Widok

paznokcie zelowe gdzie?

Gdzie polecacie zrobienie paznokci zelowych?I w miare nie drogo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja chodzę do pani Ewy, Gabinet Urody Selena 503-555-175 w Gdyni na Chylońskiej 198.
Jestem bardzo zadowolona :) Pazurki mam robione żelami, które nie powodują nadmiernego zniszczenia i przesuszenia paznokcia, dzięki czemu jeśli zdecyduję się je kiedyś zdjąć to nie będę miała problemów związanych z regeneracją paznokci :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja siostra również nosi pazurki robione u pani Ewy i też jest bardzo zadowolona z przedłużenia
Witam,
ja robię pazurki w Centrum Urody w Gdańsku Osowie i jestem bardzo zadowolona. 90 pln za frencza żelowego to nie jest chyba najdrożej zwłaszcza że na uzupełnieni chodzę raz na 6-7 tyg ( o ile p.Ania robi paznokcie :):):) )
to jest ich strona http://www.centrumurody.gda.pl nie wiem czy juz w pełni działa ale kontakt na pewno tam znajdziesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam Asie, SALON KOSMETYKI I MASAŻU GDAŃSK KORZENNA 2/4/6b/4 TEL. 58/301-88-99 , JEST REWELACYJNA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam p.Bogusię z Moreny robi ślicznie bardzo dobrze mi się trzymają jestem naprawdę bardzo zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Ci P.Anię robi na prawdę ładne paznokcie wyglądają jak naturalne długo się trzymają, oprócz tego robi sporo innych zabiegów rzęsy,makijaże,depilację itp. Dojeżdza do domku bo tak jej wygodnie jak chcesz to pisz na PR dam Ci namiary na nią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam wykonuję paznokcie żelowe jak i akrylowe od 60zł
również przedłużanie rzęs metodą 1:1 (secret lashes) za 150zł
Tymczasowo w Redzie mój nr.508 794 971
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
na rzęsy to bym się skusiła ale paznokcie sorry ale to jest jakaś masakra
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
maja bez przesady nie wszystkim musi się podobać to samo. Ty chyba nigdy nie widziałaś masakrycznych paznokci :-) niektóre frenche są niczego sobie ale generalnie każdy ma swój styl..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla mnie tez ten french jest beznadziejny,ale niektore klientki taki sabie wlasnie zycza...
dlatego o gustach się nie dyskutuje...
zajmuję się paznokciami, dokładniej żelowymi... Paznokci to moja pasja :) w razie potrzeby (w zależności od miejsca) dojeżdżam do klientki. Paznokcie robię od pewnego czasu ale uprzedzam że nie jest to kilkuletni staż :)
więcej informacji na priv :)
polecam
http://www.pazurki-kasia.onet.pl
kasia 793 030 725
Cześć, poproszę o kontakt do Ciebie - potrzebuję paznokcie żelowe: uzupełnienie + ozdoba na serdecznym palcu na ślub na 22 lipca. Miejsce: Gdańsk-Olszynka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio też robiłam u pani Basi w Jacques Andre i paznokcie i pedicure hybrydowy, naprawdę rewelacyjnie. za frencha na dłonie z coverem zapłaciłam 110zł, jak na ceny q centrum Gdańska to nie jest zbyt drogo, no i jak na takie umiejętności, bo nie raz juz robiłam w roznych miejscach paznokcie i jakość była niestety różna. teraz juz zostane na pewno stała klientka, a pozatym P. Basia wykonuje przepiekne zdobienia na różne okoloiczności ( moja znajoma robiła tam na slub i miała naprwde cudowne kwiatki akrylowe)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam swoja znajomą z Gdyni centrum, kontakt tel. 880283258
Witam, ja sama robie paznokcie i polecam sie :-) moje dotychczasowe klientki były zadowolone :-)
Ja robie paznokcie żelowe za 50zł, moje dotychczasowe klientki były zawsze zadowolone :-) polecam się... mój @ ewusek1661@wp.pl
http://wizazpaznokcie.pl/
do góry