Widok

parkowanie przy sea towers

Rodzina i dziecko Sea Towers Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Wybieram się jutro do lekarza laryngologa, który przyjmuje w sea towers. Czy może ktoś wie czy przy samym sea towers jest gdzie zaparkować i czy tam tez jest strefa płatnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jest parking strzeżony, straż portowa na bramie do DALMORU otwiera szlaban
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest też zwykły, "miejski" parking, niewielki, w strefie płatnego parkowania.
jeżeli to z Madicover, to oni wystawiają takie "bilety parkingowe", wtedy można stanąć bezpłatnie na terenie Dalmoru, ale w praktyce, z dzieckiem, to trudna sprawa, bo najpierw musisz gdzieś zaparkować "na chwilę", pójść do Medicover, tam pani wypisze bilet, wrócić do auta i przeprarkować :) taki bilet jest "na zawsze", nie tylko na jedno parkowanie;
Można zaparkować i po wizycie pokazać bilecik parkingowy Medicovera. Tylko trzeba wziąć z recepcji.
Niestety Medicover nie wystawia juz biletow parkingowych. Bylam wczoraj i odeslali mnie z kwitkiem-trzeba bylo kombinowac z parkingiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Cukrzyca ciążowa - pytanie (37 odpowiedzi)

moja cukrzyca ciążowa jest bardzo dziwna :) po glukozie 75g mój wynik po 2h wynosił 154, na czczo...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (29 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

do góry