Widok

pierwszy raz

hmm jak tu zacząć..

Postanowiliśmy z chłopakiem z robić następny krok:), od jakiegoś czasu próbowaliśmy ,,to zrobić", ale jak już miało być bardzo mnie bolało i do niczego nie dochodziło. Ostatnio jednak sie udało, byłam u ginekologa bo nie byłam pewna, upewnil mnie, że została przerwana. Problem jest taki ze jak lekarz badal tez mnie bolało. Byłam w takim stresie nie zdążylam sie spytać jak dlugo mnie bedzie bolało? Opowiedzcie jak u was bylo ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ile masz lat ??
tak dawno ze nie pamietam :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prawdopodobnie masz pochwicę.Poczytaj w internecie na ten temat.Gdybys powiedziała o tym fakcie ginekologowi podczas wizyty lekarskiej,to juz wiedziałabys co zrobić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj... nie musisz mieć od razu pochwicy. Być może masz bardzo podrażnione okolice intymne. Jeżeli ginekolog nic niepokojącego nie zauważył to się nie przejmuj.

Głowa do góry i czekaj, aż wszystko się zagoi :) i... do dzieła :)

P.S. Pochwice by zauważył, gdyż utrudnia ona również zwykłe badanie ginekologiczne.
mam Ci opisać swój pierwszy raz, a ty będziesz się zwyrolku onanizować?? o_O Dewiant.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
to Ty jeszcze pamiętasz ? ;-P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ba!
Halewicz, ja też chętnie poczytam o Twoim pierwszym razie ;) hehehe:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale pierwszy raz Halewicza miał podobno miejsce na paradzie równości, więc mógłby się nieco zaczerwienić opowiadając o tym na forum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja myslalam ze z jego gumowej żony powietrze zeszlo zanim zrobili "krok dalej":)
A ja myślałam ze Halewicz nie istnieje, wiec jak moglby przezyc pierwszy raz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
słuszna uwaga:)
o_O !!!!
cudnie było

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Prezent na dzień kobiet (27 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

do góry