Widok

pierwszy raz

hmm jak tu zacząć..

Postanowiliśmy z chłopakiem z robić następny krok:), od jakiegoś czasu próbowaliśmy ,,to zrobić", ale jak już miało być bardzo mnie bolało i do niczego nie dochodziło. Ostatnio jednak sie udało, byłam u ginekologa bo nie byłam pewna, upewnil mnie, że została przerwana. Problem jest taki ze jak lekarz badal tez mnie bolało. Byłam w takim stresie nie zdążylam sie spytać jak dlugo mnie bedzie bolało? Opowiedzcie jak u was bylo ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ile masz lat ??
tak dawno ze nie pamietam :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prawdopodobnie masz pochwicę.Poczytaj w internecie na ten temat.Gdybys powiedziała o tym fakcie ginekologowi podczas wizyty lekarskiej,to juz wiedziałabys co zrobić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj... nie musisz mieć od razu pochwicy. Być może masz bardzo podrażnione okolice intymne. Jeżeli ginekolog nic niepokojącego nie zauważył to się nie przejmuj.

Głowa do góry i czekaj, aż wszystko się zagoi :) i... do dzieła :)

P.S. Pochwice by zauważył, gdyż utrudnia ona również zwykłe badanie ginekologiczne.
mam Ci opisać swój pierwszy raz, a ty będziesz się zwyrolku onanizować?? o_O Dewiant.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
to Ty jeszcze pamiętasz ? ;-P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ba!
Halewicz, ja też chętnie poczytam o Twoim pierwszym razie ;) hehehe:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale pierwszy raz Halewicza miał podobno miejsce na paradzie równości, więc mógłby się nieco zaczerwienić opowiadając o tym na forum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja myslalam ze z jego gumowej żony powietrze zeszlo zanim zrobili "krok dalej":)
A ja myślałam ze Halewicz nie istnieje, wiec jak moglby przezyc pierwszy raz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
słuszna uwaga:)
o_O !!!!
cudnie było

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

do góry