Widok

pieski spacer

Czy są tu osoby posiadające czworonogi które chętnie spotkają się na jakimś spacerze? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę na spacer z berneńczykiem i bardzo lubie gdy wybiega się z innym psem. Ale ze względu na jego rozmiary chętnych raczej nie ma :)
Moja sunia ma 11 miesięcy i niewyczerpane zasoby energii.
a gdzie mieszkasz? w jakich okolicach???
osiedle po lewej stronie Lipowej
to do lasku masz blisko...mam 8 letniego goldena...wielkość nie najgorsza, ale do szaleństw już za stary;(
witam, chetnie spotkam się na spacerku,posiadam owczarka niemieckiego.
Super, proponuję okolice 19 w piątek albo którąś z wcześniejszych godzin w sobotę. Proszę o ustalenie miejsca placu zabaw :)
A Pani\Pana piesek,to suczka?
JA mieszkam na ul. Borowieckiej i często chodzę albo do lasu za sklepem u Pani Reni albo na nowo wybudowane boisko.
Hej!
Ja mam 11 miesięcznego Labradora który uwielbia szaleć z innymi psami. Chętnie się wybiorę na jakieś spacer.

W godzinach porannych najlepiej kiedy dzieci w przedszkolu ;)
Witam, no to czekam na jakieś propozycje, ja wychodzę z moją psiną wczesnymi rankami i wieczorami , tak żeby mogła się wybiegać, bez konieczności chodzenia na smyczy.
Agnysa a wieczorem o której? Ja też staram się puszczać mojego bez smyczy jednak czasami ma problem z wracaniem na zawołanie, zwłaszcza jeśli gdzieś za bramą jakąś jest inny pies.
Wiem że na Osowej właściciele psów mają stałą godzinę 19 na spotkania. Przychodzi kto chce i ma czas. Myślę że to fajny pomysł. Może więc na nowym boisku? O 19,00? Kto ma czas i ochotę.
Zuprłnie niezobowiązująco. Co wy na to?
tylko nie puszczajcie tych psów pod posesję innych mieszkańców, często widze jak te miłe stworzonka s****............ja komus przy furtce.

Sprzątacie po nich?
ja oczywiście sprzątam. Sama nie chciałabym by mi jakiś czworonożny przyjaciel z****** się pod furtką ;)

ja mam trochę za daleko na to nowe boisko i nie ukrywam, że na samą myśl samotnego ( z psem ) spaceru aż tam ma gęsią skórkę, no chyba, że znalazłby się ktoś z okolic kto również by zmierzał w tą samą stronę ;)
czyli skąd? Ja też mam tam daleko, zaproponowałam to miejsce bo ktoś wcześniej o nim pisał, ale może ktoś zaproponuje inne miejsce?
Witamy. My też mamy dwa psiaki. Kundelki średniej i małej wielkości. Uwielbiają zabawy z innymi psiakami. Jaki dzień ustalamy na wspólną psio-ludzką integrację:)?
może piątek?
my w piątek dopiero jesteśmy dostępni od ok 18
przestrzegam przed spuszczaniem psów ze smyczy. http://chwaszczyno.com/index.cgi?action=01show&idn=8683&kind=1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
straszne:( biedny piesek, straszne cierpienie dla psa i jego właściciela...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem tak. Jeżeli wiemy, że nasz pies jest agresywny, trzymajmy go na smyczy. Jeżeli pies jest wykastrowany jest mniej agresywny w stosunku do innych czworonogów. Od lat chodzę po Baninie z psem bez smyczy i przyjaźni się z każdym napotkanym psem, ale to on nie wzbudza agresji. Jeżeli mamy psa na smyczy i podlatuje do niego pies "ze złymi zamiarami", zwolnijmy go ze smyczy, nie będzie się bronił, tylko okaże uległość. To podstawy.
Nie każdy pies tak reaguje ! to ze okaże uległość nie znaczy,że nie zostanie zaatakowany przez innego psa. wszystko zależy od charakteru psa a nie każdy pies ma taki sam charakter. proszę o tym pamiętać

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry