Widok

pediatra-okolice moreny

Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić dobrego pediatrę z okolic Moreny,Suchanina,Jasienia? Zależy mi na opiece w ramach NFZ. Szukam kogoś dla mojego dzieciątka,które ma się z nami spotkać już za tydzień.Z góry wielkie dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie Doktor Turski - Przychodnia na Morenie. Wprawdzie ma masę pacjentów (przyjmuje też prywatnie, ale to Cię nie interesuje), ostatio byłam świadkiem jak przyjął nową pacjentkę - był to noworodek z Moreny. Starsze dzieci, lub spoza osiedla nie mają raczej szans.Spróbuj porozmawiać z nim. Ja leczę u niego moich trzech synów, jest naprawdę doświadczonym lekarzem, ma w sobie dużo spokoju (mój żywy Max stoi przy nim spokojniutko). Wprawdzie zazwyczaj dodaje coś homeopatycznego, ale to bardziej wspomagająco i generalnie zawsze można poprosić lek z innej grupy (ja nie mam zaufania do homeopatii).
Mam doświadczenia leczenia już u wielu lekarzy i cieszę się że właśnie On leczy moje dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

do góry