Widok
ja napewno na pas a nie na samonosne,ale to tylko dlatego ze zadne samonosne nie utrzymuja sie na moich udach :) pamietam ze taki sam problem mialam na studiowce :) ciagle spadały :) a nie bede sie przeciez poprawiac ;) a pas chyba jest sexy co nie ;)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Sukienka sama w sobie bedzie grzała a dodac do tego jeszcze pas, w ktorym bedzie jeszcze cieplej, welon, ktory upinany u góry również dodaje swoje, daja razem problem pod rozwagę.
Ja wybralam samonosne, bo pas dodatkowo odznaczalby sie na dopasowanej sukni.
Ja wybralam samonosne, bo pas dodatkowo odznaczalby sie na dopasowanej sukni.
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Hmm... u mnie całkiem jeszcze inaczej było - wesele mieliśmy w grudniu, ślub w bardzo chłodnym kościele. Pierwsza wersja była taka, że założę samonośne pończochy, a na to cienkie białe rajstopy. Dzień był jednak bardzo ładny, więc plan się zmienił, tzn. w cienkich rajstopach miałam być w kościele, żeby chorób nie kusić, potem założyć pończochy. Tyle tylko, że o tych pończochach... zapomniałam:) Jaki z tego wniosek? Najważniejsze, żeby było wygodnie, a planowanie ślubnej garderoby pod kątem poślubnej nocy, wydaje mi się całkiem bez sensu - moje rajstopy były podarte i strasznie brudne, bielizna (i ja cała zresztą też) wcale nie świeża. Mężowi radzę pokazać się po pójściu pod prysznic, a wtedy to i przebrać się można bez kłopotu:)
tylko na pasie :) wygodniej, bezpieczniej bez obaw, że spadną albo się obsuną; miałam ślub latem i nic mnie nie grzało ani nie uwierało; mi akurat samonośne pończoszki zawsze spadają :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Moim zdaniem pas jest koszmarnie niewygodny...może szczupłe dziewczyny mają inne zdanie...bo figura też tu chyba ma duży wpływ na wybór...dlatego myślę że nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie które lepsze...
Trzeba obie wersje przetestować na własnej skórze, żeby się przekonać...
Tylko zdecydowanie nie polecam przypinać pas do samonośnych pończoch...wygląda koszmarnie i jest bardzo trudno przypiąć ten pas do grubych gumowych brzegów...naprawdę marny pomysł...zdecydowanie odradzam!!!
Trzeba obie wersje przetestować na własnej skórze, żeby się przekonać...
Tylko zdecydowanie nie polecam przypinać pas do samonośnych pończoch...wygląda koszmarnie i jest bardzo trudno przypiąć ten pas do grubych gumowych brzegów...naprawdę marny pomysł...zdecydowanie odradzam!!!