Widok

opinie o Nemiroff

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co sądzicie o tej wodce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niecałe 2 lata temu byłam na weselu znajomych gdzie była ta wódka i była super!!!! dobra w smaku, kaca nie była i butelka super... sama chciałam ją na swoje wesele, jednak nie nie wiem gdzie ją można dostać...?? jak dzwoniłam do hurtowni ZET to powiedzieli,że już jej n ie mają... a wiecie gdzie może ją posiadają w ofercie?? i jaka cena??? z tego co wiem, teraz się zmieniła butelka tej wódki ( wcześniej była kwadratowa)...
image
image
Ta wódka jest dobra jak masz ją oryginalną z dobrego źródła. My jednego roku byliśmy na sylwestrze w knajpce i dawali tam nemiroffa właśnie i się potruliśmy strasznie :( ja nie polecam :)
image
My piliśmy jakiś czas temu i było wszystko ok, więc trzeba dobrze trafić jak wspomniała koleżanka powyżej. Butelka o ile się nie mylę nadal jest kwadratowa, a kupić można np. w Piotrze i Pawle, ale tam mają drogie alkohole, a poza tym to nie wiem - proponowałabym po marketach poszukać i podzwonić po hurtowniach, których przecież trochę jest :P
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry