Widok

pediatra z przychodni Działki Leśne...

Dziewczyny czy któras z Was chodzi do tej przychodni?
Zastanawiam się nad wyborem lekarza dla naszego malucha i niestety żadne z nazwisk podanych na stronie nic mi nie mówią...
Będę wdzięczna za pomoc;z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie stawicka dla mnie miła a pani kłos nie zbyt wręcz obcasowa . Nie wiem czy to zły nastrój zmienny czy zmęczenie .
Właśnie mój syn nie jest alergikiem a przepisała na alergie ...
Dziwna jest troche , obcasowa ale moze leczy dobrze ...zobaczymy

Bzdura ta młoda pediatra jest bardzo miła i wogole :)
Moze i tak ale bywa tez obcasowa , i nie zbyt sympatyczna . Moze na zły chumor trafiłam lub zmęczenie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodze do niej z dwójką dzieci...i zlego slowa nie moglabym powiedziec, za kazdym razem jak cokolwiek sie dzieje szybko reaguje, daje skierowania, przy tym nie marudzi.. Polecam tez Hilk, a Stawicka..hmm moze i dobry lekarz, ale niezbyt miła..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przez nią moje dziecko nie dostało skierowania na badania..noworodek..bnie slucha co sie do niej mowi..olala a dziecko w szpitalu

Dr Hill zupełnie olała nasze prosby o badanie dziecka pod kontem alerii na mleko....powiedziala ze nie widzi podstaw...córka obecnie była hospiitaliizowana przez alergie pokarmowa...noworodek...NIE POLKECAM!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta "czarna" to lek. Agnieszka Stawicka - i zgadzam się w pełni z opinią, mam takie samo doświadczenie, arogancja tej pani aż poraża. Traktuje z góry jak idiotów. Nadęta tak, że musi na kanty uważać, bo jak się nadzieje, to chyba pęknie. Polecam dr Augustyniak-Kłos i dr Obszyńską.
a na jaka zmieniacie lekarke????
a w dodatku jak sie dzwoni okolo pol godz to co szanowna paniusia robi przez 15 minut? ludzie trzeba w koncu cos z tym zrobic bo to gorzej niz za komuny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kazala dzwonic od 7.30 mam karteczke jeszcze , to niech nie robia z ludzi debili . a tak poza tym pragne nadmienic ze nie kazdego stac na gadki na stacjonarny. powinna byc rejestracja o kazdej godzinie i na miejscu a nie od ich widzimisie.
masakra,nie dziwię się że,nikt łaskawie nie odebrał o 7.30 skoro rejestracja jest od 7.45.przez ostatnie dwa tygodnie byłam w tej przychodni sześć razy i za każdym dzwoniłam rano i nie było problemu żeby się dodzwonić i zarejstrować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadza się masz racje...a w piatek o 17 gdzie przychodnia do 18 jest otwarta przyjdz do pediatry haha nie ma zadnego !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

DR HILL-chcesz miec chore dziecko? idz do niej

kobieta chyba pomylila sie z powolaniem.
pomimo, ze dziecko nie jest alergikiem przepisuje leki na alergie- na kaszel i katar alergiczny,
Najlepsze jest w tym wszystkim to, ze wysyla chore dziecko do przedszkola pomimo to ze z nosa leje sie katar!!
zero odpowiedzialnosci, a pozniej inne dzieci chorują przez takich pseudo lekarzy.
zmieniamy lekarza.

pragne jeszcze dodac, ze w przychodni tej nie mozna sie umowic wczesniej do lekarza z chorym dzieckiem.
Trzeba zadzwonic o 7.30 na dany dzien o ile ktos laskawie odbierze.
Bylam w pokoju lekarek i chcialam zapisac dziecko dzien wczesniej. Podejrzalam, ze w komputerze u pielegniarki byla juz lista do polowy zapisana na nastepny dzień. wiec jak to jest? są równi i rowniejsi??

Szczytem bezczelnosci jest tez to, że znajomi pielegniarek i lekarzy wchodza poza kolejnoscia! bylam swiadkiem. ale na szczescie pewien ojciec z ktorym czekalam w poczekalni sie oburzyl, ze tak nie bedzie i ze jest dana godzina a nie ze sie wpychaja. i od razu wyszly i zaczely cos mowic pod nosem. moze ktoś się w końcu tym zainteresuje|
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
natomiast ja nie polecam dr Augustyniak-Kłos ,byłam poczatkujaca mama nie wiedziałam co jak za bardzo gdy moja córka miala ok 3 tygodnie lekarz stwierdził ze nie przybiera na wage i napewno ja glodze nie daje jej jedzenia wypisała skierowanie do szpitala tak po przebadaniu lekarz powiedziałmi ze ma zapalenie płuc i na dal nie rozumiem jak lekarz z doświadczeniem nie rozpoznał zapalenia płuc
polecam dr hill
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzis sie udało,własciwie za pierwszym razem sie dodzwoniłam.Moze to od dnia zależy.
W piątek dodzwonilam się o 8-mej i też nie było miejsc i w sumie dobrze,bo trafiłam do innej doktor i ona zdiagnozowala chorobę,szkarlatyne
Oj z telefonowaniem to też przeszłam gehenne żadko kiedy można tam się dodzwonić masakra a jak idziesz osobiście ak wspomniałam to również brak miejsc nie wolno dziń przed rejestrować internetowo nie zawsze działa więc zastanawiam się skaą o 7:50 już pełna lista ??