorystyka mi nie pasowałą, z resztą w ogóle baloniki...;)Będę wdzięczna za foto:) Z góry dzięki :)

image
image
Agnesto powiedz mi ile placilas za same i kiedy rezerwowalas ta sale i jaka ???mysliwska czy ta nowoczesna???

pozdrawiam
image
mamy wesele w myśliwskiej, płacimy 135 od osoby bez dzika,z dzikiem kosztuje 150.Pewnie cena ulegnie jeszcze zmianie,bo chcemy troszkę zmienić menu. A rezerwowaliśmy salę pod koniec sierpnia i już był problem z wolnymi terminami na wrzesień 2008. A wy na kiedy rezerwujecie?Pozdrowionka:)

image
image
na sierpien 2009 ale pewnei bedziemy go rezerwowac jakos w lutym wiec chyab nie powienno byc problemu .rozumiem ze w cenie macie sale ,jedzenie,i dekoracje???jak ksztaltuje sie tam sala do tanczenia ,zmiesci sie tam 70-80 osob??Nie mieszkam w Pl i dlatego pytam bo rodzice beda tam jechac:0
image
Hej. Ja mam wesele w Zascianku w sobote. W sali myśliwskiej na 90 osób. Menu za 135 zł z dzikiem, a pokoje po 35 zł od osoby. Co do wystroju jest on w cenie(kolor wybierasz sama). Więcej informacji udzielę po weselu:))

cena z apokoje wynika z ilosci pokoi zarezerwowanych czy utargowalas takie ceny???czekam na relacje z wesela i jakies zdjecie jak bys mogla:)

wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia;)
image
w Zaścianku są tak naprawdę dwie sale- myśliwska i nowoczesna. Spokojnie zmieścisz tyle osób w jednej bądź w drugiej sali:)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Tobie Rybka powodzonka w sobotę.Czekam na relację. Pozdrawiam:)

image
image
Rybko trzymam kciuki żeby się wszystko udało :)))) no i czekam na relację oczywiście ... rybka16 :)
Znam Zaścianek - fajny klimat
rozmawialam z wlascicielka na temat wynajecia pokoi i wychodzi 40 zl od osoby ale mysle ze przy wiekszej ilosci zniza wam cene.ja osobiscie wybralam magnat w bojanie przewazylo menu i piekna lokalizacja!!!!
Czy ten kominek pośrodku sali nie zakłóca relacji między częścią siedząca a parkietem tanecznym? Oglądałem tą sale i odniosłem wrażenie, że ten kominek na środku raczej dzieli salę i goście siedzący przy stołach są odizolowani od toczącej się zabawy na parkiecie.
Bylam na weselu i bylo okropnie .zimno bo byl grudzien wialo po plecach przez sciany to miejsce nadaje sie na spotkania integracyjne lub bale kostiumowe a nie na wesela mialam wrazenie ze przebywam w szalasie i nie potrzebny elegancki stroj tylko sportowy Nie polecam. juga
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja byłam na weselu w grudniu 2012 roku święta i było cudownie,cieplutko,klimatyczny kominek,choineczki ,lampeczki itp,o jedzeniu cóż tu pisać rewelacyjne,obsługa nienaganna chciałam zrobić tam swoje wesele ale niestety do końca 2013 roku brak terminów zazdrosna konkurencjo uczcie się dobrej pracy od najlepszych to będzie sukces. Pozdrawiam Pana Tadeusza i żałuję że nie mogłam skorzystać z usługi bo klimat panujący w tym lokalu jest niepowtarzalny i takiego poszukiwałam.
Ja chciałam tam (Pan Tadeusz) zarezerować salę na wesele we wrześniu, ale jak zobaczyłam, że ciasto jest na stole już o godzinie 13 i garną się do niego muchy (to był maj), a makaron na rosół schnie w oczekiwaniu na gości weselnych, podłoga wygląda jak klepisko, stoły i krzesła jak na biesiadę piwną, a caly lokal przypomina przerośniętą chatę, to zrezygnowałam. Uroczystość weselna wymaga jakiejś oprawy i uważam, że lokal powinien coś sobą reprezentować, ale każdy wybiera, to co mu się podoba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat uważam, że w Pan Tadeusz ma fajniejszy klimat niż sala myśliwska. Swego czasu moja firma organizowała tam imprezy integracyjne i dlatego ta sala bardzo mi przypadła do gustu i rozważałam jej wybór, gdybyśmy brali ślub w zimie. Tak mi się marzyło pojechać saniami z pochodniami, ja w białym futrze, w tej sali jest ogromny kominek, który tworzy niepowtarzalny klimat, do tego świąteczny wystrój (do stropu przyczepione są małe lampeczki choinkowe - chyba nawet cały rok wiszą, choinka)... mmmm.... pięknie...

Ale osobiście też przeszkadzałyby mi drewniane ławy - to główny mankament!

wlascicielka zascianka nie jest a tym aby sale dekorowac balonikami ja tez niee chcialam..jesli ktos chce to moze to zrobic...ja miallam w sali nowoczesnej ,dekorowali ja sami,cena od os 135 zl + dzik,przy wynajmie pokoi sa znizki(pokoje sa czysciutki i zadbane)kelnerki biegaja i spelniaja kazda prosbe gosci,dzik pyszny..sale rezerwowalismy w grudniu na czerwiec

a co do pana tadeusza to klimat jest fajny ale jeszcze nie jest zrobiony w nim remont dlatego czasami odstrasza ludzi

Dzięki dziewczyny:)) oczywiście relacja będzie po ślubie. Dziś dzwoniłam potwierdzać liczbę gości i pokoji. Pani Danusia powiedziała,ze mam być spokojna, będzie pięknie i cudownie:)) i tej wersji się trzymam:)))

My też pierwszy termin wesela mieliśmy zaklepany w Zaścianku, pomimo różnych opini o kontrowersyjnej właścicielce ja uważam że fajnie się z nią rozmawiało, wiem też że jest to osoba ugodowa bo mój mąż chciał koniecznie przygotować dla mnie pewną niespodziankę i ona z nim konspirowała i nie robiła żadnych trudności. Niestety potem termin przyśpieszyliśmy i już tam nie było wolnej daty a pozatym wymyśliłam że wolę wesele na sali weselnej żeby móc zaprosić wszystkich bez ograniczeń :) Ale miejsce bardzo mi się podobało a głównie to otoczenie.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
jak ja się pytałam o cennik na 2008 to jest 135 w tym udziec z sos dekoracja w cenieem żurawinowym o 23.oo a za 150 jest dzik , pokoje nyły za 40zł

image
image
Byłam na weselu w sali myśliwskiej. Jak dla mnie porażka :-( Oczywiście to kwestia gustu, ale wypchane zwierzęta na ścianach nie tworzą romantycznej atmosfery (mnie przeraziły...). Oświetlenie - katastrofa, tylko reflektory prosto w oczy. Jedzenia może i sporo, ale niestety bez rewelacji. Wygląd stołu, naczyń to głęboka komuna. Osobiście szczerze nie polecam...
kwesia gustu:)

image
image
Wiadomości z pierwszej ręki:)))
Zaścianek spisał się rewelacyjnie!!! Goście zachwyceni salą i jej klimatem!!! Jedzenia bardzo dużo i przepyszne. Żal,że już po wszystkim:)))

Rybko baaaaaaaaaardzo czekamy na relację. Zwłaszcza osoby zainteresowane Zaściankiem i salą mysliwską, tak jak ja ;-)

image
i ja:)) Duzo szczęścia Wam życzę:)
:-)

image
baaardzo gratuluję!!czekam na relację oczywiście:):)

image
image
najlepszego!!! a kiedy relacja???!!!!!!!!

image
image
ale my babki niecierpliwe jesteśmy,dajmy kobiecie odetchnąć po weselu, bo pewnie jeszcze nie doszła do siebie;)

image
image
dochodzić będzie potem ;-) teraz niech relacjonuje hihihihi

image
image
oj dziewczyny:)) chciałam z relacja poczekać na zdjęcia od fotografa:)) uzbrojcie się w cierpliwość:))) a jeżeli chodzi o Zascianek, to mozecie pytać o co chcecie:))

bylam tam na weselu i wiem, ze to kwestia gustu, ale te wypchane zwierzeta jakos mi nie pasowaly. Panie uwijaly sie szybko, ale mialy miny jakby pracowaly za kare. kominek na srodku sali jakos nie specjalnie wyglada, gosci tanczacych wcale nie widzialam. no i podloga w kaflach pare osob wywinelo orla tanczac.oswietlenie faktycznie troche za mocne po czasie przeszkadzalo. Wiem, ze kazdy ma rozne gusta, ale ja bym sie zastanowila nad organizacja wesela w tym miejscu.
Moi goście byli zachwyceni właśnie tym kominkiem.Palił się i dawał fajny klimat. Generlnie wszyscy się bawili jak orkiestra grała i nikomu nie przeszkadzało,ze nie widział tańczących.

to ja zapytam o oświetlenie, ogólnie jak to tam wygląda w praktyce?

image
Palą się przez cały czas małe lampki(choinkiowe) owinięte wokół stropu na całej długości sali, są też lampy i nasz kamerzysta miał dodatkowo swoje oświetlenie. Orkiestra też miała kolorowe oświetlenie. Oczywiście palił się też kominek i świeczki na stołach. Zdjęcia z cyfrówek gosci powychodziły bardzo ładnie.

Jak już będziesz Rybko miała zdjęcia to będę bardzo bardzo wdzięczna za przesłanie kilku na maila (monta2@op.pl) gdyż jestem ciekawa jak to wszystko wyglądało (stoły, ustrojenie itp). Aha ..... dzięki za odpowiedz i przede wszystkim gratulacje z okazji slubu, samych radosnych dni i bardzo dużo miłości :-)

image
kilka osób napisało, że światło im przeszkadzało, że oświetlenie jest do kitu itp dlatego czepiłam się tak tego tematu i chciałabym wiedzieć jak to naprawdę wygląda :-)

image
część jaalna była bardziej kameralna niż taneczna, w końcu więcej światła potrzebował fotograf i kamerzysta. Moi goście są bardzo zadowoleni z Zaścianka. A dzieci.... miały tam raj, zwierzęta robiły furrorę:))

Hej Rybka

gratulacje z okazji slubu i rowniez jestem bardzo ciekawa zdjec bo zastanawiam sie i chce zarezerwowac ta sale na swoje wesele wiec jesli mozesz podeslac mi kilka zdjec z dekoracji sali iwesela bede ci bardzoe wdzieczna;)moj emali ad_80@interia.pl
A jak z jedzeniem i arkoholem.Mieliscie klucz do arkoholu czy byl on w kuchni gdzie obsluga miala do niego dostep??Jak wygladaly sprawy rozliczeniowe i czy jak rezerwowaliscie sale musieliscie wplacic jakas zaliczke czy dopiero po jakims czasie???

Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje

Ania
image
Hej Rybka

Wyslalam kilka pytan na emaila ;)
Pozdrawiam
ANia
image
witaj
jeśli chodzi o te dwa miejsca to jest tam specyficzny klimat, na weselu co prawda tam nie byłam ale na paru imprezach szczególnie w Panu Tadeuszu w którymjest kominek na środku. Zalezy jak duze ma byćtwoje wesele i czy klimat taki wystroju wnętrza ci odpowaida
pozwolę sobie podbić wątek, może ktoś jeszcze się wypowie ;-)

image
Rybka czekamy na fotki ;-))

image
;) czekamy na nie z niecierpliwoscia;)
image
Dziewczyny, zdjecia wysłane na @. Mmonia podaj swojego:))

i ja poprawa :))))
hahahah ale napisałam :)))) ja poproszę też foteczki :)
Dziekuję.
Życzę szczęścia na nowej drodze życia :)
ja tez poprosze o zdjecia :))) Wszystkiego naj na nowej drodze zycia :))

image
image
Dziękuję za życzenia. Zdjęcia wysłane:))

dzięki za fotki!!:)

image
image
monta2@op.pl z góry dzięki :-)))

image
dziekuje za zdjecia;)Faktycznie robi to wrazenie .A powiedz jak z tym kominkiem?chyba nie widac tanczacych i orkiestry???
image
Proszę:)) A jeżeli chodzi o kominek, to zasłania tańczących, ale u nas nikomu to nie przeszkadzało. Kto chciał ten się bawił, a kto nie to biesiadował, ajak stwierdziłąm,że za dużo osób biesiaduje to robilismy pociąg i się zbierało po drodze wszystkich zasiedziałych:)) Gościom też kominek nie przeszkadzał, był wręcz atrakcją. Moja rodzinka z Ostrołęki zachwycona była Zaściankiem, strasznie im się ten klimat podobał. Każdy ma inny gust i różnie to bywa. Generalnie nikt nie był jeszcze na weselu przy kominku:))

No tak mi tez sie podoba ten klimacik i uroczylo mnie same polozenie w lesie i cisza tam panujaca;)Jak moge to prosze powiedz jak z jedzeniem czy zmienialiscie cos w menu i jak z iloscia ???Mysle ze sie zdecyduje na te urokliwe miejsce;)
Pozdrawiam
Ania
image
wszystkie fotki proszę do mnie ...węszę wszędzie gdzie sie da bo juz poł roku zostało:-))))))))))))))

image
image
Jezeli chodzi o menu to nic nie zmienialiśmy. Wszystko było przepyszne i dużo. Dzik rozpływał się w ustach, a ziemniaczki.... poezja:))

Rybka
Czyli spokojnie mozna wziac te menu i byc spokojnym ze nie zabraknie jedzenia i nie bedziemy musieli sie martwic o nic;)
POwiedz a skad braliscie ciasta bo widzialam ze bardzo ladne mieliscie.Moze mozesz mi polecic jakas dobre cukiernie lub osobe ktora sie tym zajmuje
Pozdrawiam
Ania
image
Ciasta mieliśmy z cukierni Alicja w Kiełpinie. Przepyszne!!! Dowóz gratis i bez kaucji za stelarz od tortu. Cena za kg tortu 22 zł, a ciasta od 9 do 14 zł za kg. Wszystko poszło co do ostatniego okruszka:))

Rybka a masz moze jakies namiary np telefon lub adres gdzie konkretnie miesci sie ta cukiernia;)
Pozdrawiam
image
tu masz informacje o cukierni
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=372228&t=360837

i namiary: Alicja. Zakład cukierniczy, Kiełpino, ul. Cukiernicza 6, tel. (0-58) 684 13 34

Dziekuje ci bardzo Rybka;)
pozdrawiam
image
dziękuję za fotki :-)

image
a ja dzisiaj podpisuje umowe:D z Zaściankiem :D
image
no hej powiedz mi o co chodzi z umową ???!! ja żadnej nie mam a rezerwowałam w zeszłym roku. jak dzis będziesz to spytaj sie dlaczego ja nie mam??? oki?

image
image
cześć Andzia słuchaj podpisanie umowy z danym lokalem jest ważne dla Ciebie i dla nich, ponieważ wszystko jest w niej zawarte od liczby gości aż po menu które wybierasz. Myślę że powinnaś zadzwonić do Pani Danusi i sie z nią umówić. Ale oczywiści mogę sie dzisiaj zapytać, pozdrawiam:).
image
KArolcia a na kiedy rezerwujesz sale w zascisanku ?Jaka sale wybralas i ile placisz za menu?
pozdrawiam
image
sale rezerwuje na 25 grudnia, oczywiście sale myśliwską wybieram ma swój specyficzny urok i różni sie bardzo od standardowych. a za menu płace 150zl. chociaż mam cichą nadzieje że uda mi się jeszcze coś wynegocjować:)
image
Rzoumiem Karolcia ze tego roku grudzien.JA w macu chce jechac podpisac umowe na sierpien 2009 mam nadzieje ze sie uda jeszcze
A rezerwujesz jakies pokoje czy tylko samo wesele ?
image
Tak grudzień 2008. Jak wcześniej zaklepałaś sobie datę to na pewno uda się Tobie Aniu podpisać umowę w marcu:). A pokoje zarezerwowałam na razie jeden czteroosobowy, jeszcze mogę oczywiście dodać pokoje przed szczegółowym ustaleniem gości, ale nie wiem jak to wygląda latem w sezonie, bo w grudniu tam nikogo nie ma i dlatego nie mam problemu z załatwieniem tego na ostatnią chwile. A w prezencie od nich też dostajesz pokój dla nowożeńców, a ja go przeznaczam dla gości.
image
Mam taka nadzieje ,wczoraj napisalam emaila do Pani Danusi z zapytaniem czy bedzie taka mozliwosc podjechania po swietach wilekanocnych nastepnego dnia bo ja nie mieszkam w Polsce a chcialabym miec juz to z glowy ;)Hmm powiedz mi Karolinka jeszcze jak rozwiazujesz problem z dojazdem gosci i czy zapewniasz im takze jakis powrot czy oni juz sami sie musza o to zamartwic.
Pozdrawiam
image
imageanulka802 napisał(a):

> Mam taka nadzieje ,wczoraj napisalam emaila do Pani Danusi z
> zapytaniem czy bedzie taka mozliwosc podjechania po swietach
> wilekanocnych nastepnego dnia bo ja nie mieszkam w Polsce a
> chcialabym miec juz to z glowy ;)Hmm powiedz mi Karolinka
> jeszcze jak rozwiazujesz problem z dojazdem gosci i czy
> zapewniasz im takze jakis powrot czy oni juz sami sie musza o
> to zamartwic.
> Pozdrawiam
image
na dobrą sprawę to wcale nie jest daleko ..jak dwie pary sie zrzuca na taxi to nie wyjdzie kosmiczna kwota, czy na gdansk czy na gdynie ..wydaje mi sie ze to dosc blisko

image
image
ja wlasnie nie mam pojecia bo duzo osob od strony mojego narzyczonego jest z poza gdanska poludnie Polski i chcemy autokar wynajac aby zawiozl gosci na sale ale nie mam zamiaru takze dawac autokaru na powrot bo nie mam kasy na to .Mysle ze kazdy by wracal po godz 10 rano problem jest jak ich przetransportowac ten kawalek chociaz do chwaszczyna do glownej drogi
image
Mam podobny problem jak ty, ponieważ rodzina ze strony narzeczonego też jest z południa Polski a nocleg mam dla nich poza Zaściankiem dlatego musze wynająć autokar który pojedzie mi pierw z pod kościoła do Zaścianka i z wesela do umówionego miejsca w Gdańsku i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie.
image
My chcemy zarezerwowac pokoj w zascianku aby nie miec problemu ale rano mysle ze moze niebedzie az tak zle jak ludzie wezma taxi i dojada czy nawet sie przejda sapcerkiem do chwaszczyna .Juz sama nie wiem nie chce zrobic tak aby potem gadali ze nie zapewnilismy transportu ale w sumie nikt nie martwio sie bardzo o powrot z wesela conajmniej ajk ja bylam nikt mnie nie pytal jak wroce tylko jak przuyjade wiec mysle ze kazdy moze sobie jakos pomoc;)Mam jescze troszke czasu ale juz mi to nie daje spokoju,Najpierw musze podpisac umowe i bede juz spokojna bo bede zalatwione dwie wazne rzeczy.Karolcia mozesz mi polecic jakiegos dobregi i w miare nie drogiego kamerzyste i fotografa.Oriestre juz mam wiec o to sie nie matrwie;)
Pozdrawiam
image
Myślę że masz racje ważne żeby goście dojechali a jak wezmą taxi na powrót to chyba nie będą mieć o to pretensji bo z Chwaszczyna do Gdańska czy Gdyni nie jest aż tak daleko. Ja stwierdziłam że chcę tylko fotoreportaż i wybrałam Pana Kacpra jestem z nim umówiona na koniec lutego ponieważ jest teraz na Słowacji w plenerze a tu jego strona http://kacperolejnik.com/ ja się zakochałam w jego zdjęciach.
image
Karolcia a zdradzisz mi cene za ich usluge .Mi tez sie podobajai faktycznie ladne.Ja zastanawiam sie nad AV media ale jeszcze nie jestem do konca pewna;)Ach .....
pozdrawiam
image
jeszcze nic nie wiem jeśli chodzi o cene moge napisać Tobie dopiero na koniec lutego. Pozdrawiam:)
image
Czesc,mam prozbe wiem ze juz zapewnie nie chce Wam sie przesylac zdjec z Zascianka ale jesli moge kogokolwiek prosic byla bym wdzieczna poniewaz mam tam wesele 12.06.09 i jestem ciekawa jak wyglada udekorowana sala na wesele. moj emial : frau_didi@o2.pl

image
image
zajrzyj na ich strone http://www.zascianek.com.pl/imprezy.php tam jest dosc duzo zdjec.
image
W Panu tadeuszu podobała mi się sala- duża, przestronna, w stylu wiejskim, ze smakiem. Jedzenie z czego pamiętam też było dobre. Natomiast minusem tego miejsca jest wygląd zewnętrzyny - z zewnątrz nie wygląda zbyt zachęcająco, a otoczenie stanowią (przynajmniej w zeszłym roku stanowiły) rozległe błota, błota, jakieś zachwaszczone łąki itp - niezbyt urokliwie. Ale wewnątrz ładnie.
ja mam av media mi się te zdjęcia baardzo podobająi cena normalna i fotograf miły :-)

image
image
ja byłam na imprezce firmowej w panu tadeuszu i tak jedzenie w miarę dobre ale bez rewelacji i tam jest b dużo miejsca no i ta podłoga okropna mój mąż miał białe spodnie hihihihih

image
bardzo miłe miejsce
Bardzo Was prosze o zdjecia z wesela:) jak wygladala sala, stół jak to wszystko razem zostalo zorganizowane.

Bede wdzieczna ;)

Szykuje tam wesele wrzesien 2010 ;)))

a moj e-mail:
majkaa@wp.pl

Jeszcze raz bede wdzieczna za jakiekolwiek zdjecia.
właścicielem Zaścianka i Pana Tadeusza jest ta sama osoba. nad jedzeniem i w zaścianku i w P.Tadeuszu też władze sprawuje jedna kuchara. Jednym słowem - to dwa miejsca można powiedzieć , że są takie sama, różnią się tylko wyglądem sal, jedzenia i obsługa jest wszedzie taka sama
oj chyba nie do końca tak jest jak piszesz.
te sale są w pwenej odległości od siebie i chyba nie sądzisz że obsługa lata z jednego miejsca do drugiego np. w zimie przez zaspy śnieżne :-)
Ja mam tam wesele 25 września 2010 r. i ztego co wiem owszem właścicielka jest jedna tych dwóch obiektów, ale oprócz tego nad każdą z sal opiekę sprawuje inna osoba np. Pani Dausia czy Pani Ania, również każda sala ma swoją obsługe :-)
image

image
obsługa jest zatrudniona przez jedną osobę więc chyba w obydwu miejscach pracują tak samo
słuchajcie z tego co wiem każda sala ma swojego kierownika sali i obsługi tj zaścianek p.Beata polecam rewelacja miałam z nią styczność

mała sala obok biura p.Ania pewnie też fajna nie małam niestety sposobności współpracy z kolei pan tadeusz nie wiem także to na tyle
:)
Beata!!! ta ruda!!! ta kobieta to jakieś nieporozumienie, liczyć nie potrafi, rozmawiać z ludźmi też, stołów przestawić nie może i jeszcze ma czelność mówić że to my jesteśmy gośćmi na jej sali!!!
Ta kobieta to totalna porażka, co innego pani Ania, super miła kobieta, pomoże, doradzi cierpliwa i uśmiechnięta. Wszystkim odradzam współpracę z Beatą!!!!
chyba nie miałaś na prawdę styczności z Panią która opiekuje się zaściankiem. Jest ona przemiłą kobieta i super doradza. Miałam z nią spotkania, kontaktuje się z nią też telefonicznie i mailowo. Wesele mam w sobotę i pani sama do mnie dzwonila pytając się kiedy przyjedziemy przywieść rzeczy, czy sale chcemy jeszcze raz zobaczyć, czy kwiaciarka tez będzie! super, ze my nie musimy o to pytać, ona sama wykazuje zainteresowanie. Z moją mamą wymieniła się przepisami na sałatki nawet;) super Pani!! ba nawet otworzyła nam specjalnie sale abyśmy mogli poćwiczyć tańce! Mieliśmy mega problemy z rozsadzeniem gości i to własnie ta pani, która opiekuje się zaściankiem pomogła nam tak stoły rozsadzić, że teraz to super wszystko gra:) Na prawdę fajna pani z dużym doświadczeniem:) Nie moge się doczekać już wesela;) :) :) jeszcze tylko kilka dni :) :)
Ja miałam tam wesele w czerwcu !!!!
Wszystko było pięknie, sala, jedzenie naprawde super -ale...
Obsługa nie donosiła alkoholu na stoły i ludzie narzekali że nie ma wódki - więc ja musiałam chodzić do lodówki czasami...Poza tym w cenie wesela mieliśmy pokój - doba do 12. Wesele skończyło się ok godziny 05.00 rano ale jeszcze paru gości siedziało z nami na ogrodzie i podeszła pani z obsługi - nie dość że zaczeła nas uciszać jakbyśmy byli na dyskotece to jeszcze kazała nam zabrać w tej chwili całe jedzenie i napoje które pozostały po weselu -wszystko co zostało, kwiaty,wódka, ciasta ,torty i wogóle. Tak więc ja z moim już mężem zaczełam zmęczona po całej nocy w sukni ślubnej, on w garniturze nosić z kuchni resztę z wesela :(:(:( Bardzo mnie to zaskoczyło ponieważ nic wcześniej takiego nie ustalałam że nad ranem mam zabrać jedzenie :( Tym sposobem wszystko leżało w samochodzie do popołudnia w zaścianku na parkingu .
moja znajoma miala w zasianku wesele, sama przystrajała sobię sale, bo ma do tego dryg, a wlascicielka ciagle zwracala uwage jak co ma wyglądać, jak nie powinno i ze to w ogole tak się nie robi :/
A co to ją obchodzi??????
Odnioslam wrazenie ze ta pani ma ze soba jakis problem i wszystko tam burzy.
co inny ślub to inne opinie ehh :( Dobrze, że chociaż do 12 bo byłam na weselu gdzie dobra była do 10 a na 11.30 poprawiny i co wtedy? to było dopiero spinanie się
Ja miałam wesele w Panu Tadeuszu w lipcu i nie mogę nic zarzucić.
Kelnerki były wspaniałe (daliśmy wszystkim napiwki na drugi dzień za to, że się tak dobrze spisały).
Jedzenie było niebiańsko smaczne.
Dekoracje robiło Zielone Studio - gorąco polecam!
Nikt nikogo nie wyganiał do domu, nawet na drugi dzień obsługa pomogła nam zapakować do samochodu, to co zostało.

Jedyny minus - drobne zamieszanie z noclegami.
Mieliśmy zarezerwowane całe piętro w Zaścianku, ale że było też drugie wesele, które nie miało ze sobą rozpiski swoich pokoi, to zaczęli się mocno denerwować. Nie wiem jak się to skończyło, bo my dostaliśmy komplet kluczy do naszych pokoi (według naszej rozpiski potwierdzonej przez kierowniczkę) i sobie wszyscy poszliśmy. Ale tamci stali na dole jeszcze długo i kłócili się z obsługą.
Tyle, że z tego co się zorientowałam, to była ewidentnie ich wina nie Zaścianka.
maritiki@op.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem po naszym weselu w Zaścianku i zero zastrzeżeń. Super jedzenie, super miejsce:) A kelnerki to na prawdę wspaniale osoby. Dwoiły się i troiły. Nic nie musieliśmy znosić potem na 2 dzień znowu wszystko ładnie podane, potem również pomagały nam rzeczy zanosić do samochodu.
I u nas też był zamieszanie z noclegami - ale z relacji świadkowej też nie z winy Zaścianka. Ktoś 2 wesela ktoś zabrał bez wiedzy Pań klucz do naszego pokoju... ale panie z zaścianka wszystko załatwiły w czasie wesela więc o nic się nie martwiliśmy. Ale miejsce super! do tego ten ogród! Na poprawiny ten ogród jest super;)
bede miala wesele w sierpniu 2012 w zascianku w mysliwskiej. w sumie to jeszcze nie jestem w 100% przekonana ale...
dlatego prosilabym jakiekolwiek zdjecia z tej sali.
dziekuje z gory.
monika.k_86@wp.pl
pozdrawiam
Cześć Monika a którego sierpnia macie wesele?
czy ktoś miał w roku bieżącym wesele z poprawinami w Zaścianku i może się na temat wypowiedzieć, czy nie było kłopotu z noclegiem? i jak wrażenia ogólne? również mamy termin na sierpień 2012r.
ja mialam w zascianku i z poprawinami oraz noclegiem dla wszystkich gosci- zapraszam do mojej relacji tam jest wszystko opisane:)
Aniu wszystkiego najlepszego. Bardzo dziękuję za pomoc z pewnością skorzystam z wielu porad bardzo się przydadzą. Fajny zespół muzyczny dużo płaciliście?
11 sierpnia 2012
właścicielka rodem z prl (wszystko z wielką łaską i protekcjonalnym tonem) woda w mydle w łazienkach , papier ścierny zamiast toaletowego ( wszystko minimalnym kosztem) nie polecam! jest wiele miejsc które godne są polecenia ale na pewno nie to.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
i ja potwierdzam ,robiłam tam dekorację i nigdy więcej .............
włascicielka masakra ..............zaczęła dosłownie na mnie krzyczeć zę jej obrusy poukładane pogniotę układaniem kielichów z kwiatami wspomnienia mam straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też robiłam dekoracje w Zaścianku i odwrotnie niż moja poprzedniczka mam miłe wspomnienia. Nikt na mnie nie krzyczał. Przez cały czas robienia dekoracji wprawdzie towarzyszyła nam właścicielka i na samym początku stwierdziła że jest wymagająca, bo dekoracja będzie wpływała na jej wizerunek, ale z upływem czasu robiła się coraz bardziej miła i rozmowna. Może po prostu niezbyt uważałaś na jej obrusy. Ciekawe co powiedzieliby goście o pogniecionych szmatkach na stole i o kim by to źle świadczyło. Ja polecam Zaścianek. Obsługa jest przesympatyczna, a pani układająca owoce i ciasta robi to przepięknie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
kompletne bzdury wypisujesz jak do hermetycznie zapakowanego woreczka z mydłem mozna nalac wody dostarczam do zascianka mydło jak równiez papier (oczywiście moja firma) i nie jest to możliwe to co opisujesz och!!!!ta konkurencja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
do byłam tam : a moze byś sie przedstawiła anonimowo mozna wiele róznych rzeczy pisać i oczerniać zarówno ludzi jak tez lokale. Odwagi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jako Panna Młoda, która miała wesele września 2012 roku, mam wiele zastrzeżeń. W dniu wesela wszystko było ok i bardzo mi się podobało, faktycznie jedzenie fantastyczne, obsługa w zaścianki super, ale jako że moja rodzinna w bardzo dużej mierze pracuje bądź pracowała w gastronomii, miała wiele uwag, przede wszystkim do podania potraw i do stołów. Nie były tradycyjnie złączone w literę "U" bądź "E", tylko dwa stoły były połączone ze sobą reszta samowolka. Mieliśmy dużo gości przyjezdnych i matki z malutkimi dziećmi, wobec czego zapewniliśmy im nocleg, tylko że w niektórych pokojach było po prostu zimno jakieś 10 może do 15 stopni. Podobno akurat tego dnia bojler wysiadł a ja o 5 rano miałam latać w sukni ślubnej i przynosić grzejniki czy farelki. Skończyło się tak że o 7 rano jak się dowiedziałam o tym biegałam z pierzynami do gości. Co dalej, mieliśmy wykupione śniadanie od 9 do 11 w dniu poprawin. Jeden z moich gości około godziny 12 zgłodniał i poprosił o kilka kromek chleba ze śniadania. Jedna z przesympatycznych pań z obsługi już pakowała mi na talerzyk kilka kromek chleba i sera, lecz zjawiła się pani, z tego co się później dowiedziałam, właścicielka obiektu, która kategorycznie odmówiła śniadania na wynos, bo stwierdziła że jedna z pań z obsługi nie przyszła do pracy i ponadto mają chrzest później i mi odmówiła. Tylko się zastanawiam dlaczego przecież to było opłacone a inna z pań nie robiła z tego śniadania żadnej boruty. Żurek ,podobno atrakcja poprawin, smakował tylko osobom ładnie to ujmę jeszcze pijanym. Bo nie dość że przesolony to rzadki. A powinien być gęsty i zabielony.

Nie polecam, dla Pary Młodej to tylko niepotrzebny stres raz czy będzie ciepło gościom przyjezdnym w pokojach a dwa czy nie spotkają wielmożnej właścicielki obiektu, która chyba myśli że świat się wokół niej kręci a wszyscy inni robią jej łaskę że zapłacili 30 tysięcy za przyjęcie weselne..nie wiem może powinnam ją jeszcze przeprosić ?!

ODRADZAM....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry