Widok

opinie o Blue Band z Bojana

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyżej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam okazję już parę razy bawić się przy tym zespole i naprawdę polecam. Na przestrzeni lat widać jak się "wyrobili". Mój brat- muzyk, też ich ceni a dla mnie to już o czymś świadczy, bo on jest bardzo wybredny pod względem zespołów. Chłopaki młode, nie mają "problemu" z alkoholem, jak to czasami bywa z zespołami weselnymi. I bardzo przypadł mi do gustu ich konkurs baletu dla facetów. Widać, że lubią to co robią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
może ktoś jeszcze?
Jeśli ten ich ojciec Jan "wylewa za kołnierz" to ja jestem prorokiem. Ogólnie tak sobie grają
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Owszem- ten ojciec nie wylewa za kołnierz ale z tego co mi wiadomo to już z nimi nie gra. Więc teraz sami młodzi zostali :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jakiś kontakt do zespołu?? Bo nie udało mi się nic znaleźć??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oto ich strona: http://www.zmblue.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
może jakieś najświeższe informacje? :) jak się zachowują na weselach,jak wyglądają u nich zabawy oczepinowe...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
typowa wiejska orkiestra w pełnym tego słowa znaczeniu, przaśny sposób prowadzenia imprezy, discopolo. jak ktoś lubi wiejską zabawę to i owszem.
ja nie gustuje i nie polecam!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
proszę o opinie na temat tego zespołu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sprawdźcie Quantos z Wejherowa. Konkurencję zostawiają daleko w tyle. Ich strona: http://www.zespolquantos.webpark.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22
Super zespół ,byłam ostatnio na weselu gdzie grali-było cudownie.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
a może ktoś dysponuje filmikami wesela gdzie grali?
Słyszałam Quantos na koncercie w Wejherowie - dla mnie rewelka.
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
jak najbardziej polecamy zespół BLUE BAND, dziękujemy Wam za wspaniałą zabawę na naszym weselu.

Pozdrawiamy Ania i Wojtek, do zobaczenia w kwietniu ;))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
Najlepszy zespół jaki może być :)
miałam okazję już na dwóch weselach bawić się przy tym zespole i na prawde polecam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Super zespół.Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę na weselu mojej córki 26.05.2012.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ostatnio wlasnie slyszalem opinie o tym zespole od gosci z miejscowosci Linia , że nie potrafią się odnieść do gości mieszanych jak jest grono młodzieży i starsze osoby mają swój styl i to na tyle zero angielskich utworów a nie mówiąc o innych . Moje zdanie wioskowe disco polo . Wokalistka dobra lecz szkoda jej w takiej kapeli nie pasują wokalnie . Pozdrawiam wszystkich weselnikow i moim zdaniem sa lepsi w okolicach nie polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zespół spoko ale znam lepsze w okolicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z całym szacunkiem panie "muzyk" ale musisz być pan słabym muzykiem skoro w taki sposób oczerniasz pan konkurencję pisząc nieprawdę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepszy:D grali nie dawno u mojej siostry. i grają również i angielskie jak i inne piesonki i grają wdłóg mnie pod wszystkich. a jak się ktos nie umie bawic i idzie na weselaby tylko posłuchac to wybrzydza:D orkiestra z klasy światowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
u mnie grali dwa lata temu w wanodze orkiestra rewelacyjna malo robia przerwy i pioseneczki swietne naprawde polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przeciez te chłopy grają mistrzostwo świata! Pierwszy raz na ich weselu, ale z ręką na sercu, lepszych nie słyszałem, a trochę tych wesel się w życiu obskoczyło
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
ten zespół gra super. Maja glossy i te piosenki mmm. ;) Dziękuje za weselicho.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam na weselu w 2015 roku i grali super teraz mamy 2017 a w maju 2018 będą grać u mnie na weselu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

ile wódki, napoi na wesele...??? (66 odpowiedzi)

Hejka.... Forumki, które mają doświadczenie powiedzcie mi ile wódki, napi na 100 osób???

czy to dobry pomysł na prezent? (51 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

MIEJSCE NA WESELE - TROJMIASTO I OKOLICE - POMOCY! (59 odpowiedzi)

Witam wszystkich serdecznie, Bardzo prosze o pomoc, namiary i opinie na sale/hotele/osrodki...

do góry