Widok

opinie na temat salonu fryzjerskiego D&D na Przymorzu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam!
Na trójmieście znalazłam ranking fryzjerów i po jego obejrzeniu zwróciłam uwagę na salon Dorota & Daria na Przymorzu. Ma same dobre, a wręcz zachwycające opinie. Aż się zdziwiłam i przeszło mi przez myśl, że może coś jest nie tak. Słyszy się trochę o tym, że opinie są wpisywane przez samych pracowników lub osoby specjalnie do tego wynajęte.
Czy Wy może macie jakieś doświadczenia z tym salonem i opinie na jego temat?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam tam już kilka razy i jestem bardzo zadowolona
chodziłam do Darii i z tego co zauważyłam to do niej są większe kolejki
może tylko ceny są trochę wysokie ale to pewnie dlatego że pracują na produktach Loreala
image
bylam z siostra , obie jestesmy b zadowolone. Nie jest drogo ale ja nie farbuje tylko ścinam (długie włosy 49 zł chyba) .Poszłyśmy tam z uwagi na pozytywne opinie i strzał w 10 ! przede wszystkim starają się spełnić oczekiwania Klienta co do fryzury (nie lubie jak fryzjer za wszelka cenę chce swoją wizję na mojej głowie zrealizować). Dziewczyny b miłe wyluzowane , ja zawsze chodzę do tej drugiej (takiej ciemnej) ; ja polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też tam chodze właśnie do Darii i jestem zadowlona, ceny moim zdaniem nie powalają na kolana, jak chcesz sie zapisać to z reguły 1 wolny termin jest za parę dni, więc to chyba świadczy o czymś ;)
też chodzę do p. Darii i jestem zadowolona za każdym razem :)
również polecam Darie chodzę do niej od dwóch lat, czesała mnie do ślubu. Naprawdę zna się na swoim fachu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki bardzo!
Chciałam tam szczególnie zaprowadzić swojego męża. Zależy mi na kreatywności i dostosowaniu scięcia do rodzaju włosów. Chyba zaryzykuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
gdzie dokładnie jest ten salon? mają swoją stronkę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry