Widok

opinie o Nemiroff

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co sądzicie o tej wodce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niecałe 2 lata temu byłam na weselu znajomych gdzie była ta wódka i była super!!!! dobra w smaku, kaca nie była i butelka super... sama chciałam ją na swoje wesele, jednak nie nie wiem gdzie ją można dostać...?? jak dzwoniłam do hurtowni ZET to powiedzieli,że już jej n ie mają... a wiecie gdzie może ją posiadają w ofercie?? i jaka cena??? z tego co wiem, teraz się zmieniła butelka tej wódki ( wcześniej była kwadratowa)...
image
image
Ta wódka jest dobra jak masz ją oryginalną z dobrego źródła. My jednego roku byliśmy na sylwestrze w knajpce i dawali tam nemiroffa właśnie i się potruliśmy strasznie :( ja nie polecam :)
image
My piliśmy jakiś czas temu i było wszystko ok, więc trzeba dobrze trafić jak wspomniała koleżanka powyżej. Butelka o ile się nie mylę nadal jest kwadratowa, a kupić można np. w Piotrze i Pawle, ale tam mają drogie alkohole, a poza tym to nie wiem - proponowałabym po marketach poszukać i podzwonić po hurtowniach, których przecież trochę jest :P
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry