Widok

pierwszy taniec

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane i kochani,
podsuńcie nam pomysły na pierwszy taniec.
Odpada całkowicie klasyka typu walc...
Chcemy coś fajnego z lat 70-tych, 80-tych...
Chytba że ktoś nas zaskoczy ciekawszym pomysłem....
Czekamy z niecierpliwością.
I pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u nas było "For once in my life" Sinatry... Piękny kawałek i cudownie się przy nim tańczy :))))
A mi się wcale nie podoba to wykonanie. Jest jakies takie szorstkie :(
dziękuję za mnostwo pomysłów. za głupie komentarze osoby piszącej o sobie "asia" nie dziękuję.

Staraliśmy się wysłuchać jak najwięcej i chyba sie zdecydowaliśmy na...Sugarbabes "too lost in you" z filmu - oczywiście o miłości:-)
a my chyba sie zdecydujemy na "Forever young"
ja zastanawiam sie nad piosenka celine dion "because you love me"
Oooooo też good idea :) !!!!!

Szorstkie????Chyba zartujesz?No właściwie masz prawo do własnego zdania.Mnie to wykonanie bardzo się podoba i nie tylko to.Pozostałe ich utwory też są super.

Diekuje za pozwolenie posiadania własnego zdania.TO wykonanie jest szorstkie i koniec.Słyszałam o wiele lepsze niestety nie mam możliwości udostępnienia innej wersji.Prawdopodobnie mamy zupełnie inne gusta muzyczne.
Karola to nie było pozwolenie na posiadanie własnego zdania.Każdy ma prawo je mieć.Mnie się to podoba a tobie wcale nie musi,widocznie jednak mamy inne gusta muzyczne.Ale to chyba nie zbrodnia co????????????????????????????

czy moglbys mi przeslac niebieska piosenke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nbardzo mi na niej zalezy i nigdzie nie moge jej trafic.z gory dziekuje i pozdrawiam
Uważam,że doskonalym pomyślem jest piosenka "Wielka milość" Seweryna Krajewskiego. Aż lezka w oku może się zakręcić ze wzruszenia.
Pozdrawiam. Ja z moim przyszłym mężem będziemy przy niej tańczyć nasz pierwszy taniec.
"Because You loved me" - ale jesli dobrze znasz angileski to odradzam...
czy mogłabyś mi przesłać na maila piosenkę "Zabiorę Cię". Bardzo proszę. Z pewnością jest to najlepsza piosenka na pierwszy taniec. Z góry dzięki. Kurcze bardzo mi na tym zależy... Pozdrawiam
przeanalizowalam tekst i nie wiem o co ci chodzi z piosenka celine dion, prosze oswiec mnie!wychwala faceta jaki on dobry dla niej a mozna to tez dopasowac odwrotnie!
po dlugich poszukiwaniach zdecydowalismy sie na richarda chamberlaina I will love you - zależalo nam na czyms malo znanym i zeby to byl koniecznie walc angielski
pozdrawiam izab
BYŁ
dzieki,to fakt nie moze byc przeszlosci!!!!!
Basiu a Richard Marx "Right here waiting", mi znowu tekst pasuje ale moze tlumaczenie skopalam?prosze pomoz!
Monika my zesmy tez tańczyli "Wielka Miłosc" ,ale nie był to pierwszy taniec, tylko taniec przed oczepinami..gdzie wszyscy goscie tańczyli wokoł nas z zapalonymi swiecami w rękach..polecam (bardzo romantycznie było :-))
Basiu a Richard Marx "Right here waiting", mi znowu tekst pasuje ale moze tlumaczenie skopalam?prosze pomoz!!!
do góry