Widok

paznokcie hybrydowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Zaspa Temat dostępny też na forum:
hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego zadowolone i gdzie polecacie taki manicur w Gdańsku zrobić.Ja dzisiaj jestem umówiona na pierwszą wizytę na Zaspie, ale zawsze można zmienic miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Manicure hybrydowy tylko produktami oryginalnymi Shellac..jeśli płacić za usługę 60-70 zł. to poszukać w trójmieście kogoś kto pracuje na oryginałach cena ta sama co za podróby /trwałość nie porównywalna.. 3-4 tyg
kOLEZANKA W REDZIE 40 ZŁ BIERZE ZA paznokcie hybrydowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślałam że wskoczy pod moją ostatnią wypowiedź ;) wykonuję narazie w Redzie zabiegi przedłużania rzęs 1:1 za 160zł paznokcie rzelowe i akrylowe 60zł paznokcie hybrydowe 40zł (narazie tylko 3kolory piaskowy róż,fiolet i turkus) zajmuje się tym w domu dlatego ceny o tyle tańsze niż w salonie ;)
a mój nr. to 508 794 971
Dziewczyny najlepsze są produkty shellac....ja juz od kilku miesiecy mam takie pazurki, srednio wytrzymuja u mnie 3 tyg wiec bardzo długo, nic sie z nimi nie dzieje i cały czas sie tak slicznie błyszcza ;) a no i robie wszystko typu sprzatanie, gotowanie, mycie naczyn ;))
poprosze o kontakt tej dziewczyny od rzes getintouch@wp.pl
dziewczyny a jak szukacie hybrydowych w Gdyni to polecam p.Renatkę - ma zakład przy Kauflandzie na morskiej tam gdzie solarium Hellada i sklep z kosmetykami. Robi lakierami firmy SHELLAC :) koszt z tego co pamietam to 65 zł. Ja byłam bardzo zadowolona - 14 dni spokojnie trzymały.
A i ma bardzo duzy wybór kolorów :)
prosze bardzo 503143228 :)
Madzia podaj kontakt do tej Akademi paznokcia -chetnie skorzystam

dziewczyny ja rzęsy przedłuzałam u dziewczyny na Przymorzu - jak by ktos chciał namiary to podam, zabieg trwał ok 1,5 godz a rzes dużo i super się na razie trzymaja, cena 120 zl.
a ja za to szukam kogos poleconego do manicure hybrydowego..
okolice Zaspy itd.
też mam lakiery hybrydowe mistero milano i jestem bardzo zadowolona narazie 3kolory ale niedługo powiększę kolekcję
rzęski też wykonuję metodą 1:1 mieszkam w Redzie tak więc jakby była któraś z was zainteresowana to zapraszam ;)
Tak rzesy tez robilam :) efekt olsniewajacy, ale zalezy na jaka kursantke trafisz :)
Madzia, rzęsy też u nich robiłaś? możesz coś więcej mi napisać na priv?
szkoda ze tak daleko to bym sie w wolnej chwili wybrala...
Dziewczyny a moze ktoras z Was jest zainteresowana zrobieniem sobie paznokci w Akademii Paznokcia w Pruszczu??? Tam odbywaja sie szkolenia i codziennie potrzebuja nowych modelek :) I co najwazniejsze, nie trzeba placic ani zlotowki, a jest to swietna okazja, zeby spedzic czas w milym ,, babskim ,, gronie. Ja chodze do nich juz prawie rok i zawsze mam swieze, ladne pazurki. Co lepsze dziewczyny szukaja rowniez modelek na depilacje, przedluzanie rzes, maniciure, pediciure, opalanie natryskowe etc...Moge podac numer kontaktowy do nich :)
jesli chodzi o Rede i okolice moge polecic Anete
ja mam tydzien robie w nich wszytsko , wczoraj nawet na budowie w rekawiczkach cienkich pracowałam, wszytsko ok ale bbardzo drogi interes ale teraz chce zrobic sobie na paznkokciach u stop, jak utrzymaja sie jeszcze ponad tydzien to powtorze
ja właśnie jutro jade nad jezioro a stamtąd w niedziele na konferencja do Wawy i chciałam zeby paznokcie ładnie wygladały-wiec dzisiaj idę zrobic na próbę-mam nadzieję ze mi nic do poniedziałku nie odpryśnie bo bedę wygladała jeszcze gorzej niż jakbym nic nie miała na paznokciach.
Izulucha:) Twoja też:):) p.s. nie pójdę z reklamacja bo mam wkur...
ps. ladnie ma twoja corka na imie :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry