Widok

paznokcie żelowe niespierniczone... Reda, Rumia

Dziewczyny, mieszkam tu od niedawna i chcialabym zrobic sobie paznokcie zelowe bo chyba te wygladaja najbardziej naturalnie. Kogo polecacie. Poprosze o opinie tylko klientek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://paznokciemoniki.dzs.pl/

Od kilku miesięcy korzystam z usług Pani Moniki. Jeszcze nigdy nic nie odpadło, ba! nawet się nie zapowietrzyło. 100% zadowolenia.
Pani Monika z Gdanska?
marta konkel robi w rumi na osiedlu krolewskim,polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam, Pani Marta robi super paznokcie - bardzo naturalnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja sobie właśnie zrobiłam hybrydowe. To jest taki lakier który utrzymuje się na naturalnych paznokciach ok 2 tyg. Płytka nie jest w ogóle spiłowywana. Wyglądają bardzo naturalnie i pięknie błyszczą.
Sama szukam kosmetyczki, która robi hybrydy, gdyż nie jestem zadowolona z tej która robiła mi manicure, bo był dość niechlujny, mam zadziorki i poranione skórki. Jednak sam lakier wygląda rewelacyjnie! :)
image[/url]image[/url]
też polecam hybrydowe najlepiej produktami Shellac...trzymają się 3-4 tygodnie bez odprysków
czy manicure hybrydowy różni sie tylko trwałością lakieru od zwykłego manicure? Jak jest w odróżnieniu od żelowych?
KOgo polecacie z okolic Małego trojmiasta kaszubskiego bo jesZcze nie znalazłam nikogo godnego
?
czy manicure hybrydowy różni sie tylko trwałością lakieru od zwykłego manicure? Jak jest w odróżnieniu od żelowych?

różni się konsystencją są to lakiero-żele czyli inaczej żele Soak Offy To nic innego jak żel UV utwardzany w lampie, od żelowych różni sie tym ,że nie trzeba przygotowywać tradycyjnie paznokci jak przy żelowych ,wystarczy odtluscić i dac bazę Shellac które te właściwości posiada. Eliminuje to dodatkowe obciażanie paznokci.. Robi się je krótko około h czasu . Są rozpuszczalne w acetonie (wystarczy 4-5 min) maja nie porównywalny połysk przez cały okres noszenia.No i bez wątpienia ich największym atutem jest trwalość..po za tym są cieniutkie nakłada się je jak lakier do paznokci...gdzie w efekcie paznokci żelowych należy budować całego paznokcia.
rozpuszczane w acetonie....to rzeczywiscie zacheta. fajne tez sa paznokcie jedwabne, efekt bardzo naturalny.
a możesz na priva napisac kto Ci spire*****niczył pazurki?
tak, gwoli ostrzeżenia, na wszelki wypadek:)
alina-d@o2.pl

https://www.facebook.com/pg/Salon-pi%C4%99kno%C5%9Bci-Glamur-127658694537818/photos/?ref=page_internal
Tu ostatnio robiłam i byłam zadowolona
dokladnie również bardzo polecam , tak wogule p. Marta świetnie przeprowadzila mnie przez etap zapuszczania paznokci bo cale życie obgryzalam , przez pól roku zakladala mi żele , i na tych ogryzkach wyglądaly bardzo naturalnie . tak wogule to jest też super kosmetyczką polecam u niej depilacje i opalanie natryskowe
ups zapomniałam dodać ze robilam paznokcie u p. Marty Konkel w rumi
niepamiętam strony ale chyba studio urody marta konkel
Ja robie pazurki zelowe,bardzo tanio. Dojezdzam do klientki. Jak chcesz mogę podeslac na email kilka zdjec paznokci wykonanych przeze mnie. Paznokcie trzymaja się co najmniej 3-4tygodnie.
ja wykonuję paznokcie akrylowe,żelowe oraz hybrydowe w studio kleopatra w Wejherowie Nanice na ul.Panki 5
interesujamnie paznokcie u nog.mozna prosic o kontakt? 660 453 971
Można prosic o numer telefonu oraz zdjecia na adres patrycja.rohde3@wp.pl? :)
Ja jestem zainteresowana paznokciami mieszkam w Redzie proszę o fotki na maila witkowska.83@gmail.com
To poproszę jakieś zdjęcia. Mój adres meilowy to adela.2@wp.pl
Shiny Nail Gdynia :) kontakt 515-548-410 :) prace mozna zobaczyc na fb :)

Polecam hybryde 3tyg trzymają :-)
https://www.facebook.com/pg/Salon-pi%C4%99kno%C5%9Bci-Glamur-127658694537818/photos/?ref=page_internal
tu ostatnio robiłam i byłam zadowolona

Salon "Glamur" Rumia ul.Krótka 10
Polecam 100 % bardzo miło i profesjonalnie :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry