Widok

polećcie pakiet medyczny

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie.
Nie ukrywam, że szukam pod kątem planowanej ciąży ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja serdecznie polecam pakiety medyczne od Fortum Med. Wszystkie formalności załatwiłam szybko i sprawnie przez internet. Jestem bardzo zadowolona :)

Ktos widziałam pytał się wyżej o prowadzenie ciąży, ja też mam MediPakiet i w pakiecie Comfort lub Maximum ma się tę usługe. Ja korzystałam i bardzo jestem zadowolona, Pani doktor rzetelnie mnie prowadziła.

Już w tym najtańszym pakiecie jest bardzo dużo badań, w tym USG lub laboratoryjne. Ja mam Basic i jeszcze nigdy tak nie było, żebym nie miała jakiegos badania w pakiecie, chyba że chcesz jakies mega specjalistyczne.

Nie miałes kłopotu z umawianiem szybko wizyt? Ile badań jest w pakiecie?

Tutaj podrzucę ich stronkę, żeby się zapoznać z ofertą. Również mam Medipakiet i sobie chwalę. https://www.medipakiet.pl/

Ja mogę polecić Medipakiet, sam miałem trochę kłopot w dobraniu odpowiedniego ubezpieczenia, ale udało się. Mają do wyboru różne taryfy, więc można wybrać co najbardziej pasuje.

Witam, sama niedawno szukałam pakietu dla siebie, ponieważ do endokrynologa na NFZ szansy nie ma się dostać, a prywatnie trochę dużo wychodzi. Mam abonament w firmie, która ma podpisaną umowę z polmedem i w ich jednostkach są świadczenia. Usługa świetna, szybko i solidnie - raz tylko był problem z infolinią, ale temu nikt winny nie był ;) Fajna jest opcja posiadania pakietu za darmo lub obniżenia kosztów. Chyba inni tego nie mają więc polecam zapoznać się z ofertą. Jak ktoś chce to proszę pisać na FB mess. Jolanta Wiszniewska - Bagłaj, bo nie chcę tu kryptoreklamy wprowadzać ;) Pozdrawiam i powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mogę polecić zdrowotne.iexpert.pl/pakiety-prywatne, wizyty umawiane są w Twojej okolicy lub miejscu, które wybierzesz, krótkie terminy oczekiwania i duża ilość specjalistów.
A tu mamy opinie dla niedowiarków ;) zapraszam rownież do współpracy

http://alterbusiness.info/abonament-medyczny-co-takiego/
Polecam jak najbardziej firmę s7 medical company ;) nowość na naszym rynku. W razie pytan służe pomocą. Tam mamy strzałeczki do wyboru pakietu. Już takie pakiety sa dostepne dla indywidualnych osob a nie dla korpo. Ja jestem bardzo zadowolony http://www.platiniumoffice.pl

http://online.s7mc.com/account/register/client?referrer=FUJ75284963
Szukam samotnej mamy lub samotnie wychowujacego ojca, ktora/y chcialaby/chcialby ubezpieczyc sie za 122 zl/m-ac.
Wiecej na chrw73@gmial.com
Witam

Bardzo prosze o pomoc jeśli chodzi o ubezpieczenie zdrowotne . Zupelnie sie na tym nie znam a potrzebuje koniecznie sie ubezpieczyc..

Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
Dokładnie tak. Jeśli lekarz w ramach abonamentu będzie Cię na te badania kierował co tydzień - to możesz je sobie robić co tydzień, bezpłatnie ;)
Dziękuje za informacje (i pamięć:)
Mam jeszcze jedno pytanie (zeby mieć 100% pewności:) - w ramach pakietu są też badania hormonalne (głównie mam na myśli PRG, LH, FSH i estradiol - bo je wykonuje najczęściej) - co oznacza że jeżeli jest na nie skierowanie od lekarza z placówki (będącej na liście) to one są bezpłatne, tak?

Być może głupie pytanie ale chcę mieć pewność:)
Informacja z pierwszej ręki tzn. od Medica Polska:
Placówka Invicty w Gdyni, jeśli będzie dostępna w ramach pakietu, to najwcześniej od lutego 2014. Medica tłumaczy to małą ilością (na chwilę obecną) specjalistów, przyjmujących w tej placówce.
> test pappa dodatkowo płatny

Nawet sobie, dziewczyny, nie zdajecie sprawy, ILE się dzięki Wam uczę.
Dzisiaj dowiedziałem się, co to jest test PAPP-A i USG genetyczne :)

Jest oczywiste, że za dwucyfrową cenę cudów nie będzie. I tak jest bardzo nieźle :)

Ale... miejcie świadomość pewnej kwestii. Wasze relacje z placówką medyczną są czysto rynkowe. Robiąc sobie u nich N badań, dajecie tym placówkom całkiem nieźle zarobić.
Jeśli macie już jakąś "historię" w danej placówce, negocjujcie cenę badania, którego nie macie w ramach ubezpieczenia.
Jeśli jakieś badanie kosztuje 50-100 zł, to placówka często będzie skłonna do sporego rabatu, żeby nie stracić dobrego Klienta.
Wiem, bo kilka co bardziej asertywnych moich Klientek to przetestowało :) I jak się dobrze zagada, to i 50% zniżki można dostać :)
Nie twierdzę, że to działa zawsze i wszędzie - ale chociaż próbujcie :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
test pappa dodatkowo płatny, robiłam tydzień temu
w Medice testu nie sponsoruja
Dziewczyny, czy w pakiecie od Sadyla jest test pappa?
@iwonus.p:

Odpowiedziałem na priv, ale jak się okazuje, trochę nakłamałem :)
W sieci Medica Polska, która jest partnerem medycznym Axy w pakietach AxaMed, placówka Invicty w Gdyni nie jest jeszcze widoczna.
Podejrzewam, że to tylko kwestia czasu (i zapewne papierologii pomiędzy tymi firmami). W przypadku innych placówek sieciowych, nowo otwierane placówki z automatu były dostępne - nawet jeśli system Axy ich nie widział.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry