Widok

papierniczy HERLITZ

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, która z Was wie, gdzie w Sopocie albo w Gdańsku jest sklep papierniczy firmy Herlitz ?????

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie wiem, ale czemu akurat ta firma?

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
bo tam znalazłam serwetki takie jakie bym chciała, a w Gdyni akurat tych nie mają ;((

image
image
hej dziewczyny z Gdańska, no nie wiecie gdzie jest taki papierniczy ????
image
Nacheba wczoraj przejeżdzalam przez Przymorze i rzucił mi sie w oczy szyld tej firmy.NIe wiem czy wiesz gdzie jest na Przymorzu taki kantor wymiany walut Max.Po przeciwnej stronie ulicy zaraz przy ulicy jest taki budynek w którym znajduje sie bank i własnie na tym budynku był ten szyld Herlitz.Nie wiem dokładnie ale to chyba ulica Piastowska jest-to jest na rogu tej ulicy.
ok, dzieki, postaram się znaleźć ;)) dzieki ;))
image
wiem iz produkty jej firmy sa w sklepie dla plasytków na ulicy która zwie sie chyba Piwna... w każdym bądz razie trzeba przejsc przez Zbrojownie i isc cąły czas prosto w kierunku koscioła Mariackiego i po prawej stronie jest najpier paierniczy pózniej jakiś kilka sklepików nie pamiętam z czym i pózniej juz dobrze zaopatrzony sklep dla plasytków w którym są produkty tej firmy w liczbie DUZO ale czy akurat serwetki .. to nie wiem
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry