Widok
pękający balon
moze ktos byl na weselu gdzie para mloda miala zamowiony(lub moze ktos go sobie zamawia)....tj taki wielllkii balon w ktorym sa mniejsze a w srodku nich serpentyny i tp.balon peka np.podczas pierwszego tanca pary mlodej. .....czy raczej kicha taka niespodzianka...co sadzicie o takim czyms?
Nie przeprasam za bledy
Ja bym chciała ten balon bo wydaje mi się to bardzo fajne, jak podczas pierwszego tańca na parę młodą wypadnie mnóstwo małych baloników. Byłam na wielu weselach ale nigdy czegoś takiego nie widziałam na żywo. Nawet narzeczonego namówiłam, ale boję się, że samo uruchomienie go może być trudne, a co bedzie jak się nie uda? 100 zł pójdzie na spacer :)
Pozatym my planujemy niespodzianki: gołąbki, fajerwerki, karaoke i może coś jeszcze, do sierpnia jesze czas, Pan Bóg jeden wie co nam jeszcze przyjdzie do głowy!
Pozatym my planujemy niespodzianki: gołąbki, fajerwerki, karaoke i może coś jeszcze, do sierpnia jesze czas, Pan Bóg jeden wie co nam jeszcze przyjdzie do głowy!
My mielismy balon, ale zaskakuje mnie cena o jakiej piszecie, zamowilismy w Dorado razem z dekoracja za 100zl, ale bez detonatora. Z detonatorem jak szukalam to koszt 1000zl byl. Nasze babcie wytrzymaly, efekt fajny, ale goscie mowia o czym innym i jakos temat balonu przepadl, wiec nie wiemy, czy sie podobalo :). Zobaczymy na kasecie jak bedzie zmontowana :). Beata
Zamawiając taki balon najlepiej zwracajcie uwagę na to żeby był zdalnie odpalany.Wkładanie piór mija się z celem bo wygląda to może ładnie ale niektórzy goście mogą skonsumować je razem z deserem , bo po prostu bardzo trudno je posprzątać. wkładać się powinno do balona ok. 250 szt balonów 5" i confetti ale tylko aluminiowe.
szczególnie w świetle reflektorów daje to duży efekt. Odpalając balon pilotem efekt jest 100%. Taki balon mozna zamowic w firmie dekoracyjnej wowczas ona sie zajmuje transportem. Koszty rosna takiego balonu jezeli jest sam balona zamawiany jezeli razem z dekoracja to jak pisalam wczesniej koszt 150 zl. Oczywiscie mechanizm do zwrotu.
szczególnie w świetle reflektorów daje to duży efekt. Odpalając balon pilotem efekt jest 100%. Taki balon mozna zamowic w firmie dekoracyjnej wowczas ona sie zajmuje transportem. Koszty rosna takiego balonu jezeli jest sam balona zamawiany jezeli razem z dekoracja to jak pisalam wczesniej koszt 150 zl. Oczywiscie mechanizm do zwrotu.
Hmmm... no to tu sie nie zgodze, baloniki kompletnie nie pasowaly do wystroju sali, ktory byl w niebieskim, a balkoniki w roznych kolorach, do tego przez ciezar bardzo szybko opadly, no i jeszcze do tego jest brudno na sali, jedyny plus balonow to jesli goscie dobrze zareaguja to maja fajna zabawe w deptaniu balonikow, co do konfetti to w ogole nie widac ich ze byly, moze na podlodze troche, ale na kasecie nie widac ich wlasnie, ja mialam dekoracje z piorek i wlasnie piorka mi sie podobaly najbardziej, nikt nie mial ich w talerzu przede wszystkim, troche to smieszne, chyba ze ktos ma przeciag na sali i sale o wiele za mala z malym miejscem do tanczenia. Ja mialam balon z cala dekoracja, nie martwilam sie transportem oraz podwieszeniem balona. Jednak calkowity koszt strojenia byl ogromny. Musicie jeszcze zwrocic uwage na kogos kto zajmie sie flakiem zwisajacym z sufitu, wygladalo to okropnie, na kasecie widac, a osoby ktore mialy sie tym zajac ciagle to odwlekaly i tak zostal prawie do konca wesela :(. To tyle. Beata