Widok

pediatra-okolice moreny

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić dobrego pediatrę z okolic Moreny,Suchanina,Jasienia? Zależy mi na opiece w ramach NFZ. Szukam kogoś dla mojego dzieciątka,które ma się z nami spotkać już za tydzień.Z góry wielkie dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie Doktor Turski - Przychodnia na Morenie. Wprawdzie ma masę pacjentów (przyjmuje też prywatnie, ale to Cię nie interesuje), ostatio byłam świadkiem jak przyjął nową pacjentkę - był to noworodek z Moreny. Starsze dzieci, lub spoza osiedla nie mają raczej szans.Spróbuj porozmawiać z nim. Ja leczę u niego moich trzech synów, jest naprawdę doświadczonym lekarzem, ma w sobie dużo spokoju (mój żywy Max stoi przy nim spokojniutko). Wprawdzie zazwyczaj dodaje coś homeopatycznego, ale to bardziej wspomagająco i generalnie zawsze można poprosić lek z innej grupy (ja nie mam zaufania do homeopatii).
Mam doświadczenia leczenia już u wielu lekarzy i cieszę się że właśnie On leczy moje dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Morena

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Leśna Dolina (37 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

do góry