Widok

paznokcie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A ja dziewczyny znowu "Po prośbie"))) . W życiu nie robiłam sobie żadnych tipsów, żeli, akryli itp.Mało tego, nigdy nie robiłam nawet profesjonalnego maniciuru (radzę sobei z tym, chyba nieźle, sama). Jednak na ślub wypadałoby miec paznokcjie idealne. Dlatego mam pytanie- gdzie dobrze,elegancko (żadne szponiaste łopatki) i niedrogo robia takie rzeczy( najchetniej okolice srodmieścia w Gdańsku)? Nie wiem jaki będzie stan moich paznokci w kwietniu, teraz jest nie najlepszy więc może bede sie musiała zdecydować na żelowe tipsy. No i jaka jest średnia cena manikiru ślubnego na własnych paznokciach a jaka żelowych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też poproszę o jakieś fajne zdjątka!!! A tak na marginesie, to robisz tylko prywatnie czy masz gdzieś swój zakład? Bo ja jerstem z Gdyni...
witam
bardzo chętnie Ci pomogę :))
od 7 lat robię tipsy z akrylem
mogę Ci zrobić w bardzo dobrej cenie paznokcie jakie byś chciała :)) robie french i kolorowe - jakie dusza zapragnie !!!
mogę nawet do Ciebie podjechać jeżeli chcesz...

co do łopat to nawet nie wiem jak je zrobić heheeh :))) moje klientki sa bardzo zadowolone i ciągle wracają .....

róznica pomiedzy akrylem a zelem praktycznie jest u mnie nie widoczna ponieważużywam dobrych produktów a akryl mam w kolorze transparenrnym...

jak chcesz przeslę ci parezdjec na maila :))
do góry