Widok

pediatra Wardak Sędzicka Hanna jakie opinnie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś korzystał z usług ww pani doktor? Bardzo proszę o opinię chciałam do niej zapisać noworodka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
??????
image
byłam z dzieckiem podczas dyzuru nocnego na jasieniu ... nie polecam, dosc obcesowe podejscie do dziecka, ale takie traktowanie było spowodowane "jednorazową akcją" a dla swoich stałych pacjentów pani ma wiecej czasu i zaangazowania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ok dziękuję za odp. Może ktoś jeszcze zna panią doktor?
image
myslalam ze jest dobra, ale mojego syna leczyla miesiac, caly czas mial goraczke, kaszel i katar, poszlam do dr Mrozik i po tyg juz maly byl zdrowy....
]image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam w 100%. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie spotkałam drugiej tak oddanej swojej pracy i dzieciom osoby. Możesz przyjść z każdym swoim problemem i zawsze znajdziesz pomoc.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Pani doktor z dużą wiedzą fachową a poza tym przemiła osoba
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
fatalna, u kazdego dziecka "diagnozuje" problemy emocjonalne. zdecydowanie nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry