Widok
Witam wszystkich! Jest jedna wspaniała strona, w której można znaleźć absolutnie wszystkie przyjemne małe rzeczy, które sprawiają, że nasza praca jest tak interesująca i piękna. Chcę powiedzieć, że dzięki pędzle do paznokci możesz tworzyć prawdziwe arcydzieła na paznokciach. Niedawno pomalowałem prawdziwe gwiaździste niebo. Stwierdzenie, że dobrze było nic nie mówić. Jestem zachwycony swoją pracą.
Ostatnio byłam http://www.intedu.pl/jakie-zabiegi-najczesciej-wykonuje-kosmetyczka/ jestem zachwycona
Uwielbiam mieć naturalnie wyglądające pazurki, ale utwardzone (niestety moja naturalna płytka była okropna). Polecam Panią Magdę - od prawie roku jestem jej klientką, została mi polecona przez bratową, a jej przez koleżankę z pracy - "poczta pantoflowa" najlepszą formą przekazu. Paznokcie trzymają się rewelacyjnie, po miesiącu zawsze uzupełniam. Dodam, że mam nakładany żel na naturalną płytkę. Koszt - 40zł. Moja bratowa preferuje tipsy - koszt 60zł. Nr telefonu do p. Magdy 795 933 293.
P.S. Ta stylistka robi też manicure kosmetyczny i akryl, ale nie mogę ocenić, bo ja kocham żel.
P.S. Ta stylistka robi też manicure kosmetyczny i akryl, ale nie mogę ocenić, bo ja kocham żel.
obiecane zdjęcia...;)

Nadmienię ,że prawidłowość wykonanego paznokcia można dostrzec między innymi Po tzw. "lini światła" na każdym paznokciu..
góry i doliny nie miałaby tej lini regularnej.
Nie mam większej potrzeby udowadniania pani poprzez wklejanie zdjęć z profili iż paznokcie przeze mnie wyglądały dobrze.
I żałuję dozgonnie iż wdałam się w tą polemikę tak się uniżając z osobą która nie ma pojęcia czym jest prawidłowo wykonany paznokieć.Była pani nie zadowolona, trudno
pozdrawiam

Nadmienię ,że prawidłowość wykonanego paznokcia można dostrzec między innymi Po tzw. "lini światła" na każdym paznokciu..
góry i doliny nie miałaby tej lini regularnej.
Nie mam większej potrzeby udowadniania pani poprzez wklejanie zdjęć z profili iż paznokcie przeze mnie wyglądały dobrze.
I żałuję dozgonnie iż wdałam się w tą polemikę tak się uniżając z osobą która nie ma pojęcia czym jest prawidłowo wykonany paznokieć.Była pani nie zadowolona, trudno
pozdrawiam
Wczoraj miałam klientkę właśnie z weselnika ,opisałam jej tę sytuację..tę pani opinię bez dowodów ,i obca kobieta stwierdziła ,że to co pani robię jest niepoważne.Obiecała wystawić opinię w moim wątku o paznokciach,ponieważ była z mojej usługi zadowolona. Zrobiłam zdjęcia także z profilu specjalnie dla pani.
Chodzi mi o to ,że NIE MA pani gwarancji żadne na to ,że paznokcie zrobiłam pani źle.To jedynie sucha pani opinia.
Może być pani każdą osobą nawet niezdrową konkurencją.
Ta opinia to żadna gwarancja .A klient odbiorca niech zdecyduje sam czy warto mi zaufać. Jeśli nie trudno. W każdym razie każdą moją pracę wykonuję z należytym zaangażowaniem i estetyką ,gdyby pani u mnie była wiedziałaby pani,znałaby pani moje podejście do klienta.A nie wypisywała na forach publicznych jaka to pani jest niezadowolona.
życzę dystansu.
Może być pani każdą osobą nawet niezdrową konkurencją.
Ta opinia to żadna gwarancja .A klient odbiorca niech zdecyduje sam czy warto mi zaufać. Jeśli nie trudno. W każdym razie każdą moją pracę wykonuję z należytym zaangażowaniem i estetyką ,gdyby pani u mnie była wiedziałaby pani,znałaby pani moje podejście do klienta.A nie wypisywała na forach publicznych jaka to pani jest niezadowolona.
życzę dystansu.