Widok

pierwsze buty dla dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mój synek póki co chodzi przy meblach - potrafi przejść cały pokój na około:), ale na pewno koło kwietnia zacznie stawiać pierwsze kroki.Jakie buty warto kupić dla takiego pioniera i gdzie najlepiej?No i jak myślicie czy już teraz mu wkładać czy poczekać jak będzie tak na prawde chodzić...
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopka z rana :)
image

image

Moja córcia jest kwietnia i w tym okresie zaczęła samodzielnie chodzić a właściwie dopiero pod koniec maja. Kupiłam jej buty w Bartku takie niby sandałki ale z zabudowanymi palcami. Sprawdziły się super i spokonie służyły całe lato bo dziecko jeszcze nie biega na tyle aby noga mogła się zgrzać
w domu najlepiej sie sprawdzają takie skarpetki z abs tak by nie usztywniac, nie krepowac nożki, stópka musi cała pracowac, i ciezar dzidzi musi sie rowno rozkladac wiec to jest najlepsze po domku, natomiast potem jesli chodzi o butki to takie ktorych podeszwa bedzie zginac sie w 3/4 i beda miec usztwyniony zapiętek mogą być Bartki to z górnej pólki, ale polecam też Elefanten z Daichmena oni tez mają specjalizacje w zdrowych butkach dla dzieci i sa o wiele tansze :)
Najpiękniejszy dar od Boga...
image image
moja córeczka jest z kwietnia, też chodzi po meblach :). ja jej kupiłam takie i uważam, że na początek są najlepsze:

http://sklep.tombut.pl/pl/p/Poltrzewiki-niemowlece-LN-17-23-pl/82

Oni robią te buciki od lat i się sprawdzają. Ja kupiłam w ich sklepie-mają w Sopocie:

Z.P.U. TOMBUT s.c.
PRACOWNIA OBUWIA DZIECIĘCEGO
81 - 805 Sopot Al. Niepodległości 810
tel / fax: 058 - 551 02 96
ZAPRASZAMY:
od poniedziałku do piątku w godz. 10,00 - 18,00;
w soboty 10,00 - 14,00
e-mail: tombut@tombut.com.pl

Takie zakładam jej po domu, ale na wiosnę i lato też jej tam kupię.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry