Widok

opinie o dr magdalena lenczowska wężyk

Proszę o opinię o tej pani dr. Pracuje na Stogach i być może gdzieś indziej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jako kobieta - sympatyczna, budzi sympatię.
Jako lekarz ginekolog - przychodząc do niej na wizyty od 2 lat, nigdy nie skierowała mnie na żadne badania, o cytologii nigdy nie wspomniała, jedynie przepisuje od ręki globulki dopochwowe przeciwgrzybiczne i uwaga ! tabletki antykoncepcyjne bez żadnego wywiadu i badań ! Przepisała je ot tak, nie pytając się o nic, a ma to być cudowny lek na zbyt obfite krwawienia. Jedynie pytanie, to czy wiem jak stosować takie leki. to wszystko.. Wizyta trwała może 2 min...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem jej pacjentką. 7 miesiąc ciąży i jak na razie nie mogę o niej złego słowa powiedzieć. Przede wszystkim jest bardzo pozytywna. Mam nadzieje, że tak będzie dalej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
jestem w początkowym etapie ciąży, chodzę do dr wężyk i nie odczułam, żeby badała niedokładnie, niedelikatnie, krzyczała czy traktowała mnie z góry. uważam, że jest profesjonalnym lekarzem, bardzo miła i nie musi trzymać kobiety godzinę w gabinecie, żeby postawić diagnozę. konkretna lekarka i nie wysyłała mnie na konsultacje do innych lekarzy. chętnie odpowiada na pytania. i niektórzy mówią, że lekarze jak prywatnie przyjmują, to lepiej się pacjentką zajmą - otóż niekoniecznie, ja chodzę państwowo i nie czuję się zaniedbana przez dr, a byłam już u różnych lekarzy i prywatnie i na NFZ, także wiem co piszę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja nie polecam. niesympatyczna, dziwna kobieta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
A czy ktoś może wie, gdzie owa pani doktor przyjmuje prywatnie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
evimed Gdynia w srody i poniedziałki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawde mowiac jestem w szoku czytajac te opinie, poniewaz po wielu okropnych lekarzach ginekologach, ze starganymi nerwami, trafilam do Pani doktor, ktora mnie dokladnie zbadala (i tak jest na kazdej wizycie, wlacznie z usg, tez jako jedyna dba o regularne cytologie) i wszystko sie wyjasnilo. Jezeli chodzi o tabletki antykoncepcyjne, to zaden lekarz nigdy nie zrobil ze mna dokladniego wywiadu ani dodatkowych badan - to faktycznie duzy minus. Bardzo wspolczuje paniom, ktore maja zle doswiadczenia z pania doktor jako lekarzem prowadzacym ciaze, ale dzieki temu bede pamietac bedac w ciazy, zeby moze poszukac innego lekarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Piszą tu przeważnie kobiety młode,ja mam troszkę więcej lat i trochę inne problemy,miałam też do czynienia z innymi lek.lepszymi i gorszymi.Wg.mnie Pani dr.należy do tych lepszych lub nawet najlepszych.Nie ma ludzi ,którzy wiedzą wszystko ,nawet w swojej specjalności. Najważniejsze jeśli się czegoś nie jest pewnym,przyznać się do tego,poprosić o konsultacje ,a nie udawać że jestem najmądrzejsza i zrobić komuś przez to krzywdę.Gdyby wszystko w medycynie było tak jak piszą w książkach byłoby super,niestety człowiek to bardzo skomplikowany organizm.Dla pacjenta bardzo ważne jest też podejście ,a Pani dr.je ma. Jest naprawdę sympatyczna,konkretna,sprawdza,bada,robi usg,przypominała mi o cytologii,mammografii,przedłużając terapię zaleconą przez innego gin.zaleciła konieczne badania,gdy przyszłam do niej po ponowne skierow.na operację,bo z pierwszego nie skorzystałam,nie krzyczała że lekceważę tylko wypisała.A gdy po zarejestr.powiedziałam o nieprzyjemnych odczuciach,wystawiła kolejne skier.do innej placówki,gdzie mają właściwe podejście do pacjenta i wszystko na fundusz.Wojewódzki Szpital też zdecydowanie odradzam.:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi Pani doktor prowadziła dwie ciąże i nie mogę złego słowa powiedzieć. Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, przeprowadzała wszystkie badania jakie były potrzebne, bardzo miła nigdy nie podniosła na mnie głosu, odpowiadała na wszystkie dręczące mnie pytania, nie dała mi wpaść w paranoje i do wszystkiego podchodziła bardzo spokojnie co mi się również udzielało a wiadomo jakie jesteśmy w ciąży ;) Nigdy nie naciągała mnie na prywatną wizytę wręcz przeciwnie jak nie było szans na wbicie mnie w terminarz to ona i tak zawsze znalazła czas. Ja polecam, trzeba iść na wizytę i samemu się przekonać jak jest. Ja złego słowa nie powiem. Chodzę do niej od 5 lat,w poczekalni też nigdy złego słowa o niej nie słyszałam czekając na wizytę. Wręcz przeciwnie...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziwią mnie te opinie o Pani doktor. Wczoraj byłam na 1 wizycie , (7tc). Przeprowadzono ze mną dokładny wywiad, dostałam skierowania na badania, wykonała usg bardzo dokładnie. Pani dr była bardzo uprzejma, a dodam że byłam na wizycie z NFZ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam u niej w Evi Medzie, bo ze względu na napięty grafik nie mogłam się zapisać do dr Przyłuckiej. Nie wiem, czym ona Wam zawiniła drogie panie, bo według mnie jest świetna, pogada,pośmieje się razem z pacjentką.
Ogólnie polecam,bardzo sympatyczna pani doktor!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pomylka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chodzę do pani doktor od lat i nie zamierzam tego zmieniać. Jest życzliwa, kompetentna i zawsze odpowie napytania. Skieruje na badania kiedy trzeba. Mówi konkretnie i to mi się podoba. Polecam z całego serca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry