Widok

opinie o dr sylwia gulkowska

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu do w.w doktor. Jesli ktoras z was jest jej pacjentką to napiszcie, wczesniej chodzilam do dr Musiała (promedis)ale byłam niezadowolona stąd ta zmiana.
Dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jak dla mnie super lekarz, prowadziła moje 2 ciąże - miła, energiczna osoba, bardzo konkretna i rzetelna. Byłam bardzo zadowolona. Bardzo polecam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam u pani dr wczoraj na książeczkę RUM w Gdańsku Stogach, jest przemiła, na każde pytanie odpowiada pełnymi zdaniami, a nie jak inni lekarze tylko tak lub nie. Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
podaj mi adres tej przychodni na stogach :) i jak przyjmuje ta doktor? będę b.wdzieczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gr Gulkowska przyjmuje tez na jaskółczej na NFZ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja 2 czerwca jestem umówiona na wizyte na Stogach u doktor.Opinie wydam po wizycie..
OK, polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
bylam zaje****** babka i przyjmuje na jaskółczej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja sie zapisze w pon :)
dziewczyny u mnie tez dwie kreseczki na tescie sie pojawily, dzis bylam u dr Gulkowskiej na Jaskołczej:) Zrobiła pierwsze usg narazie wczesniutka ciaza 3 tydzie i widac tylko pecherzyk. Byla mila, konkretna i delikatna, polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziś sie zapisałam na wizyte :) 22 lipca się wypowiem na temat Pani Gulkowskiej :)
Witam mam pytanie mogła byś podać mi adres na tą jaskółczą gdzie Pani dr przyjmuje .
Cześć Dziewczyny :)
Tak jak pisałam powyżej tak i "odwiedziłam" p.Gulkowską :) Fakt bardzo bardzo sympatyczna kobita.. :) Polecam :)

Ta przychodnia znajduję się bardzo bardzo blisko ulicy Łąkowej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ul jaskółcza... 58 320 80 45 tel bezposrednio do poradni K (nie wszystkie dni czynna) a do poradni ogólnej 58 320 28 04
Witam. Ja byłam pacjentką ww doktor, 6 lat temu, prowadziła moją pierwszą ciąże. Ja jednak nie byłam zadowolona, i zmieniłam lekarza. Kiedyś pani doktor przyjmowała na ul Kartuskiej w przychodni na nfz. Fakt że lekarz rzeczowy, ale co do jej delikatności, to mam inne zdanie- może lata praktyki ją nauczyły:). Pierwsza wizyta w 8-mym tygodniu ciąży, a Pani doktor ciąży nie widzi (gabinet bez usg), i każe się umówić na wizyte za miesiąc!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja już po wizycie,a nawet po 2 :) Jestem po wymrażaniu nadrzerki.Fakt kobitka sympatyczna,troche gorzej u niej z delikatnością ale za to rzeczowa i konkretna.U mnie skali 1-10, dostanie 9 :)
No z delikatnością u niej nie najlepiej... I muszę się też niestety poskarżyć... że na dzień dobry ( pierwsza wizyta ) nie dostałam żadego skierowania na badania żeby sprawdzić co mam za " wirusa" tylko antybiotyk na "oko" ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dostałam pełno skierowań,ale mimo infekcji zrobiła mi wymrażanie co wg wielu lekarzy jest be z tego co czytam.Może miała racje bo z tą nadrzerką to przez ładnych pare lat walcze .Zobaczymy pod koniec miesiąca jak juz będę po kontroli..:)
Ja wam napisze jak już będę po kuracji :) zobaczymy :P
Nie jestem zadowolona z tej lekarki. Jest baaaardzo niedelikatna. Chodziłam do niej w ciąży, nie dawała mi skierowań na badania. Jak przyszłam do niej 6 tygodni po porodzie, to zapytała w jakiej sprawie jestem... Nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry