Widok
Miałam tam ślub niecałe 4 lata temu....ale moja przyjaciółka zainspirowana moim weselem miała tam ślub w październiku 2009r. Było super, dużo jedzenia, dobre ciasta itp. Moim zdaniem Dworek Oleńka jest rewelacyjny dla osób albo zapracowanych albo trochę leniwych (ja z tych zapracowanych). Zalety: dużo jedzenia (dobrego ale swojskiego co może być wadą dla zbyt wyszukanych podniebień), ciasta w cenie, tort w cenie, sala przyjemnie udekorowana, szybka obsługa, ładna zastawa i ...dla mnie the best pokoje dla wszystkich gości w przystępnej cenie (oznaczało to, ze moje wesele trwało do 6.00 bo nikt nie martwił się powrotem). Wady: jak dla mnie: Dworek nie jest zbyt ładny z zewnątrz, nie ma ślicznych tarasów i na sali na dole są filary.
olenka jest dobra pod tym wzgledem ze cena za osobe jest niska i do tego ma sie naprawde duzo jedzenia, a plusem sa nawet ciasta ktore nie zawsze sa w cenie w innych restauracjach..no i tanie pokoje..wiadomo ze wesele samo w sobie nie jest tanie a jak mozna do tego gosciom zapewnic tanie spanie na miejscu to czemu nie??
Witam, mam wesele (bez poprawin) właśnie w Oleńce i tak czytam wasze opinie i chciałam się was poradzić. Z racji tego że sami co niektórzy mieli tam wesela:
-czy menu jest wystarczające bo mówią coś że od liczby jak bez poprawin odjąć należy 20% procent, czy należy jeszcze coś domówić? nie chciałabym aby goście głodni byli
-co z tą zastawą jest nie tak?
-jak obsługa w lokalu?
-jak wystrój?
- i ogólnie proszę o wasze opinie
Czy zmieniały menu czy coś powiększały itp.
-czy menu jest wystarczające bo mówią coś że od liczby jak bez poprawin odjąć należy 20% procent, czy należy jeszcze coś domówić? nie chciałabym aby goście głodni byli
-co z tą zastawą jest nie tak?
-jak obsługa w lokalu?
-jak wystrój?
- i ogólnie proszę o wasze opinie
Czy zmieniały menu czy coś powiększały itp.
Rewelacja - smaczne jedzonko(dużo)i ładnie podane, wspaniała i szybka obsługa,stale i b. szybko usuwana brudna zastawa.
Recepcjonistka szybko obsługująca i informujaca gosci.
Pani Bożenka - przemiła, bystra i b. komunikatywna wita gosci i czuwa nad wszystkim jak prawdziwa mama.
Piękne przywitanie pary młodych.
Noclegi w dostępnej cenie,poprawiny super ,meni b. bogate i naprawde smaczne.
Mieliśmy wesele 26.06.2010r. na górnej sali.
Goście zadowoleni,dziekują ,b. im sie podobało.
Baliśmy sie troche ,czytajac niekktóre opinie,dziś możemy powiedzieć że to zazdtosna konkurencja.
Napewno wrócimy jeszcze w to same miejsce.
Szczerze polecamy i dziekujemy za wszsystko .
Na marginesie dopracowałabym jeszcze taras (podłogi i zadaszenie)
oraz wyposażenie noclegów - ale to szczegóły nie jest żle.
Ogółem naprawdę wesela super
Recepcjonistka szybko obsługująca i informujaca gosci.
Pani Bożenka - przemiła, bystra i b. komunikatywna wita gosci i czuwa nad wszystkim jak prawdziwa mama.
Piękne przywitanie pary młodych.
Noclegi w dostępnej cenie,poprawiny super ,meni b. bogate i naprawde smaczne.
Mieliśmy wesele 26.06.2010r. na górnej sali.
Goście zadowoleni,dziekują ,b. im sie podobało.
Baliśmy sie troche ,czytajac niekktóre opinie,dziś możemy powiedzieć że to zazdtosna konkurencja.
Napewno wrócimy jeszcze w to same miejsce.
Szczerze polecamy i dziekujemy za wszsystko .
Na marginesie dopracowałabym jeszcze taras (podłogi i zadaszenie)
oraz wyposażenie noclegów - ale to szczegóły nie jest żle.
Ogółem naprawdę wesela super