Widok

operacja kręgosłupa

Czekam na operację kręgosłupa. Strasznie się boję. Proszę mnie "oświecić" czy to takie straszne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem, nie zdecydowałem się na to, ale miałem dwie na kolana - nic fajnego. Operacja to ostateczność, można spróbować skutecznej fizykoterapii. Nie wiem co Ci dolega, ale możesz też spróbować w sanatorium http://www.spabudowlani.pl poz nr.4 . Zawsze warto zasięgnąć porady innego specjalisty niż chirurg. Konwencjonalna medycyna nastawiona jest na leczenie, leczenie, leczenie i jeszcze raz leczenie - ale nigdy na wyleczenie. Oni robią to dla kasy. Obejrzyj sobie na YouTube : Choroby na sprzedaż - 50 min.
witam ją miałam4 operacji,4 była stabilizacja tlf na odcinku ledzwiowym,co dokładnie chcesz wiedzieć i w jakim szpitalu ma być??
Operacja na odcinku lędzwiowym na poziomie L4/L5, przepuklina tarczy międzykręgowej. Operacja w szpitalu PCT (dawny kolejowy). Czy po zabiegu ból jest bardzo nasilony, czy można w miarę normalnie funkcjonować? Mieszkam sama dlatego pytam czy sobie poradzę. Dziękuję za informacje.
czyli w dobre ręce trafiasz tam pracuje doktor Piotr Bełdźiński on mnie operował złoty lekarz ,pracował w akademii ,co do operacji to nic nie czujesz do puki nie staniesz na nogi trochę boli,ją po tygodniu miałam następna operacji bo zostało kawałek dysku i później następna aż cały poziom się rozleciał i po 6 miesiącach miałam stabilizacje i powiem szczerze że ftedy ból był straszny :(((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wrazie czego pytaj
to ten złoty lekarz Bełdziński tak cie operowal ze zostawil ci kawalek dysku a pozniej rozlecial ci sie caly poziom? to rzeczywiscie swietna rekomendacja:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mialam usuwany dysk na tym samym poziomie. w szpitalu mswia, operowal profesor Paweł Słoniewski. do pracy wróciłam po 2 miesiacach. przez pierwszy tydzien głównie lezalam. zero bolu. a po tygodniu sie przeciagnelam i bol plecow oraz nogi powrocil. bolalo chyba z miesiac. chodzilam na laser i "rehabilitacje" do pana ktorego polecily dwie znajome osoby. mnie niestety nie pomagal wiec dalam sobie spokoj z nim i pozostalam przy laserach, polu magnetycznym itd.
jesli masz w domu kabine prysznicowa t z myciem ciala i wlosow dasz rade sama. ja duzo lezalam. wstawalam tylko do toalety, pod prysznic i do posilkow. malo siadalam, staralam sie raczej chodzic i stac niz siedziec na poczatku.
To nie jego winna ciężko jest wyciągnąć dysk w całości taka jest prawda poczytaj sobie o tym lekarzu a dowiesz sie jaki to lekarz ja mam pełny szacunek do niego

Inne tematy z forum Zdrowie

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie? (8 odpowiedzi)

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

do góry