Widok

opinie o dr Marcin Niekra, czy to też ortodonta?

Mam pytanie. Czy ktoś leczył się u dr Marcina Niekra? Polecono mi go jako ortodontę, ale na stronie jest napisane, że to chirurg szczękowy. Czy można pójść do niego na konsultację ortodontyczną i założyć aparat stały (łuk)? Czy leczy zgryz krzyżowy? Będę wdzięczna za opinie na jego temat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Doktor Niekra to świetny fachowiec i konkretny facet. Jest chirurgiem szczekowym, ale zajmuję sie też ortodoncją, dzięki temu ma lepsze spojrzenie na wady zgryzu.Dzieki niemu moja trójka z podniebienia wróciła do łuku,a raczej nikt nie dawał jej takich szans. Polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Córka ma dość poważną wadę zgryzu - usłyszałam o nim, ale zobaczyłam, że to chirurg szczękowy a nie ortodonta i nie wiedziałam czy zajmuje się też aparatami, czy tylko implantami itp. A jak wygląda leczenie cenowo - drogi jest?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cenowo wygląda u niego podobnie jak u innych, przestałam chodzić rok temu, wtedy placiłam za wizyte ok 100 zł
Wazne jest to,że cała ekipa z tego gabinetu, bo przyjmuje tam 3 ortodontów zajmują się raczej trudniejszymi przypadkami i mają doświadczenie w tym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie idź do tego ortodonty! Gdy miałam jakąś uwagę w związku z przebiegiem leczenia, niby wysłuchiwał, potwierdzał, że można tak zrobić, ale nie wdrażał tego - a przy każdej następnej wizycie jakby widział mnie po raz pierwszy i za każdym razem taka sama reakcja na moją sugestię. Miałam wrażenie, że leczy bez planu. Niedawno stwierdził, że niedługo będziemy zdejmować aparat - zęby, które miałam nadzieję będą włączone do leczenia, nie zostały włączone - poza tym wciąż mam niektóre zęby krzywo ustawione, ale wydaje się, że ortodonta sam tego nie zauważa, a mówi o zakończeniu leczenia - dlatego postanowiłam poszukać innego specjalisty. Ten lekarz nie powinien zajmować się ortodoncją!
Może to głupie, Pani z recepcji raz perfidnie oszukała mnie na 10zł - dlatego nie znoszę tego gabinetu i żałuję, że właśnie ten wybrałam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ja też leczyłam się u tego pana i byłam bardzo zadowolona. Nosiłam aparat bardzo długo, musiałam usuwać zęba z podniebienia (5) bo miałam za mało miejsca, żeby go wciągnąć do łuku, ale bardzo długo z tym ten pan zwlekał, bo wciąż miał nadzieję, że miejsce się znajdzie i szkoda mu było usuwać zdrowego zęba. Dobry fachowiec i przemiły facet. :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Etyka u Pana doktora - żenada - na poziomie "-10", totalny nepotyzm, jeśli nie masz Pana doktora w rodzinie lub kogoś w rodzinie kto jest znajomym doktora to zabiegi "planowe" będzie przekładał w nieskończoność
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jest świetnym lekarzem i miłym facetem. Konkretny i rzeczowy. Te głupie wpisy pochodzą od ludzi zazdrosnych. Moja wnuczka przeszła operację szczęki i zajmował się nią z wielkim poświęceniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo sympatyczny lekarz i do tego dobry, korzystałam z chirurgi szczękowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A gdzie doktor przyjmuje?i prywatnie czy na NFZ też?
Dla własnego zdrowia ...... omijajcie ten gabinet szerokim łukiem .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co poszło nie tak, bo mam juz trmin zarezerwowany a opinie sa różne

Jak wizyta już była? Bo się właśnie zastanawiam czy iść do niego

To świetny fachowiec! Od ponad roku leczy moją córkę z bardzo skomplikowaną wadą. Pół roku temu postanowiłam też założyć aparat i już widzę duże efekty. Pan Doktor jest przy tym bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry