Widok
Ja też zauważylem, ze inne stoi w miejscu.
Poszedłem do innego i pytam : „Inne, co tak stoisz w miejscu, gdy życie staje się droższe ?”.
A inne na to : „A co mam ku*wa robić ? Wiesz co ? Mam to w d*pie”.
Trochę się zdenerwowałem i z niedowierzaniem pytam : „Ale jak to ? Jak możesz mieć to w d*upie ? A Polska ?”
Inne na to : „Jaka Polska ? Przecież mówię, że mam to w d*pie”.
Pożegnałem się i poszedłem.
Tak sobie teraz myślę, ze inne miał rację.
Też sobie więc stanąłem w miejscu.
I tak se stoję.
Poszedłem do innego i pytam : „Inne, co tak stoisz w miejscu, gdy życie staje się droższe ?”.
A inne na to : „A co mam ku*wa robić ? Wiesz co ? Mam to w d*pie”.
Trochę się zdenerwowałem i z niedowierzaniem pytam : „Ale jak to ? Jak możesz mieć to w d*upie ? A Polska ?”
Inne na to : „Jaka Polska ? Przecież mówię, że mam to w d*pie”.
Pożegnałem się i poszedłem.
Tak sobie teraz myślę, ze inne miał rację.
Też sobie więc stanąłem w miejscu.
I tak se stoję.
>od władzy, której nigdy już nie odzyska.
A tak.... zjawisko PiS-trollowania w internecie pojawiło się wraz z wejściem Putina z ekipą pożytecznych idiotów do Polski.
Oni maja te mechanizmy rozpracowane.
Każdy totalitarny ustroj miał trwać wiecznie.
Już teraz rozumiem, skad te coraz śmielsze gwalty konstytucyjne ze strony bolszewickiej władzy.
A tak.... zjawisko PiS-trollowania w internecie pojawiło się wraz z wejściem Putina z ekipą pożytecznych idiotów do Polski.
Oni maja te mechanizmy rozpracowane.
Każdy totalitarny ustroj miał trwać wiecznie.
Już teraz rozumiem, skad te coraz śmielsze gwalty konstytucyjne ze strony bolszewickiej władzy.
Dbajmy o czystość języka polskiego.
Gwałty konstytucyjne, tolerowane jeśli nie promowane przez demoliberałów, uprawiał producent hollywoodzki, Weinstein przeciwko czemu zwróciły się promowane również pzez demoliberałów feministki, nakręcając kampanię Metoo. Skutek taki,że demolberalizmupada. Gwałty konstytucyjne uprawiali demoliberałowie po społu z postkomuną w Polsce, ograniczając konserwatystom dostęp do mediów w Polsce, sprzedając je zagranicznym koncernom i prowadzać złodziejską re/prywatyzację wszystkiego. No i tę konstytucję sami w ten oto sposób ukatrupili.
Gwałty konstytucyjne, tolerowane jeśli nie promowane przez demoliberałów, uprawiał producent hollywoodzki, Weinstein przeciwko czemu zwróciły się promowane również pzez demoliberałów feministki, nakręcając kampanię Metoo. Skutek taki,że demolberalizmupada. Gwałty konstytucyjne uprawiali demoliberałowie po społu z postkomuną w Polsce, ograniczając konserwatystom dostęp do mediów w Polsce, sprzedając je zagranicznym koncernom i prowadzać złodziejską re/prywatyzację wszystkiego. No i tę konstytucję sami w ten oto sposób ukatrupili.
>Gwałty konstytucyjne uprawiali demoliberałowie po społu z postkomuną w Polsce,
Klasyczna metoda robienia ludziom wody z mózgu,
Gwałtu konstytucyjnego dopuścił się np pan duda powołując przypadkowych przechodniów na sędziów Sądu Najwyższego czy Trybunału Konstytucyjnego.
Za ten kaliber gwałtu jest Trybunał Stanu.
Kropka.
>ograniczając konserwatystom dostęp do mediów w Polsce, sprzedając je zagranicznym koncernom
Tzw. Konserwatyści to w istocie polska cześć Międzynarodówki Bolszewickiej.
W istocie, media bolszewickie nie były sprzedane zagranicznym koncernom.
Tu zachowana jest całkowita ciągłość ideologiczna i własnościowa
„Konserwatyści” uwlaszczyli się na majtku peerelowskim Prasa Książka Ruch.
Media te w Pierwszej i Drugiej PRL pozostają w tych samych kręgach.
Klasyczna metoda robienia ludziom wody z mózgu,
Gwałtu konstytucyjnego dopuścił się np pan duda powołując przypadkowych przechodniów na sędziów Sądu Najwyższego czy Trybunału Konstytucyjnego.
Za ten kaliber gwałtu jest Trybunał Stanu.
Kropka.
>ograniczając konserwatystom dostęp do mediów w Polsce, sprzedając je zagranicznym koncernom
Tzw. Konserwatyści to w istocie polska cześć Międzynarodówki Bolszewickiej.
W istocie, media bolszewickie nie były sprzedane zagranicznym koncernom.
Tu zachowana jest całkowita ciągłość ideologiczna i własnościowa
„Konserwatyści” uwlaszczyli się na majtku peerelowskim Prasa Książka Ruch.
Media te w Pierwszej i Drugiej PRL pozostają w tych samych kręgach.
To jest radosne. Do tego stopnia że stało się głównym nurtem pis dzielczej propagandy. Coś tam mi mignęło w tfu.rczości łowcy na temat PIS, że "raz zdobytej władzy nie oddadzą " ? Dobrze zrozumiałem ? W dniu oddania władzy przez PISomatołków kupię bilet dla łowcy i postaram się o "Dokument podróży" dla niego. W jedną stronę. Pozostaje tylko wybrać miejsce przeznaczenia.