Widok
piekne piosenki na pierwszy taniec
czesc dziewczyny
jestem akurat na urlopie i mialam troche czasu na szukanie piosenki na pierwszy taniec poniewaz nie mamy jakiejs swojej ulubionej i wybranej
na stronce youtube.com znalazlam kilka pieknych przede wszystkim z bajek disneya takich jak piekna i bestia, mala syrenka i pocahontas
bardzo mi sie spodobala Celine Dion & Peabo Bryson "Beauty & the Beast" i druga Jon Secada & Shanice "If I never new you" z bajki Pocahontas
posluchajcie bo warto:)
jestem akurat na urlopie i mialam troche czasu na szukanie piosenki na pierwszy taniec poniewaz nie mamy jakiejs swojej ulubionej i wybranej
na stronce youtube.com znalazlam kilka pieknych przede wszystkim z bajek disneya takich jak piekna i bestia, mala syrenka i pocahontas
bardzo mi sie spodobala Celine Dion & Peabo Bryson "Beauty & the Beast" i druga Jon Secada & Shanice "If I never new you" z bajki Pocahontas
posluchajcie bo warto:)
Z Malej Syrenki sa jeszcze piekne "One dance" i "Only hope"
nie wiem tylko kto spiewa ale wystarczy wpisac little mermaid i pokaza sie wszystkie z tej bajki
jest jeszcze "If you can dream" Anastasia & Thumbelina
"You are beautiful" James Blunt
"Part of your world" Jessica Simpson
i wiele innych pieknych
wszystkie na stronce youtube.com do tego piekne i romantyczne scenki z bajek disneya
az mozna sie rozmarzyc mimo ze to tylko rysunkowe postaci
moze ktorejs z was sie przyda:)
nie wiem tylko kto spiewa ale wystarczy wpisac little mermaid i pokaza sie wszystkie z tej bajki
jest jeszcze "If you can dream" Anastasia & Thumbelina
"You are beautiful" James Blunt
"Part of your world" Jessica Simpson
i wiele innych pieknych
wszystkie na stronce youtube.com do tego piekne i romantyczne scenki z bajek disneya
az mozna sie rozmarzyc mimo ze to tylko rysunkowe postaci
moze ktorejs z was sie przyda:)