Widok

pieluchy huggies-biedronka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
widzialam dzis w biedronce pieluchy huggies jumbo 5-9kg 99 szt za 39,99zl czyli wychodzi 40gr za szt. Nigdy nie mialam tych pieluch. Czy są ok???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo często nam przeciekały:( mała mokra po pachy w rozmiarze 2 z bawełną i w 3 premium.
[url:]http://lilypie.com/">
Ale z kolei nie uczulały małej w przeciwieństwie do pampersów
ja mam chyba już czwarty karton i dla nas są ok. zauważyłam, że jak zakładałam za duże (przechodziłam na inny rozmiar)- to tylko wtedy przeciekały. czyli z mojej winy, a nie pampków. nie uczulają, my je batrdzo lubimy.
a widziałyście gdzieś "4"?
image image
mojej Zosi wszystkie pieluszki pasują:)
teraz mam taki przekrój róznych firm i pampersy wypadają najlepiej ale huggisy też niczego sobie:) podobne do tych z rossmanna

ważna rada: przed założeniem pieluszki należy odciągnąć od pieluszki też brzeg z gumką, czasami jest przyklejony do pieluszki i nie dociska do ciała dziecka

heh chyba jasno się wyraziłam:P
imageimage
Nam też Huggies służy bardzo dobrze, nie uczula, nie przecieka.
Lidia: 4 widziałam w zeszłym tygodniu w biedronce na Karwinach III, przy kościele. W zasadzie zostały już tylko 4.
Inne, również bardzo dobre są pieluszki Tesco i Rossmanowe. Uzywaliśmy i takich i takich, i jesteśmy z nich zadowoleni.
dla nas huggies o niebo lepsze niz pampersy. Pampersy zawsze gdzies przeciekly, i na noc nie mozna bylo ich ubrac. W huggiesach synek przesypia bez problemu od 19 do 6 rano, ani razu nie mielismy nocnych awarii.
ja polecam te z biedronki mialam dwa razy te w kartonie i sa super - przeciekly moze dwa razy z mojej winy bo nie zmienilam dlugo i zle zalozylam
mi pampki tez czasem przeciekaja teraz bede probowac huggies
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
ja też kupuję w większości huggies'y, nie ma my problemów z przeciekaniem, no chyba że Maja s****na siedząco, to czasem się zdarzy,że po plecach poleci :p W sumie to wszystkie huggies'y kupowałam dotychczas w biedronce i były/są ok.

Od jutra np w tesco huggies rozmiar 3 128szt. jest za 59.99, czyli 47gr/szt. Może tam kup :)
;/ właśnie zobaczyłam, że te z biedry są o 7gr tańsze ;p
moją Martynę obcierały na boczkach;-)
image
też je wcześniej kupowałam i uważam że są ok, tylko jak kupiłam ostatni karton jakiś czas temu to trafiłam na jakieś felerne bo ten obrazek puszczał farbę i farbował body, na szczęście lekko że przy praniu schodziło
my tez do tej pory kupowalismy w wiekszosci huggiesy w biedronce i były i sa ok, teraz akurat kupilam babydream w rossmanie i tez są fajne :) generalnie Filip może używacz wszystkich pieluch oprócz pampersa bo ma uczulenie :P
image
Faktycznie one zwykle przeciekały gdy były lekko za duże, albo za małe:) przy zmianie rozmiarów:)
sprzedam pieluszki huggies 4 kilka kartonow po 84sztuk za 30zl
kasiula odezwij sie na meila lena946@wp.pl
MAILA JUZ WYSLALAM
My używamy już ponad rok i jest super patrzę po cenach w innych marketach to są tańsze od pampersów
image
MASZ JESZCZE TE PIELUSZKI
Jeśli masz to daj znać, tez jestem zainteresowana :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

do góry