Widok

pas do pończoch czy ponczochy samonosne?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kurcze jestem na etapie poszukiwania bielizny i sama nie wiem co kupic, a wy dziewczyny na co sie zdecydowalyscie lub decydujecie?

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja napewno na pas a nie na samonosne,ale to tylko dlatego ze zadne samonosne nie utrzymuja sie na moich udach :) pamietam ze taki sam problem mialam na studiowce :) ciagle spadały :) a nie bede sie przeciez poprawiac ;) a pas chyba jest sexy co nie ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja jestem zwolenniczką samonośnych, prawie w ogóle nie noszę zwykłych rajstop a pas do pończoch...bleeeee

teraz są tak dobre pończoszki tzn gumki ze bez problemu się trzymają, nie miałam nigdy problemu ze spadaniem

image
image
no ja wlasnie mialam takie gumki i nic nie pomoglo :( pamietam, ze w koncu w polowie studniowki sie przebieralam w rajstopy, ale ja mam tak zbudowane uda, ze ciezko sie na nich takie rzeczy trzymaja :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Kup sobie samonośne w ulubionym kolorze (tej firmy i rozmiaru, jakie potem kupisz ślubne) i wypróbuj.

Podpisuję się pod Wiper - samonośne są super.
ja tez nosze samonośne i tez zdarza sie ze mi spadaja ;-(, a pas własnie chyba bardziej sexy

image
image
ja jestem za pasem i to takim naprawde seksownym mi samonosne zawsze spadają !!! a nie bede miec siły ich całe wesele podciągać miałam najdroższe i najlansze efekt ten sam
Polecam wersje Agathy. Ja tez kupilam sobie w innym kolorze i wyprobowalam na weselu. Swoje slubne kupilam z identycznej serii. Na pewno nie spadna. A w razie czego i na upartego do samonosiek tez mozna zalozyc pas, jesli sie okaze, ze beda zjezdzac ;)

bo zanim się nałoży pończochy, nie powinno się balsamować nóg :/

ja będę miała samonośne, zresztą już leżą w szafie, ale nad pasem się też zastanawiam, tak dla efektu na noc poślubną :P

tylko nie wiem czy taki pas nie jest uciążliwy w trakcie wizyty w toalecie ?;)

ja nigdy nie balsamuje zanim je wkładam ale jestem dość wysoka i mam szczupłe nogi i nawet 30 min nie wytrzymują, pasu nigdy nie próbowałam ale mam taki zamiar
szczerze mówiąc na weselu są rózne konkursy( może niekoniecznie dla panny młodej) w których np podnoszą sukienki i zmieniają za duże gacie pończochy samonośne wyglądają okropnie
silen osobiście nie zrozumiałam, zmieniają duże gacie ?

no w zasazie tak jak pończochy z pasem ;)

image
image
Też się zastanawiam nad tym. Samonośne miałam na sobie raz, a pasa w ogóle :) Więc mam problem :)

imageimage
ani to, ani to :) nienawidzę pończoch :)

nieznoszę też rajstop - ale jeśli muszę coś wybrać to właśnie rajstopy :)

pas do pończoch i to koniecznie:) musi być sexi :)
Sukienka sama w sobie bedzie grzała a dodac do tego jeszcze pas, w ktorym bedzie jeszcze cieplej, welon, ktory upinany u góry również dodaje swoje, daja razem problem pod rozwagę.
Ja wybralam samonosne, bo pas dodatkowo odznaczalby sie na dopasowanej sukni.

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Popieram - jeśli pas miałby się odznaczać na założonej sukni - to koniecznie trzeba z niego zrezygnować! :)

Hmm... u mnie całkiem jeszcze inaczej było - wesele mieliśmy w grudniu, ślub w bardzo chłodnym kościele. Pierwsza wersja była taka, że założę samonośne pończochy, a na to cienkie białe rajstopy. Dzień był jednak bardzo ładny, więc plan się zmienił, tzn. w cienkich rajstopach miałam być w kościele, żeby chorób nie kusić, potem założyć pończochy. Tyle tylko, że o tych pończochach... zapomniałam:) Jaki z tego wniosek? Najważniejsze, żeby było wygodnie, a planowanie ślubnej garderoby pod kątem poślubnej nocy, wydaje mi się całkiem bez sensu - moje rajstopy były podarte i strasznie brudne, bielizna (i ja cała zresztą też) wcale nie świeża. Mężowi radzę pokazać się po pójściu pod prysznic, a wtedy to i przebrać się można bez kłopotu:)
tylko na pasie :) wygodniej, bezpieczniej bez obaw, że spadną albo się obsuną; miałam ślub latem i nic mnie nie grzało ani nie uwierało; mi akurat samonośne pończoszki zawsze spadają :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ZDECYDOWANIE SMONOŚNE:)

pończochy z pasem, bardziej seksowne,ale mniej wygodne, więc pas dopiero na noc poslubną, a pod suknię ślubną samonośki :)

papilio1@op.pl
dokladnie!!! prysznic po weselu i drugi komplet bielizny to podstawa ;-)

image
image
ZDECYDOWANIE samonośnie, pas będzie Ci przeszkadzał, a samonośne jak dopbrze dobierzesz trzymają się całą noc :)

Moim zdaniem pas jest koszmarnie niewygodny...może szczupłe dziewczyny mają inne zdanie...bo figura też tu chyba ma duży wpływ na wybór...dlatego myślę że nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie które lepsze...
Trzeba obie wersje przetestować na własnej skórze, żeby się przekonać...

Tylko zdecydowanie nie polecam przypinać pas do samonośnych pończoch...wygląda koszmarnie i jest bardzo trudno przypiąć ten pas do grubych gumowych brzegów...naprawdę marny pomysł...zdecydowanie odradzam!!!

Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry