Widok
opinie o dr Marcin Niekra, czy to też ortodonta?
Mam pytanie. Czy ktoś leczył się u dr Marcina Niekra? Polecono mi go jako ortodontę, ale na stronie jest napisane, że to chirurg szczękowy. Czy można pójść do niego na konsultację ortodontyczną i założyć aparat stały (łuk)? Czy leczy zgryz krzyżowy? Będę wdzięczna za opinie na jego temat.
Nie idź do tego ortodonty! Gdy miałam jakąś uwagę w związku z przebiegiem leczenia, niby wysłuchiwał, potwierdzał, że można tak zrobić, ale nie wdrażał tego - a przy każdej następnej wizycie jakby widział mnie po raz pierwszy i za każdym razem taka sama reakcja na moją sugestię. Miałam wrażenie, że leczy bez planu. Niedawno stwierdził, że niedługo będziemy zdejmować aparat - zęby, które miałam nadzieję będą włączone do leczenia, nie zostały włączone - poza tym wciąż mam niektóre zęby krzywo ustawione, ale wydaje się, że ortodonta sam tego nie zauważa, a mówi o zakończeniu leczenia - dlatego postanowiłam poszukać innego specjalisty. Ten lekarz nie powinien zajmować się ortodoncją!
Może to głupie, Pani z recepcji raz perfidnie oszukała mnie na 10zł - dlatego nie znoszę tego gabinetu i żałuję, że właśnie ten wybrałam.
Może to głupie, Pani z recepcji raz perfidnie oszukała mnie na 10zł - dlatego nie znoszę tego gabinetu i żałuję, że właśnie ten wybrałam.
Ja też leczyłam się u tego pana i byłam bardzo zadowolona. Nosiłam aparat bardzo długo, musiałam usuwać zęba z podniebienia (5) bo miałam za mało miejsca, żeby go wciągnąć do łuku, ale bardzo długo z tym ten pan zwlekał, bo wciąż miał nadzieję, że miejsce się znajdzie i szkoda mu było usuwać zdrowego zęba. Dobry fachowiec i przemiły facet. :)