Widok
pediatra i chirurg dzieciecy z prawdziwego zdazenia na terenie trojmiasta!!!
poszukuje naprawde bardzo dobrego pediatry i chirurga dzieciecego na terenie trojmiasta. cena nie gra roli. wazne zeby znal sie na swoje pracy byl kompetentny i bez rutyny. Moj synek urodzil sie z dwoma krawiakami pod skora glowy i chce aby ktos kompetentny to zobaczyl i ocenil. w szpitalu lekarze mowia ze powinna sie wchlonac i zniknac ale jest tez mozliwosc ze sie zwapni i zostanie -czego nie chcemy.
licze na was dziewczyny ze pomozecie mi znaleź kogos odpowiedniego do leczenia mojego dziecka.
licze na was dziewczyny ze pomozecie mi znaleź kogos odpowiedniego do leczenia mojego dziecka.
Najlepszy chirurg dziecięcy którego znam to dr.Wojtiuk jest ord w Redłowie barzdo skrupulatny człowiek ,dokładny tak ze w pracy z nim to aż przeszkadza ale korzystaja na tym dzieci,niestety nie wiem czy przyjmuje prywatnie gdziekolwiek ale raczej nie bo całe dnie spędza w szpitalu,Przy szpitalu jest przychodnia dziecięca chirurgiczna poproś o konsultacje własnie u niego.
agnieszka2404 pona to faktycznie super pediatra sama do niego chodzilam :)
przyjmowal kiedys w poliklinice mswia na kartuskiej ale juz tam nie pracuje (ponoc jezdzi jako sanitariusz w wojewodzkim kiedys go tam widzialam) teraz z maluchem chodze do dr samsel dobra babka tez na kartuskiej przyjmuje polecam...

przyjmowal kiedys w poliklinice mswia na kartuskiej ale juz tam nie pracuje (ponoc jezdzi jako sanitariusz w wojewodzkim kiedys go tam widzialam) teraz z maluchem chodze do dr samsel dobra babka tez na kartuskiej przyjmuje polecam...

witaj
Ja polecam chirurgó dzieciecych z szpitala wojewódzkiego ...uratowali mego maicusia a to Był trudny przypadek(martwicze zapalenie jelit u wcześniaka ważącego 900 gr:(..podjeli sie leczenia i dzięki ich kompetencji i właściwym diagnozaom mam swoje szcżęscie całe i zdrowe w domku):):):)
dr sroka chyba sie nazywa musze poszukac w papierkach .Warto tam podejść z małym na konsultacje.Pozdrawiam i buzaki dla synalka i GRATULacje z okazji narodzin:):):)

Ja polecam chirurgó dzieciecych z szpitala wojewódzkiego ...uratowali mego maicusia a to Był trudny przypadek(martwicze zapalenie jelit u wcześniaka ważącego 900 gr:(..podjeli sie leczenia i dzięki ich kompetencji i właściwym diagnozaom mam swoje szcżęscie całe i zdrowe w domku):):):)
dr sroka chyba sie nazywa musze poszukac w papierkach .Warto tam podejść z małym na konsultacje.Pozdrawiam i buzaki dla synalka i GRATULacje z okazji narodzin:):):)

A ja zdecydowanie polecam dr Wojtiuka i cala obsade oddzialu Chirurgii Dzieciecej w Redlowie - dzieki nim moj 3miesieczny synek jest juz zdrowy, w 7 tygodniu zycia przeszedl powazna operacje... Najlepiej zglosic sie do Przyszpitalnej Poradni Chirurgii Dzieciecej - ze skierowaniem od pediatry. Jakby co to zakres schorzen leczonych na oddziale znajdziesz na stronie www oddzialu...
Duzo zdrowia zycze!!
Duzo zdrowia zycze!!
Swietny chirurg dziecięcy jest w CLINICA-MEDICA (Gdynia), moja córcia miała przepuklinkę pachwinową, byliśmy u kilku lekarzy i każdy mówił, że trzeba będzie operować, tylko on jedyny dokładnie ją zbadał, zrobił wywiad i stwierdził, że przepuklinka się wchłonie i tak się stało. Ma też świetne podejscie do dzieci, odpowiada na wszystkie pytania i jest przesympatyczny.
doktor wyrzykowski dariusz, moge podac jego nr telefonu-świetny specjalista chirurg dziecięcy. Obecnie moja roczna córka jest pod jego opieką, zalecił nam to samo leczenie które proponowali najlepsi specjaliści z kliniki św Józefa w Berlinie,leczy dzieciaki z cąlej Polski. Obecnie przyjmuje w KUR-ORCIe w SOpocie, terminy około 2,3 tygodnie bo w swissmedzie to ponad 3miesiące trzeba czekac ale pilne przypadki przyjmuje na dorejstrowanie odrazu jak może.
Bardzo nie polecam dr wojtjuka. Wychodze na zadanie z jego oddzialu .wpakowali mi dziecko w gips bez podstawnie .z powodu ugryzienia komata .lub muchy .skandlicznie traktuja pacjenta .daja antybiotyki tez bez uzasadnienia .przestrzegam wszystkich ridzicow .jedzcie do szpitala tylko gdy na prawde jest zagrozenie zycia .bo jak sie dostaniecie w szpony lekarzy to koniec .nie wypuszcza .stawka dobowa z funduszu jest bardzo .nie dziwie sie sa takie braki na sluzbe zdrowia .w powaznych przypadkach nie maja z czego czerpac .bo wydaja na marne. Po za tym traktowanie dziecka moze i ok .ale tez nie wiem jak by bylo gdyby mnie nie bylo .pan ordynator Wojtjuk kiedy mnie wyprosil z sali na obchodzie do czego nie mial prawa kszyczal na moje dziecko ze ma byc cicho .bo maly plakal.ja w tym szpitalu spalam na ziemi .koc zabrano mi o 6 rano .a obchod o 9 .warunki jak w koszarach .moja rada unikajcie tego oddzialu .nie jedzcie z czyms co nie jest piwazne bo znajdziecie sie w takim matriksie jak ja. Koszmar. Jeszcze zobaczymy tylko czy nie narobili dzieciakowi krzywdy .bo skonczy sie w sadzie. To tyle na razie w sorawie mej opini o dr Wojtjuku i calym personelu .z wyjatkiem kilku milych pielegniarek. Ja zamierzam opisac caly moj pobyt w jeszcze jakiejs gazecie ku przestrodze i z nadzieja ze ktos wezmie sie za nich w koncu ?moze jest jakis nadzir do ktorego moge zglosic zazalenie .wiecie cos ? Trudno tak to zostawic. .
WITAJ
POLECAM CI ŚWIETNEGO CHIRURGA DZIECIĘCEGO NAZYWA SIĘ
DR.JERZY ZARZECKI.
PRACUJE W CLINIKA MEDIKA UL.MIRECKIEGO 11(TEL.586615055),
A OPRÓCZ TEGO I PRADEWSZYSTKIM PRACUJE NA ODDZIALE CHIRURGIA DZIECIĘCA W GDYNI-REDŁOWO.TO ŚWIETNY DIAGNOSTYK SAMA ZOBACZYSZ ZE NA LEPSZEGO TRAFIC NIE MOGŁAŚ.
SUPER KONTAKT Z DZIECKIEM MÓJ SYN JEST NIM ZACHWYCONY A MIAŁ Z WIELOMA LEKARZAMI DO CZYNIENIA.POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI
POLECAM CI ŚWIETNEGO CHIRURGA DZIECIĘCEGO NAZYWA SIĘ
DR.JERZY ZARZECKI.
PRACUJE W CLINIKA MEDIKA UL.MIRECKIEGO 11(TEL.586615055),
A OPRÓCZ TEGO I PRADEWSZYSTKIM PRACUJE NA ODDZIALE CHIRURGIA DZIECIĘCA W GDYNI-REDŁOWO.TO ŚWIETNY DIAGNOSTYK SAMA ZOBACZYSZ ZE NA LEPSZEGO TRAFIC NIE MOGŁAŚ.
SUPER KONTAKT Z DZIECKIEM MÓJ SYN JEST NIM ZACHWYCONY A MIAŁ Z WIELOMA LEKARZAMI DO CZYNIENIA.POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI
Chirurg dziecięcy z prawdziwego zdarzenia w Gdańsku :)))
Pani doktor Ewa Zubrzycka - Wątróbska od wejścia życzliwie zaprasza dziecko do gabinetu, nawiązuje niesamowity kontakt z dzieckiem, które co tu kryć jest zestresowane z powodu kontuzji i bólu!
Mało tego zleca na miejscu kompleksową diagnostykę i dalsze ćwiczenia, które pomogą szybciej powrócić do sprawności fizycznej.
Bardzo dziękuję Pani doktor!
Mało tego zleca na miejscu kompleksową diagnostykę i dalsze ćwiczenia, które pomogą szybciej powrócić do sprawności fizycznej.
Bardzo dziękuję Pani doktor!