Widok

pazury - problem

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny. Mam problem z moimi paznokciami. Odwiedziłam w swoim życiu 4 Panie które robiły pazury i za każdym razem mi się nie podobały. Zakładałam żel głownie. Niedawno poszłam na wzmocnienie płytki fiberglassem ale zaczęły odpadac już następnego dnia. Naprawdę już nie mam na nie siły - paznokcie są cieniutkie jak papier, żaden lakier się nie trzyma bo są mega poszarpane. Znacie jakis sposób na ich wzmocnienie? Żadne odżywki, łykanie pigułek nie pomaga. :( Chciałabym je zapuścic na slub w sierpniu bo chyba się nie odważę znowu zakładac jakiś sztucznych pazurów na 1 raz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jozia spróbuj odżywkę z wyciągiem z mirry ,sprawdzona i bardzo skuteczna.

http://www.kosmetomania.pl/index.php?strona=art&nrstr=260&co=&id=104
Hej dziewczyny, obiecałam sprawozdanie z opieki nad paznokciami i powiem Wam ze poki co (lepiej nie zapeszac :) ) nieźle się trzymają. Kupiłam ten zestaw sally hansen. Jest ok. Co prawda nie są mocne jak stal ale nie łamią się i szybko rosną. ufff długa droga przede mna ale poki co mega pozytyw. Chociaż żeby troszke szybciej odrosły. :D
Ktoś ostatnio znowu kusił mnie na jakieś sztuczne szpony.....nigdy więcej!!!
501-122-023 przymorze salon
POLECAM AKRYL ,paznokcie super sie trzymaja .pozdrawiam i polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam SALON KOSMETYKI I MASAŻU w Gdańsku na Korzennej pani Asia robi rewelacyjne paznokcie :-) 58/301-88-99
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Osowa

uwaga na psy gdańsk Osowa ul. Kielnieńska 37 (5 odpowiedzi)

Dzień dobry kupiłam niby yorka z Gdańsk Osowa ul. Kielnieńska 37 czytając forum po zakupie (...

do góry