Widok

pediatra z przychodni Działki Leśne...

Dziewczyny czy któras z Was chodzi do tej przychodni?
Zastanawiam się nad wyborem lekarza dla naszego malucha i niestety żadne z nazwisk podanych na stronie nic mi nie mówią...
Będę wdzięczna za pomoc;z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę z dzieckiem do dr Hill- Obszyńskiej i jestem zadowolona. Miła, ciepła - zainteresowana dzieckiem, jego chorobą. Jak było źle - bez wahania wygoniła nas do szpitala - za co będę jej dozgonnie wdzięczna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja chodzę tam z moimi dwiema córeczkami do dr Augustyniak - Kłos - konkretna, sympatyczna i jak trzeba (a tak było w naszym przypadku) szybko działać to uruchomiła też swoje znajomości - żebyśmy się szybciej dostały do specjalisty. POLECAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wszystkie panie doktor są dobre, ale dr Kłos najlepsza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a jak wyglada rejestracja?czy bez problemu można sie dostać na wizytę??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
rejestracja jest telefoniczna lub osobiście w recepcji, jeżeli chodzi o dzieci chore to bezproblemowa, natomiast zdrowe dzieci to bywa z tym różnie ponieważ szczepienia są zapisywane wcześniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zgadzam sie nie koniecznie,,
Dr WLAZŁOWSKI gdyni ul 3go maja ,,to jest prawdziwy lekarz,,nie ma lepszego.. wizyta kosztuje 100 zł ale warto jest rewelacyjny,,pediatra hematolog,,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też chodzę do Hill Obszyńskiej i uważam że jest dobrym pediatrą. Nie polecam takie babki , młodej ,czarne długie włosy. Ostatnio musiałam do niej pójść bo mojej pediatry nie było a ona była niesympatyczna do granic , traktowała mnie jak idiotkę, nie zauważyła zapalenia ucha a skierowania do laryngologa nie chciała mi dać. Do tego nie zapomnie tapety na twarzy i paznokci pomalowanych na czarno... Brrr. Koszmarna baba!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
podbijam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też chodzimy do dr.Hill Obszyńskiej obada wysłucha konkretna babka póki co nie mogę się przyczepić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
chodzimy do dr Augustyniak i jestesmy bardzo zadowoleni: mila, konkretna, nie namawia na antybiotyki, zapisala nam refundowane usg brzuszka w ramach profilaktyki antynowotworowej. Zawsze ma czas dla chorego dziecka, jak na razie nie mielismy problemu aby dostac sie do niej (w sumie tylko z glupim katarkiem). Polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
My też chodzimy do dr Augustyniak i też jesteśmy zadowoleni:)
flora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez chodziłam z córką do dr Hill-Obszyńskiej od urodzenia aż do niedawna. Bardzo sympatyczna kobieta, ma podejście podobne do mojego tzn. np. nie zapisuje antybiotyków bez potrzeby, ale - kiedy działo się cokolwiek ponad zwykły katar nigdy neistety nie pomogła. Przy grzybicy pieluszkowej zapisała nieskuteczny lek, o którym inna lekarka powiedziała, że się go w zasadzie nie stosuje. No i w końcu nawet z tym katarem - jak nie przeszedł po kilku miesiącach zrezygnowałam w końcu z jej usług.. Jeżeli chodzi o standardowe wizyty kontrolne u małego dziecka to ok, ale przy powazniejszych kwestiach radze udać się do innego pediatry. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
podpisuje się pod odpowiedzią...Zlekceważyła bakterie w moczu gdzie dziecko miało (bakterie coli) i tak samo zlekceważyła grzybice od pieluszki....a tyle czasu dziecko się męczyło i było niespokojne.Mogłabym dużo uwag wypisać.Dobry lekarz to taki który od razu interweniuje a nie czeka aż coś poważniejszego wyjdzie z bakterii moczu i obeszłoby się bez antybiotyku....Jak powyżej ,standardowe wizyty ok..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Dr Augustyniak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podbijam,prosze o opinie o Pani Augustyniak-Kłos.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chodzę od 6 lat do dr Augustyniak - Kłos. Najpierw zapisałam starszą, a rok temu młodszą córkę. Jestem zadowolona. Nigdy nie było problemu z żadnym skierowaniem na badania czy do specjalisty, nawet jeżeli chodziło o szpital. Potrafi przyjąć w nagłych przypadkach i zdarza się, że udzieli krótkich konsultacji przez telefon. Z receptami czy zwolnieniami, które można potem odebrać w pokoju pielęgniarek, też nie ma kłopotu. Pani doktor jest rzeczowa i konkretna i co najważniejsze odpowie na każde nawet "głupie" pytanie przejętego rodzica :) Dodam, że jest również alergologiem, co u nas miało wielkie znaczenie w przypadku starszej pociechy :) Wiem, że kilka lat temu za swoją pracę została wyróżniona nagrodą Prezydenta Miasta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny powiedzcie mi czy Dr Augustyniak przyjmuje jeszcze koniec gdzieś??sytuacja z dziś byłam o 7:50 w rejestracji kurcze a rej czynna od 7:45 w ciągu 5 min tyle osób się zapisało rozumiem że Pani Dr jest tylko na 1/2 etatu wiec szukam moze gdzieś indziej przychodni w której nasza kochana Pani Dr również pracuje.Nie podoba mi się że mam po innych lek w zastępstwie latać i opowiadać co i jak ... kiedyś należałam do przychodni na Karwinach i nie było większego problemu z rejestracją dziecka do lek specjalisty ale przeprowadziliśmy się i zmieniliśmy przychodnię i pediatrę...
Domi ja dzis telefonicznie próbowałam sie zarejestrowac,dzwoniłam od 7:45 do 8:15,cały czas było zajete,a jak był 4 razy wony sygnał to nikt nie odbierał.jak sie dodzwoniłam to sie okazało ze juz nie ma wolnych miejsc.Pani powiedziała mi ze mogłam osobiscie przyjsc i zarejestrowac dziecko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1