Widok

peeling kawowy;)

Żadne to odkrycie, bo wszędzie o tym trąbią, ale ja dopiero spróbowałam - skończyły mi się zapasy mojego ukochanego peelingu migdałowego z Dax-a i kupiłam jakiś zastępczy w bodyshopie ale poza ładnym zapachem jest beznadziejny:( tak więc polecam ten kawowy ogromnie bo widzę nawet jak powoli zmniejsza się cellulit!
3 łyżki kawy zalewam wrzątkiem, żeby zrobiła się papka, do tego łyżka oleju kokosowego (może być oliwa albo oliwka dla dzieci) i łyżeczka cynamonu. Wymieszać z odrobiną żelu pod prysznic i smarować się, ew. bez tego żelu można obłożyć sobie np. uda i zawinąć w folię spożywczą i po godzinie zmyć.
rewelacja:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Peeling kawowy to naturalny sposób na złuszczenie martwego naskórka i pobudzenie krążenia dzięki zawartości kofeiny. Kofeina wspomaga redukcję cellulitu i poprawia jędrność skóry, a drobinki kawy delikatnie złuszczają, pozostawiając skórę gładką i miękką. Możesz łatwo przygotować taki peeling w domu, mieszając mieloną kawę z olejem kokosowym lub oliwą z oliwek. W BeautyCare Tychy mogą doradzić, jak najlepiej wykorzystać peeling kawowy w domowej pielęgnacji lub jako uzupełnienie profesjonalnych zabiegów. Więcej informacji znajdziesz na stronie: https://beautycaretychy.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

jaki krem na noc +30 ?? (211 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

do góry