Widok

pediatra Ewa Slonina-Pinkowska Gdynia

Pani doktor bedzie opiekowala sie moim synkiem,ale niestety nie moge znalezc zadnych opini na temat tej Pani,moze ktoras z Was ma jakies doswiadczenia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak wrażenia? Ja też chcę się udać się z moim maleńkim dzieckiem do tej pani.
Pani doctor leczy moje dzieci od samego poczatku. Z reka na sercu moge ja polecic. Synek bardzo duzo chorowal/choruje Zeby byc pewnym wszystkiego daje skerowania do wszystkich mozliwych specjalistow. Teraz juz wyprowadzilam sie z tego rejonu ale z dziecmi dalej dojezdzam 15km do dr Pinkowskiej. Nawet dostalam od niej prywatny numer tel. Kojarzy dzieci, imiona oraz choroba wiec czuje sie u niej nie jak u lekarza ale jak u znajomej. Szczerze polecam
Jestem bardzo rozczarowana. Myślałam że lekarz z wieloletnia praktyką będzie idealnym wyborem, ale bardzo rozczarowałam się. Pani ma dobre podejście do syna, ale dosłownie o wszystko musimy się dopytywać. Wydaje skierowania- ale nigdy nie tłumaczy dlaczego i po co i co się zadziało że musimy skorzystać z porady przychodni specjalistycznej.
Do tego pobiera płatności za zaświadczenia, które u innych lekarzy nie kosztują nic.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chodzimy do p. Dr do przychodni w redlowie. W zyciu nie wziela od nas pieniedzy?!
Potrzebowalam zaswiadczenie do szkoly dala bez problemu, nie rozumiem skad i dlaczego mialaby za to chciec pieniadze? Wszystko zawsze tlumaczy, pyta jakie leki mamy w domu? Albo na co dziecko uczulone- zawsze! I czy potrzebujemy opieke na corki. Jesli czegos nie jestem pewna to pytam - to chyba logiczne? Zawsze dostaje pelna odpowiedz bez fochow i pretensji. Pania dr bardzo lubimy, chodzimy tam jak do cioci-babci:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetna lekarka, nie zapisuje bezmyślnie antybiotyków, uważnie słucha, sympatyczna, po prostu ludzka. Wytłumaczy, porozmawia, a do tego spokojna. Chodzę do niej z moją córką już 3 rok, odkąd przeprowadziłyśmy się do Gdyni. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha czy to działa? (9 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Afrodyzjaki. Jakie znacie? Jakie polecacie? (8 odpowiedzi)

Wiem, że s,a afrodyzjaki w pigułkach, perfumach itd ale chciałem zapytac o afrodyzjaki naturalne...

rehabilitacja NFZ (21 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

do góry