Widok

pediatra Wejherowo lub okolice

Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wielkimi krokami zbliża mi się termin porodu, a ja nadal nie wybrałam sobie przychodni i pediatry dla córeczki :( Macie jakieś sprawdzone miejsca / dobrych lekarzy? Zależy mi, żebym w razie co mogła też do takiego lekarza zadzwonić i zapytać o radę, albo żeby przyszedł na wizytę domową (niekoniecznie z wielką łaską...)
Jestem z Wejherowa, więc biorę pod uwagę moje miasto i okolice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podnoszę - up
jesli okolice to w Redzie polecam dr Hazukę w przychodni koło kościoła ul.Łakowa.trzy razy zmienialam pediatre bo zle trafialam.wkoncu zapisalam sie do dr Hazuki i jestem mega zadowolona.jest młoda,ale dzieki temu sie przykłada i cowazne-nie panikuje bez powodu.
wejdź na ranking lekarzy na portalu www.znanylekarz.pl
wpisz wejherowo i pediatra
czy dr Hazuka przyjeżdża też na wizyty domowe?
a z tą stronką to na pewno poszukam - dzięki :)
hmm...tego niewiem,ale moge sprawdzic jesli chcesz,bo jutro akurat do niej ide.
będę wdzięczna :) tylko ja jestem właśnie z Wejherowa, więc dobrze, żebyś o tym wspomniała :)
Dzięki jeszcze raz :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem wiem pamietam o tym:)
napisze we wtorek rano czego sie dowiedzialam,bo bede tam szla przed praca,a pracuje do 22 giej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej Justi - i jak z tą pediatrą? :)
W Wejherowie chyba najlepszą przychodną jest przychodnia na Kaszubach. Oboje z mężem jesteśmy tam zapisani. Niestety nie przyjmuje tam już świetna kobieta dr Garczarek.
Dla maluchów najlepsza jest Olszewska ale małe szanse na dostanie się do niej.
My chodzimy do dr Borna. Mało mówi ale leczy chyba dobrze. Jakoś nie mieliśmy większych problemów.
Jest bardzo doświadczona, jest już długo pediatrą.
Sama obsługa na Kaszubach tzn. pielegniarki są naprawdę miłe i pomocne, a to wierz mi bardzo ważne.
Dziś moja 3 letnia córka miała pobieraną krew z żyły i nawet nie poczuła więc polecam.

Prywatnie polecam dr Chuchałę z Kusocińskiego. Chodzimy do niej i to jest prawdziwy pediatra nie tylko z nazwy. To jest kobieta, która kocha wszystkie dzieci i może rozmawiać o nich i ich chorobach i nie tylko godzinami. Świetny ma kontakt z dziećmi i rodzicami. Można się do niej łatwo dodzwonić lub poprostu wysłać sms, zawsze odpowiada. Wizyty tanie i naprawdę owocne.
Lepszego lekarza od niej nie znam.

Nie polecam za to przychodni na Bukowej. Okropna obsługa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki - na Kaszuby mam blisko :)
Dr Budnik jest super lekarzem-pediatrą, też jestem z Wejherowa i też bardzo długo zastanawiałam się nad lekarzem, ale teraz wiem, że lepiejnie mogłam wybrać. Pani dr Budnik mieszka w Wejherowie, napewno przyjmuje w Luzinie na przychodni,bo tam jestem zapisana, ale słyszałam, że też przyjmuje na ul. Bukowej w wejh. ale nie wiem czy prywatnie, czy na NFZ. Ale gorąco polecam
a kogo byście poleciły z przychodni na Puckiej?
Radosna-niestety dr Hazuka bedzie dopiero spowrotem na poczatku listopada bo jest na jakims szkoleniu i pielegniarki powiedzial;y,ze musza ją zapytac czy bylaby w stanie jezdzic na wizyty domowe do innego miasta...
Podbijam - którego pediatrę w ramach NFZ możecie polecić?
Witam:)

My chodzimy do dr Olszewskiej. Udało nam się fartem do niej dostać. wydaje się być dobrym lekarza. Poleciła ją nam znajoma, która od kilkunastu lat leczy u niej swoje córki. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy.

pozdrawiam
aa i powodzenia przy rozwiązaniu!
sorki za pomyłkę, zawsze mylę nazwisko. My chodzimy do dr Ossowskiej:)) a nie Olszewskiej
Polecam Rucińskiego -pediatra z Wejherowo.
A gdzie oni przyjmują?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry