Widok
Ja wcale nie mam zaufania do lekarzy z przychodni bo oni są odcięci od wszelkich szkoleń a ostatnio weszła w życie ustawa że nawet nie wszyscy przedstawiciele farmacji mogą do nich przychodzić. To jest prawdziwa masakra siedzą tłuki i żeby wypisać receptę to muszą najpierw przewertować książkę bo medycyna idzie naprzód a oni są jeszcze w PRLu. Prawda jest taka,że jak się trafi lekarz z przychodni "z prawdziwego zdarzenia" to natychmiast całe miasto się o nim dowiaduje i trzeba czekać miesiącami w kolejce.
Moge polecic dr Martę Pękse w poradni "K" na zaspie- bardzo mi pomogla,jest cudowna lekarka i bardzo dobrym czlowiekiem,kto do niej pojdzie sam sie przekona.Pomagala mi tak,jakby to o nią chodziło.
Nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam tymbardziej panstwowo. A co do prv lekarzy to bylam nie raz i powiem wam ze sa chamscy!
Nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam tymbardziej panstwowo. A co do prv lekarzy to bylam nie raz i powiem wam ze sa chamscy!
ja polecam pania dr januszewska z przychodni na jeleniogorskiej, jest bardzo konkretna i fachowa. Na wizyte czeka sie max 2 tygodnie, ale warto. Prawda jest taka ze lekarz,ktory przyjmuje w przychodni panstwowej pracuje tez w innych miejscach prywatnych i panstowych,wiec nie mozna uwazac ze lekarze panstwowi sa zacofani, bo tak nie jest! mialam "przyjemnosc" byc u lekarza prywatnego na wizycie, zapisalam sie na usg a gdy zadalam lekarzowi pytanie to odpowiedzial ze najpierw musze sie zapisac na wizyte bo on mi rad nie bedzie udzielac gdy zaplacilam tylko za usg, to juz jest przesada!