Widok

pediatria na przymorzu

Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znacie dobrego pediatrie na przymorzu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Zagórska, Wiśniewska lub Białynicka w przychodni na Kołobrzeskiej..
"rz" - to długa historia

dr Węgrzyk- super podejście do dziecka:)
image
image
Ja też bardzo polecam dr Węgrzyk z kołobrzeskiej naprawde super
image
image
również dr. Węgrzyk gorąco polecam!
ja kozystam z ale prywatnie z usług dr.stec kiedyś tez tam pracowała a do doktór węgrzyk już nie pójde zraziłam się
ja znam pediatre drKabatę, kiedys przyjmowała przy ETC, ale teraz ma swój gabinet na Mickiewicza we Wrzeszczu..
sama jako dziecko u niej się leczyłam, teraz jest moim lek.rodzinnym, ale prawdopodobnie ze swoim dzieckiem też będę do niej chodzić..
image
ja chodze do Bialonickiej na Kolobrzeskiej :)) od dziecka do niej chodzilam, teraz moj synek do niej chodzi, jest bardzo dobra lekarka i dosc sympatycznie podchodzi do dziecka :) U dr Wegrzyk raz bylam, po wyjsciu ze szpitala po porodzie. W ksiazeczce bylo napisane, ze musze w ciagu tygodnia zglosic sie do ortopedy, a ze akurat Bialynicka byla na urlopie, to poszlam do tej Wegrzyk tylko po skierowanie do ortopedy, a ta na mnie z pyskiem wyskoczyla, ze ona nie moze mi takiego wypisac :/ takze nie polecam, nie jest ona sympetyczna wedlug mnie! poza tym nie jest chyba lekarzem, skoro nie moze wystawic skierowania :P
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

odżywka do włosów dla trzylatki (41 odpowiedzi)

moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z przodu i z boków...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (65 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry