Widok
opinie na temat salonu fryzjerskiego D&D na Przymorzu
Witam!
Na trójmieście znalazłam ranking fryzjerów i po jego obejrzeniu zwróciłam uwagę na salon Dorota & Daria na Przymorzu. Ma same dobre, a wręcz zachwycające opinie. Aż się zdziwiłam i przeszło mi przez myśl, że może coś jest nie tak. Słyszy się trochę o tym, że opinie są wpisywane przez samych pracowników lub osoby specjalnie do tego wynajęte.
Czy Wy może macie jakieś doświadczenia z tym salonem i opinie na jego temat?
Pozdrawiam
Na trójmieście znalazłam ranking fryzjerów i po jego obejrzeniu zwróciłam uwagę na salon Dorota & Daria na Przymorzu. Ma same dobre, a wręcz zachwycające opinie. Aż się zdziwiłam i przeszło mi przez myśl, że może coś jest nie tak. Słyszy się trochę o tym, że opinie są wpisywane przez samych pracowników lub osoby specjalnie do tego wynajęte.
Czy Wy może macie jakieś doświadczenia z tym salonem i opinie na jego temat?
Pozdrawiam
bylam z siostra , obie jestesmy b zadowolone. Nie jest drogo ale ja nie farbuje tylko ścinam (długie włosy 49 zł chyba) .Poszłyśmy tam z uwagi na pozytywne opinie i strzał w 10 ! przede wszystkim starają się spełnić oczekiwania Klienta co do fryzury (nie lubie jak fryzjer za wszelka cenę chce swoją wizję na mojej głowie zrealizować). Dziewczyny b miłe wyluzowane , ja zawsze chodzę do tej drugiej (takiej ciemnej) ; ja polecam :)