Widok

pierwszy taniec

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane i kochani,
podsuńcie nam pomysły na pierwszy taniec.
Odpada całkowicie klasyka typu walc...
Chcemy coś fajnego z lat 70-tych, 80-tych...
Chytba że ktoś nas zaskoczy ciekawszym pomysłem....
Czekamy z niecierpliwością.
I pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Endless love" Luther Vandros i Mariah Carey - śliczna piosenka :)
szczerze mowiac nie znam
Prosiłabym o przesłanie tej niebieskiej piosenki Tomczaka, nigdzie nie moge jej ściagnąć. Bardzo dziekuje.Do 16.X mam juz niewiele czasu
"Power of love" Kate Bush Pozdrawiam:)
Jeżeli masz "Zabiorę Cię" Kancelaria - na mp3, to bardzo proszę o przesłanie na maila :) Z góry dziękuje
chihuahua@buziaczek.pl

Zabiore Cie wlasnie tam

blagam przeslij mi ta piosenke!! zakochalam sie w niej,a nigdzie nie moge znalezc..;/ mam nadzieje,ze moge na Ciebie liczyc.. "zabiorę Cię" Kancelarii.. czekam z niecierpliwoscia i z gory dziekuje:*
raczej jenifer rush
Równiez proszę o "Zabiorę Cię" na priva.
Bardzo dziękuję.
A co myslicie zeby zatanczyc na poczatek do piosenki z filmu Dirty Dancing "She's Like A Wind"?
A co myslicie zeby zatanczyc na poczatek do piosenki z filmu Dirty Dancing "She's Like The Wind"?
słowa są smutne w she's like... a right here waiting- R. Marxa to pięna piosenka i piekne słowa. Uwielbiam ją i sama bym wzęła gdyby mi się byłym nie kojarzyła. Ale tak szukam szukam najlepiej walca angielskiego.
Tak sobie myśle że fajnie byłoby zaskoczyć gości i zatańczyć pierwszy taniec przy jakiejś optymistycznej muzyczce np. "Słodkiego Miłego Życia" Co Wy na to? Może macie inne propozycje wesołych melodii?
hehe moze na poczatek: czarne oczy... albo kolyskanka, albo szalona ,albo zagraniczne: u2-one, with or without you, albo : czekasz na te jedna chwile (to znow z polskich wykonawcow), a najlepiej to co lubicie sluchac!! pozdrawiam:)
MariusW napisał(a):

> Hmm, a moze: "Niebieska piosenka" Grzegorz Tomczak,
> albo standardowo: "Zabiore Cie" Kancelaria
> W razie gdyby cos przypadlo do gustu :-/ mam jeszcze mp3 i
> teksty - ale to juz na priv-a.
> Pozdrawiam.

Moglabym prosic o mp3 i slowa tych dwuch piosenek. Bardzo, bardzo z gory dziekuje.
adelamichal@yahoo.ca
jest taka jedna polska wolna, mało znana piosenka. Tekst jest bardzo prosty i krótki, często się powtarza refren. Myślę że ładna. Zamiast wybierać standartowe piosenki typu Kancelarii itp. można spróbować czegoś innego. Dla zainteresowanych zespół nazywa się Sumptuastic "Kołysanka"
Na moim weselu pierwszy utwór to był "Zabiorę Cię ..." znany już na forum. Duże znaczenie miały słowa, ale głównie to, że można przy tym miło zatańczyć walca :) Każdy ma prawo wybrać co mu się podoba i co mu odpowiada - o gustach się nie dyskutuje.
P.S
Ja chętnie wybrałbym "The power of love" - Frankie goes to Hollywood, ale za cholerę nie dałoby rady do tego tańczyć :))
Pozdrowionka
-------------
taki tam
Witam serdecznie!!!
Mam prośbę możesz mi przesłać mp3 "Niebieska piosenka" i "Zabiorę Cię".
Bardzo mi na tym zależy.
Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam Jacek
A my na weselu w grudniu zatańczymy Andrzeja Rybińskiego "Nie liczę godzin i lat..." serdecznie polecam.....to wspomnienie z moich dziecięcych lat....zawsze się przy niej wzruszam.....
Shania Twain, From this Moment
Enrique Iglesias, Hero
czy masz może jeszcze mp3 kancelaria? jeśli tak to czy mogę prosić o przesłanie?bardzo mi zależy a nigdzie nie mogę znaleźć
pozdr.
do góry