Widok

perfumy taniej

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Czy zna ktoś jakąś perfumerię w której można kupić orginalne perfumy ale taniej niż w seforze? słyszałam o takiej jednej w śródmieściu, ale niestety nie pamiętam jak się nazywa. Proszę o pomoc jeśli ktoś zna jakieś namiary. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaje strone http://www.iperfumy.pl/promocja/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=email-22&utm_campaign=email-22&utm_medium=email&utm_source=newsletter

tam kupuje i jestem bardzo zadowolona :)
Witajcie :)

Mam do sprzedania wode toaletowa Avon Summer White Sunset 50ml ( kategoria kwiatowo-orientalna ) za 14zł.

Cena w katalogu : 19.00

Kontakt na email : 18katrinka@wp.pl

Zapraszam :)
a ja szukam taniej:
- Custo Barcelona
- Bottega Veneta
nieraz można złapać kogoś kto sprzedaje perfumy w małych buteleczkach 30 ml sa one oryginalne i dośc tanie
Perfumeria z Trojmiasta - http://www.perfumiq.pl
U MNIE 180 ZŁ ZA 100ML:) POZDRAWIAM:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej Ewelina a w jakiej cenie np Euforia CK 100ml pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej a w jakiej cenie zalatwiasz perfumy
Hej! Zajmuje się od jakiegoś czasu sprowadzaniem perfum z terenów UE. Sa to perfumy w 100% oryginalne!! współpracuje juz z paroma salonami solarium w Rumi oraz Gdyni! Ceny sa czesto o polowe nizsze niz w perfumeriach! Mieszkam w Rumi więc nie bedzie żadnego problemu z dojazdem! Oto przykładowe perfumy i ceny!

Versace Bright Crystal 90ml - 170 zł

Calvin Klein Euphoria 100ml - 180 zł

DKNY WOMAN 100ml - 180zł

DKNY Be delicious green 100ml - 180 zł

Moschino I Love Love 100ml - 140 zł

Dolce&Gabbana Light Blue100ml - 200zł

Pozdrawiam i prosze o info na privie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem zwolenniczką kupowania przez Internet, bo jest taniej i szybciej. Mogę zawsze porównać sobie oferty perfumerii, bez wychodzenia z domu. Ostatnio przez przypadek natrafiłam na tanią i dobrą perfumerie realta.pl. Zrobiłam zakup, został zrealizowany bardzo szybko.
www.vetiver.pl
DZIĘKI BARDZO, ale już kupiłam w tej perfumerii którą polecił lars. zaoszczędzone 139 zł a euphoria jest tam za...190 zł (100ml) :)
604914731 to moj numer załatwie perfum jaki chcesz pozdrawiam
Jest taka perfumeria blisko hotelu heweliusz-wetiwer albo jakoś tak. mieszcza się w salonie kosmetycznym aurum. z tego co wiem maja dobre ceny bo znajomi tam kupują już jakiś czas.
dasz namiar?dzięki z góry :)
hej ja mam dostep do perfumow taniej jak chcesz 100 procent zadowolenia albo zwrot kasy a ceny sa rożne ale ja place za euforie 100ml 220 a kosztuje 340. napewno sto pare zloty taniej niz w sklepie a także z niektórych perfum mozna kupić tester.

Inne tematy z forum Kobieta

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

do góry