Widok

piosenka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy juz calkiem niemodne jest puszczanie piosenki dla rodzicow typu:cudownych rodzicow mam"??????lub dla nas jakiejs takiej..bo krążą takie opinie..nie chce zeby sie smieli ze staromodna jestem czy cos takiego w koncu to dla gosci wesele w 50%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetna sprawa z tymi koszulkami:)Dziękuję za pomysł,naprawdę świetny:)
Nie chcę skłamać,wejdź na wstronę faltomu i zobacz ile kosztuje doba w 2 os pokoju, za masaz chyba płaciliśmy coś ok 30 zl (same plecy) a komora to grosze chyba 10 zl wyszło chyba coś ok 330 zl od pary
Kiedys ktos na forum napisał świetny pomysł. Forumowiczka napisała, że nie będzie piosekni, tylko podziękowania, ona swoej i mąż swoje. Dodatkowo dla rodziców przygotuja koszulki z napisem "SUPER MAMA" i "SUPER TATA" oraz sami robia dla niech dyplomy super mami i super taty

a ile to kosztowało???
U nas co prawda było Cudownych... ale zamiast kwiatów zafundowalismy rdzicom 2 dniowy pobyt w hotelu Faltom z zabiegami w gabinecie odnowy biologicznej. Hotel gwarantuje darmową saune, solarium,jakuzi,basen,zjeżdzalnie wodne itd a z zabiegów zamowiliśmy tylko masaż gorącymi kamieniami i grotę solną.Na miejscu rodzice zdecydowali sie skozystać z kriokomory ale za to sami juz sobie dopłacili.
A co zamiast "Cudownych rodziców mam"?i co zamiast kwiatów,macie jakieś pomysły?
I my też będziemy mieli tę piosenkę, chociaż mój narzeczony ma już tylko mamę, o tacie którego ja nigdy nie poznałam na pewno będziemy w tamtej chwili myśleć. Bardzo się cieszę, że mój narzeczony i mój tata świetnie się dogadują i chyba obydwoje nie będziemy mieli problemu z tym bo do swoich teściów mówić "mamo", tato" (to tak na marginesie).
My tez bedziemy mieć tą piosenke, nie wiem czy dam radę bo już przy pierwszych słowach jestem zawsze zaryczana a w środku piosenki zapuchnięta, czerwona i rozmazana...ale piosenka musi być !
Nie sądzę, żeby moda miała tu coś do rzeczy. To jest kwestia Twoich własnych (niczyich innych) upodobań i oczekiwań. Ja z niej na pewno zrezygnuję, bo jest dla mnie zbyt pretensjonalna, ale to jest moje zdanie. Komuś może się kojarzyć z jakimś wruszającym momentem i odegrana na własnym weselu stanowić wspaniałe przeżycie. Szczerze mówiąc nie byłam na żadnym weselu, na którym ją grano, a o zwyczaju podziękowaniań dla Rodziców dowiedziałam się dopiero ... na tym forum. Tak więc jaeżeli Tobie się podoba, to nie przejmuj się opiniami innych. To Twój dzień.
ja tez nie, zawsze ryczę jak dziecko gdy leci ta piosenka na weselach,
a że niby nie modne?
e tam, wyrażanie uczuć w ten czy inny sposób jest zawsze modne
My chyba Brian Adams "Everything I do I do it for You"

no masz racje...a piosenka dla was..tz dla pary młodej na pierwszy taniec jaka???
ja sobie nie wobrażam podziękowań bez tej piosenki.....
No dobra a co zrobic jak z mojej strony będzie tylko moja mama???

z tego co pisza forumki to wyglada na to,ze jest juz niemodna ta piosenka!!!Ale co tm!!! To moje wesele i moge byc straomodna :))) Mi ona sie strasznie podoba, jest niesamowita i doskonaly sposob wyraza nasze uczucia!!! A jesli tak jest to czemu mamy z niej rezygnowac tylko dlatego, ze ktos powie, ze jest niemodna???? Przeciez 99% obrzedow i zwyczajow slubnych takich jest!! :)))) Ale to tylko moje skromne zdanie :))) Pozdr
Byłam we wrześniu na weselu u przyjaciół, przy podziękowaniu dla rodziców leciało właśnie "Cudownych rodziców mam". Wszyscy tańczyliśmy dookoła Państwa Młodych i ich rodziców i wszyscy płakaliśmy jak bobry...
W związku z tym że na tym weselu byli też rodzice mojego M. i bardzo wzruszyła ich ta piosenka - u nas też będzie, i nie ma dla mnie znaczenia ze coś jest niemodne. To ma być podziękowanie dla rodziców a nie dla gości weselnych, a wiem że zarówno moim jaki i mojego M. rodzicom będzie bardzo miło gdy usłyszą tą piosenkę zadedykowaną specjalnie dla nich.
image
To powinno zależeć od Ciebie i Twojego męża. My stwierdziliśmy, że właśnie ta piosenka oddaje najlepiej to co chcielibyśmy powiedzieć rodzicom. Im take słowa naprawdę się należą, a my nie chcieliśmy podejmować ryzyka zalania łzami całej sali i mówienia tego osobiście;)
do góry