Widok
piekne piosenki na pierwszy taniec
czesc dziewczyny
jestem akurat na urlopie i mialam troche czasu na szukanie piosenki na pierwszy taniec poniewaz nie mamy jakiejs swojej ulubionej i wybranej
na stronce youtube.com znalazlam kilka pieknych przede wszystkim z bajek disneya takich jak piekna i bestia, mala syrenka i pocahontas
bardzo mi sie spodobala Celine Dion & Peabo Bryson "Beauty & the Beast" i druga Jon Secada & Shanice "If I never new you" z bajki Pocahontas
posluchajcie bo warto:)
jestem akurat na urlopie i mialam troche czasu na szukanie piosenki na pierwszy taniec poniewaz nie mamy jakiejs swojej ulubionej i wybranej
na stronce youtube.com znalazlam kilka pieknych przede wszystkim z bajek disneya takich jak piekna i bestia, mala syrenka i pocahontas
bardzo mi sie spodobala Celine Dion & Peabo Bryson "Beauty & the Beast" i druga Jon Secada & Shanice "If I never new you" z bajki Pocahontas
posluchajcie bo warto:)
Z Malej Syrenki sa jeszcze piekne "One dance" i "Only hope"
nie wiem tylko kto spiewa ale wystarczy wpisac little mermaid i pokaza sie wszystkie z tej bajki
jest jeszcze "If you can dream" Anastasia & Thumbelina
"You are beautiful" James Blunt
"Part of your world" Jessica Simpson
i wiele innych pieknych
wszystkie na stronce youtube.com do tego piekne i romantyczne scenki z bajek disneya
az mozna sie rozmarzyc mimo ze to tylko rysunkowe postaci
moze ktorejs z was sie przyda:)
nie wiem tylko kto spiewa ale wystarczy wpisac little mermaid i pokaza sie wszystkie z tej bajki
jest jeszcze "If you can dream" Anastasia & Thumbelina
"You are beautiful" James Blunt
"Part of your world" Jessica Simpson
i wiele innych pieknych
wszystkie na stronce youtube.com do tego piekne i romantyczne scenki z bajek disneya
az mozna sie rozmarzyc mimo ze to tylko rysunkowe postaci
moze ktorejs z was sie przyda:)
maxaga napisał(a):
> fajnie, nie jestesmy sami :)
> My probujemy choreografie do nothing else matters, zeby sie
> mamy nie gorszyly. Ale zadziwiajace jest to, ze da sie tanczyc
> "tradycyjnie" ten kawalek :)
jak wymyslicie jakas choreografie to daj znac , bo ja poki co nie mam zadnego pomyslu, ale nic specjalnego tez nie chce wymyslac bo to w koncu nasze wesele a nie taniec z gwiazdami :-)
> fajnie, nie jestesmy sami :)
> My probujemy choreografie do nothing else matters, zeby sie
> mamy nie gorszyly. Ale zadziwiajace jest to, ze da sie tanczyc
> "tradycyjnie" ten kawalek :)
jak wymyslicie jakas choreografie to daj znac , bo ja poki co nie mam zadnego pomyslu, ale nic specjalnego tez nie chce wymyslac bo to w koncu nasze wesele a nie taniec z gwiazdami :-)
Poslucham w domu agulinkaaaa i wtedy napisze. Tak naprawde my tez chcemy miec piosenke w polskiej wersji. Zalezy mi na tym zeby miala piekne slowa a nie tylko muzyke a moj luby nie jest perfekt jesli chodzi o angielski... Chcielismy zatanczyc do Rubika, ale zastanawiamy sie czy mozna do tego dopasowac jakas mniej skomplikowana choreografie....
Ja również bardzo lubię tą piosenkę, ale dokońca nie jestem przekonana czy pasuje na ślub, jakoś tak smutnie mi się kojarzy, ...może przez śmierć bohaterki filmu, no nie wiem..
ale też myślelismy o niej, choć w kategorii podkaładu do filmu z wesela
ale też myślelismy o niej, choć w kategorii podkaładu do filmu z wesela
[url=http://www.suwaczek.pl/]
sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)

sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)
Jest też taka wzruszająca piosenka wodeckiego i sośnickiej "z Tobą chcę oglądać świat". Można ją pobrać na tej stronce http://mp3.teledyski.info/index.html?strona=2&file=global&dalej=true&text=wodecki&name=eplik
Jeszcze nie wiem czy ją wybierzemy ale jest na pewno w pierwszej trójce moich faworytów
Jeszcze nie wiem czy ją wybierzemy ale jest na pewno w pierwszej trójce moich faworytów
[url=http://www.ezticker.com/]

[/url]

[/url]
he he, no wlasnie tak tez mysle ze bedzie, ja to pod ta suknia z nogami moge sobie robic co chce i nawed deptac sabie po palcach, ale jak moj narzeczony sobie z tym poradzi ciekawa jestem :) Kołysanka Farby na pierwszy taniec podoba mi sie ze wzgledu na to ze jest taka taneczna, ale to taki oklepany utwor, na co drugim weselu leciał. A wy KikO tez Paule bedziecie mieli??
ehh pamiętam ten wątek a tu juz ponad pół roku po ślubie.
Kiki0 warto jednak jeszcze podyskutować z narzeczonym na temat lekcji tańca ja swojego namówiłam poszliśmy na bodajże 4 lekcje do Roberta z klubu Winda fakt nie zdążyliśmy się nauczyć walca tak jak wczesniej planowaliśmy ale wymyślił nam bardzo fajny układ który zatańczyliśmy do piosenki whitney houston i fajnie wyszlo wszyscy byli pod wrażeniem a mojemu juz mężowi tak się taniec spodobał że w rezultacie raz w tygodniu chodzimy na kursik;-)
nie chodzi nawet o cos na pokaz ale fajnie czuć się w tańcu swobodnie nie mówiąc o tym że w takich strojach ślubnych zatańczyć walca to sama przyjemność dla oka gości
Kiki0 warto jednak jeszcze podyskutować z narzeczonym na temat lekcji tańca ja swojego namówiłam poszliśmy na bodajże 4 lekcje do Roberta z klubu Winda fakt nie zdążyliśmy się nauczyć walca tak jak wczesniej planowaliśmy ale wymyślił nam bardzo fajny układ który zatańczyliśmy do piosenki whitney houston i fajnie wyszlo wszyscy byli pod wrażeniem a mojemu juz mężowi tak się taniec spodobał że w rezultacie raz w tygodniu chodzimy na kursik;-)
nie chodzi nawet o cos na pokaz ale fajnie czuć się w tańcu swobodnie nie mówiąc o tym że w takich strojach ślubnych zatańczyć walca to sama przyjemność dla oka gości
ja to bym tez na taki kurs poszla, ale nie chodzi mi o niewiadomo jaki pokaz, tylko tak jak piszecie, zeby czuc sie swobodnie w tancu :) ja to bym tak tylko pare lekcji chciala, ale czy to cos pomoze... mojemu narzeczonemu tez ta piosenka sie spodobała, i juz chyba nie bede szukac innej i go molestowac kolejnymi wyborami czegokolwiek na wesele, teraz trzeba przemyslec sposob bujania :)
myśmy płacili 50 zł za godzinę zajęć, byliśmy sami.
lekcji mieliśmy cztery albo pięć, nie pamiętam, wybraliśmy się krótko przed ślubem i jakoś dwa razy w tygodniu to było, z lekcji na lekcję ustalaliśmy termin kolejnej.
ćwiczyliśmy też trochę w domu, ale mało, bo czasu nam wciąż brakowało. za to w piątek przed weselem na sali na zamku - wtedy to już chyba z 1,5 godziny ;)
(mój Mąż nagrał tę piosenkę na płytę 17 razy pod rząd, żeby nie powtarzać stale tej samej ;)))
tańczyliśmy walca, oprócz kroku podstawowego mieliśmy cztery figury, takie proste, które Robert wplótł w piosenkę, także powstał mały układzik, ale prosty, taki walc z małymi atrakcjami ;) w każdym razie Robert to ładnie ułożył w całość, najpierw były malutkie obroty, potem coraz szerzej, a potem wplecione figury. plus ładne wejście i zakończenie - to było super :)
lekcji mieliśmy cztery albo pięć, nie pamiętam, wybraliśmy się krótko przed ślubem i jakoś dwa razy w tygodniu to było, z lekcji na lekcję ustalaliśmy termin kolejnej.
ćwiczyliśmy też trochę w domu, ale mało, bo czasu nam wciąż brakowało. za to w piątek przed weselem na sali na zamku - wtedy to już chyba z 1,5 godziny ;)
(mój Mąż nagrał tę piosenkę na płytę 17 razy pod rząd, żeby nie powtarzać stale tej samej ;)))
tańczyliśmy walca, oprócz kroku podstawowego mieliśmy cztery figury, takie proste, które Robert wplótł w piosenkę, także powstał mały układzik, ale prosty, taki walc z małymi atrakcjami ;) w każdym razie Robert to ładnie ułożył w całość, najpierw były malutkie obroty, potem coraz szerzej, a potem wplecione figury. plus ładne wejście i zakończenie - to było super :)
My mieliśmy Skrzynecką i Janowskiego - Ten, którego kocham :)