Widok

paznokcie z rossmana czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was może stosował i doradzi warto zakupić
image
jczy jest tam klej i ile trzyma? czy pod wodą nie pusci?
Dzięki za radę !!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cena 37 zł
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kiedys miałam z rosmana ale inne chociaz tez w podobnej cenie. Trzymaly sie super i bylam bardzo zadowolona.
za ta cene zrobisz sobie paznokcie zelowe i napewno beda sie trzymac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak zelowe zniszcza paznokiec brrr
sama na pare dni zrobilam a potem 3mc czekalam az odrosna moje. po zdjeciu zelu byly w oplakanym stanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może jak nie żelowe, to po prostu profesjonalny dobry french? Tylko do tego trzeba by trochę zapuścić swoje. Ale efekt będzie na pewno lepszy niż "przyklejanki", które notabene wydają mi się dość drogie. :)
jak długo się trzymają
image
przyklejanki tez niszcza paznokcie
ja je kupuje i ciagle uzywam, co 2 tyg robie nowe bo odrastaja,pczka starcza na dw razy, nie odklejaja sie, a ja jestem typowa kura dommowa i ni euzywam rekawiczek, wiec polecam
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki ci bardzo za opinię
image
i jak zelowe zniszcza paznokiec brrr
sama na pare dni zrobilam a potem 3mc czekalam az odrosna moje. po zdjeciu zelu byly w oplakanym stanie

Surkin kochana bo stylistka zniszczyła Ci paznokcie a nie paznokcie poniszczyły płytkę,taka prawda..

ja jako osoba zajmująca się paznokciami polecam paznokcie właśnie ,żelowe na szablonie nie na tipsach. Są najdelikatniejsze dla płytki naturalnej przy czym tak samo trwałe jak akryl kwestia wykonania.
Wszystko zależy od profesjonalnie wykonanego zabiegu .A tipsów z rossmanna NIE polecam.Tym to dopiero poniszczysz sobie paznokcie.
Ale każdy ma wybór na szczęście.
JA JE NAKLEJAM I JAK LIKWIDUJE ACETONEM TO MOJE SA OK,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Nie przyznawałabym się na Twoim miejscu olciaprincesssa ,że przyklejasz sobie paznokcie z rossmana trenerka fitness i nie stać cię na paznokcie lepsze?! masakra..... :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

To nie jest żaden wstyd przecież :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zależy od paznokcia.ja po zdjęciu paznokci żelowych nie miałam ich w opłakanym stanie
Za jaką cenę żelowe ?! 40 zł ?!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry